Шампионска лига: "Кралете" разбиха Ливърпул с 3:1

Този мач ще се запомни с фрапантната грешка на Кариус
Обновена: 27 май 2018 07:35 | 26 май 2018 23:43,
135
Шампионска лига: "Кралете" разбиха Ливърпул с 3:1
Снимка: Gol.bg

Реал (Мадрид) постигна победа с 3:1 над Ливърпул и по този начин спечели своя 13-и трофей в Шампионската лига след два вратарски гола, които дойдоха след безумни грешки на Лорис Кариус. 

Отборът вече е абсолютен рекордьор след безпрецедентните три поредни триумфа в този формат на турнира.

Финалът между тези два отбора бе повторение на финалния сблъсък от преди 37 години, когато обаче Ливърпул спечели Ушатата.

Този мач ще се запомни с фрапантната грешка на Кариус, който изби топката в крака на Бензема в 51-ата минута и се получи едно от най-нелепите попадения в турнира изобщо.

Мане обаче изравни четири минути след това, а Бейл донесе успеха на "кралете" в 63-ата минута след феноменална задна ножица. В 83-ата минута Бейл вкара втория си гол в мача, като стражът на Ливърпул направи нова фрапантна грешка за попадението на уелсеца. 

Ливърпул бе принуден да доиграе мача без голямата си звезда Мохамед Салах, който се контузи неприятно в областта на рамото четвърт час преди почивката.

В състава на "кралете" също имаше проблеми от подобен характер и Карвахал се контузи през първото полувреме и също бе принудително заменен.

Още по темата четете в Gol.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
2
 
17
 
! Отговори
обективен2 преди 5 години
вратарят на ливърпул, поради младостта си и напрежението направи куп гррешки, но едва ли е било умишлено, просто не е класа и под напрежението се пречупи... никой не коментира обаче контузията на основен играч на реал. англичаните можеха да пробият в зоната му, но не го направиха. с който казва, че ливърпул са хванали по- лекия поток, да отборите не бяха байерн и юве, но пък те мачкаха, заслужиха си финала.
91
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За всичко е виновно ръководството или как там се казва менаджера на отбора ,а може би Ливърпул като клуб има финансов недоимък ,а другото се казва недалновидност не може когато нямаш достойни резерви да продаваш фудболисти(Каутиньо) и да си мислиш ,че ще спечелиш купа ,а иначе Ливърпулци си играха супер и ако не беше този проблем Реал нямаше да е победител!
90
13
 
9
 
! Отговори
обективен преди 5 години
фен съм на реал, но снощи бях за ливърпул. симпатични са ми, защото без галактически звезди, клоп сглоби доста приличен отбор. ситуацията със салах си беше чисто футболна, можеше да се контузи, можеше и да не се. не знам рамос дали е действал с умисъл, но със същия успех можеше салах да го пребори. все си мисля, ако имаше умисъл щеше да му удари една балтия в краката, за по- сигурно. като цяло май всички имахме високи очаквания, но отборите се бяха пренавили...
89
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До излизането на Салах се виждаше 4е Реал не може да спе4ели ма4а .
88
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че то 3 на 1 е много скучен резултат. Трябва да променят правилата на сокъра и да стане по напрегнато.
87
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре, Рамос го е контузил, умишлено е било. Но след напускането на Салах, какво стана с отбора - едно нищо, кръгла нула. Този отбор Ливърпул ли се казва или Салах. Как може да разчиташ на един единствен играч да крепи целия отбор.. Просто в нелепо.
86
14
 
22
 
! Отговори
ист преди 5 години
Салах не се е контузил. Рамос умишлено го контузи, а купеният съдия дори не му показа жълт картон. Това реши мача. Един продажен вратар, и един груб Рамос победиха Левърпул. Няма мач в който Рамос да не е контузил противников играч.
85
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такъв нелеп автогол на финал,няма в цялата история на шампионската лига!Клоп е голям треньор,но сбърка фатално с избора си на вратар!Трябваше да пусне опитният Сомон Миньоле...
84
2
 
14
 
! Отговори
Корнелия преди 5 години
Вратарят им е добър, но Бейл е прекалено добър с свежи сили с изморени притивници... Добра тактика на зидан... 100 милиона евра... Всичките футболисти в България сигурно струват по малко.Добър финал и мач.
83
11
 
9
 
! Отговори
Зрител преди 5 години
По-глупав финал не съм гледал.
82
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Глупости , Дунарума е още по жалък !Той не закопа ли Милан на финала Юве за купата ,но Милан бяха пак жалки пред Юве както Ливърпул пред Реал .
81
5
 
13
 
! Отговори
Буфон Шампион преди 5 години
Така всички сме грешки на природата !Всички сме грешници но този вратар е *** .Кой вратар скача на горе с ръце на долу ?Погледнете повторението на двата гола на Гаред Беел .Според мен вратарят е взел подкуп и се опитваше да си вкара сам топката във вратата .Това му се получи с първият автогол но и другите два и баба щеше да ги хване .Нека този вратар стане манекен,*** или геййй веднага .Италия трябва да съжалява най-много защото Буфон трябваше да вземе този трофей икупата на Европ
80
7
 
27
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
До контузията на Салах Ливърпул беше по добрия отбор.....това *** Рамос беше за червен картон щото го направи напълно съзнателно и с цел да го контузи...
79
7
 
4
 
! Отговори
КУРБАН БАЙРАМ преди 5 години
Алаха е наказал Салаха защото не е спазил постите.... :D
78
1
 
7
 
! Отговори
Тим преди 5 години
Хубав мач за голям финал едно ми е тъжно само и се питам дали някога в България ще се играе някакъв голям финал или поне ще има съдя да свири такъв финал
77
20
 
13
 
! Отговори
KING OF KINGS преди 5 години
Ливърпул винаги са били смешно отборче, а пред белите крале от Мадрид, изглеждат направо жалки.... От целия състав на Ливърпул единствено ми е жал за двамата германци Кариус и Клоп, Кариус поради младостта му и неопитността му, може да му даде сериозно отражение в кариерата по нататък, а Клоп трябва да води немски ***!
76
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубави татус има вратарчето, но не може да варди..
75
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само да уточня, че Рамос държеше дясната ръка до последно и нарочно падна върху Салах. Салах падна на лявата си страна и поради тежкото падане контузи именно нея.
74
7
 
3
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 5 години
До Стар ЛевскарА !!! ,,Уевски,, са аматьорчета...
73
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Левски, Левски - шампиион!