С 3:0 Милан върна Лудогорец в реалността

Гостите отбелязаха в 44-а и 63-а минута и в продължението
Обновена: 15 фев 2018 22:23 | 15 фев 2018 21:56,
117
С 3:0 Милан върна Лудогорец в реалността
Снимка: Reuters

Приказката за Лудогорец приключи, след като "орлите" загубиха с 0:3 от Милан в първия 1/16-финал от Лига Европа между двата отбора, който се игра в Разград.

Преди срещата домакините обявиха бойка готовност да стъжнат вечерта за гранда от Милано.

В крайна сметка обаче опитът на италианския колос си каза думата и тимът на Дженаро Гатузо спечели.

Кутроне успя да даде аванс на гостите в 44-ата минута, а в 63-ата Родригес удвои аванса им. Третото попадение бе дело на Борини в продължението.

След този резултат се очертава реваншът на "Сан Сиро" като цяло да бъде протоколен.

Как премина мача - вижте в Gol.bg!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
1
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
да махнем боби и успехите идват досега нама бг футбол сега има е да си го гледат дано изтеглят англииското на нормалните канали тия я гледали няколко отбора я не
73
5
 
10
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 6 години
Единственият български отбор играл два пъти полуфинал за Купата на европейските шампиони е ЦСКА !!! През 1967 срещу Интер Милано и 1982 г срещу Байерн Мюнхен !!! Това е...
72
3
 
12
 
! Отговори
1 преди 6 години
До АнонименКакво българско има в този отбор? Един българин титуляр и треньорите! Нямат един състезател в националния отбор!Киро може да им направи стадион, да им докара десет малки негърчета, да ги направи 30 пъти шампиони, но не може да им докара фенове освен тези, които седят на стадиона и чоплят семки/който не вярва да си пусне мача пак/! Не става с две флагчета да подкрепяш отбор! Ако имаше фенове, трябваше да си оставят гърлата на стадиона, независимо от резултата!
71
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен"Прекрасен резултат за всички фенове от българския етнос,на които ни писна цяла есен и зима да ни занимават с това делиорманско извращение.Е,снощи всичко си дойде на мястото и се видя ясно,че зелената краставва жаба трябва да си стои в жабуняка и да не кряка много-много."Пич, много е тъпо да мразиш отбор, само защото в града на отбора има малко повече хора от малцинствата. Повечето мразят Лудогорец само защото не е от София и защото има повече от малцинствата в Разград.
70
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смях ме хваща за българина.Като бият - много са велики. Като падат и почват оплюванията и хейта.Същото ще е и с Григор и с всеки останал спорт.
69
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви българи сте вие ? Чак ме е срам, че съм българин.Големи сте предатели. Вместо да се радвате, че български отбор играе на европейската сцена, вие плюете. Големите европейци сме иначе, много велики, много културни, много интелигентни.
68
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прекрасен резултат за всички фенове от българския етнос,на които ни писна цяла есен и зима да ни занимават с това делиорманско извращение.Не знам си колко дни оставали до великия мач,не знм си колко били слаби Милан,не знам си колко се били уплашили от анонимниците на гелосания...Е,снощи всичко си дойде на мястото и се видя ясно,че зелената краставва жаба трябва да си стои в жабуняка и да не кряка много-много.
67
4
 
16
 
! Отговори
Joko преди 6 години
До Анонимен 76Отговорът е ***. Гелосания Домуз си е въобрази, че селското му отборче от наемници може да играе на финала, а това налага и смяна на треньора.... Всичката работа у нас е такава...
66
1
 
5
 
! Отговори
1 преди 6 години
До АнонименЦентъра?
65
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Там ще бием с 4:0 :))))
64
4
 
4
 
! Отговори
до бай сик преди 6 години
Пази си силите, един ден твоя отбор може да спечели мач в квалификационната фаза.
63
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е срамно да загубиш от Милан. Жалко, че нямаха никакъв късмет. Не знам защо постоянно сменят най-успешния си треньор. Херо не е подходящ за стила на Лудогорец. Троловете се давят в злорадство, ама те и от Сасуоло ще паднат с 3:0. Какво да им кажа друго...
62
7
 
10
 
! Отговори
бай сик преди 6 години
Лудогорец играха добре и срещу Арсенал, само дето паднаха с 6 на 0...Не е ли очевидно, че са слаби за европейска сцена? Това не им е селският футбол, толериран от Боко и Перукан! Юнкер да дава 100 милиарда за селския футбол у нас!
61
2
 
11
 
! Отговори
бай сик преди 6 години
Когато някой си цака работниците със заплатите им, то той всъщност сам се прецаква - закон на природата!
60
7
 
9
 
! Отговори
бай сик преди 6 години
Лудогорец трябва да играят максимум с трима футболисти - на вратата Перукан, Денчо картона в защита, а Боко нападател - това е оптимизация, чрез която ще се икономисат пари от заплати! Милан би с 3: 0. Доволен съм от резултата!
59
4
 
8
 
! Отговори
Ахмед преди 6 години
Браво! Сега на реванша да направят едно 2:2 примерно за принципа, и ще е екстра. Момчетата ще могат да се съсредоточат върху класирането си в ШЛ догодина, и така да мачкат раите наред.
58
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
дерменджиев надграждаше и отборът имаше стил и хубава игра при херо отборът тръгна тотално надолу вижда се хаост безидеиност постоянни ненужни експерименти с херо до тук
57
6
 
10
 
! Отговори
бай сик преди 6 години
През нощта преди мача футболистите на Милан са били тормозени с пиротехника от 'неизвестни лица ', които полицията не успяла да залови. Мошенгиите край нямат. Арсенал преди ги би с 6: 0. Не е ли ясно, че са слаби?Сега Юнкер трябва да даде 100 милиарда за селския футбол у нас!
56
4
 
15
 
! Отговори
бай сик преди 6 години
Милан дойдоха, видяха и победиха... Преди няколко дни един другар каза, че заплатите у нас били високи и затова чуждестранните инвеститори бягали от Бг. Когато заплата ми стане 30 хиляди Евро като на футболистите от Лудогорец, тогава ще започна да подкрепям българския футбол! Измамата може и да е български патент, но на европейска сцена не важи!
55
2
 
6
 
! Отговори
ЦСКА преди 6 години
КЗЛ, КЗБФС, КЗКиро!!!