ВВС във въздуха за 70 г. ЦСКА. Кой ще плати сметката?

Тържествата са на 5 май, когато "червените" играят с Лудогорец
1 май 2018 20:50, Екип на Bulgaria On Air
80

Остра обществена реакция срещу решението на Министерството на отбраната да вдигне в небето военни самолети по повод 70-годишнината на футболния клуб ЦСКА. Тържествата са на 5 май, когато червените играят с Лудогорец, предаде Bulgaria ON AIR.

Националният клуб на привържениците на ФК "Левски" определи решението на военното ведомство като "поредното безобразие в нашата държава". Сините попитаха в декларация колко струва участието на ВВС в празника на ЦСКА и кой ще плати сметката?

ЦСКА е създаден през далечната 1948 г. и в събота чества 70 г. от учредяването си. Заради фалита на дружеството преди две години и преименуването му на ЦСКА-София обаче част от футболните фенове се отнасят резервирано към юбилея.

На въпроса дали вдигането на военната техника ще е за сметка на данъкоплатците, министърът на финансите отговори така: "Клубът си поема финансирането, естествено".

Вижте още във видеото!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
12
 
8
 
! Отговори
ЦСКА преди 5 години
А на "празника" на гувядата 04.05.2018г. ще прелетят пощенски гълъби. И какво ще празнуват? Как двама пиянки са катастрофирали :)))))))))))))))))))))))))))))))
9
7
 
12
 
! Отговори
Mitkyla преди 5 години
Всички ние като будно общество трябва да поискаме цените за тази услуга, както и разписка за плащането и от клуба. Трябва също да попитаме от къде имат тези пари за такова шоу, а пък нямат пари да си платят за емблемата. Българино упомни се, тези пари ще излязат от хазната, онова подобие на човек няма как да изкара пари да плати за нещо подобно!!!
8
12
 
25
 
! Отговори
Тъпак преди 5 години
Не знам защо услужливо спестяват, че няма никакъв юбилей, още по-малко 70 г. ЦСКА официално беше закрит от Българският съд на 09.09.2016 г.Сегашните са бившите Чавдар-Етрополе с Булстата на Литекс-Ловеч, преименували се на ЦСКА-София.Но за самолетите не се учудвам, те 2 години ползват базите на стадион Българска Армия без пари, та за няколко самолета ли ще откажа на Г.Г. само и само да легитимира откраднатото име.
7
3
 
16
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
Ако ЦСКА бяха взели купата на България, щеше да си ходи Делио Роси. Ако Левски спечели финала, което е по-вероятно, Роси ще остане.
6
17
 
15
 
! Отговори
Говедотъпкач преди 5 години
Ще плати тоя който плаща наема на стадион Гейарена...
5
12
 
6
 
! Отговори
До 2 преди 5 години
Не приказвай наизуст пък ти бе!Самият Христо Стоичков помните ли когато беше наказан? Помните ли оня мач, след който преименуваха "Левски" на "Витоша", а ЦСКА на "Средец" и наказаха на практика цялото поколение футболисти? Май беше през 1987-***, не съм съвсем сигурен...После същите футболисти станаха четвърти на Световното!
4
8
 
20
 
! Отговори
7+ преди 5 години
Няма такава държава
3
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стане ли дума за Цеца Панчаревска, винаги е свinsка работа!
2
13
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хахахаха, Чорбата щяла да си плати! Егати вица! Че те за последен път плащаха нещо през 1995-та!
1
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много безмислена омраза има сега между феновете.И Христо Стоичков си призна в интервю че по негово време след футболен мач играчите са се прегръщали и поздравяваше а сега се бият и заплашват с вендета.И какъв е смисълът от още война?Спортистите сега не са като едно време.Феновете също.Всички станаха много бойни.А после като стане мизерията съжаляват.После пак са бойни и така до безкрайност.По добре да намалят физическите спортове-не са за диви хора.