Модрич със "Златната топка": Предпочитах титлата!

"Играхме като равни с французите, дори ги надиграхме"
16 юли 2018 09:45,
83
Модрич със "Златната топка": Предпочитах титлата!
Снимка: БТА

Капитанът на националния отбор на Хърватия Лука Модрич, който бе избран за "Играч на турнира" по време на световното първенство по футбол, каза, че е предпочитал да спечели титлата със съотборниците си, отколкото това индивидуално отличие.

"Играхме като равни с французите, дори бих казал, че ги надиграхме. Но няколко момента от мача предопределиха изхода му. Златната топка? Да, радвам се, защото това е голямо отличие, но предпочитах да бяхме станали световни шампиони", коментира Модрич.

Още по темата

Хърватия отстъпи с 2:4 пред Франция и пропусна да спечели за първи път в историята световната титла.

На свой ред дългогодишният капитан на националния отбор на Хърватия Дарио Сърна поздрави играчите от националния отбор.

"Тъжно е, че загубихме във финала, но самият факт, че достигнахме до него, е повод за грандиозен празник. Момчетата свършиха страхотна работа. Хърватия е малко страна, която извърщи чудо. За последните 15 години преминахме през много тежки моменти, но този път всички се нареди в наша полза. Отборът заслужи този успех", каза Сърна.

Защитникът се отказа от националния отбор на Хърватия след европейското първенство преди две години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Сандохърватите винаги са били гнусни фашист, развяват навсякъде усташискит си знамена и подпалват югославия. н до ден днешен нищо не се е променило при тях...викаш този, дето превзема чужди територии не е фашист, ами партизанин, влизащ в мандрата, за да раздаде на бедните?
11
49
 
8
 
! Отговори
Сандо преди 5 години
хърватите винаги са били гнусни фашист, развяват навсякъде усташискит си знамена и подпалват югославия. н до ден днешен нищо не се е променило при тях
10
10
 
42
 
! Отговори
123 преди 5 години
То нбеше ясно, че никой няма да остави балкански отбор да спечели, ама чак пък толкова явно. френските печки са силни,но я вижте колко дузпи са дали на франция и колко на Хърватска.
9
7
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на хърватите !Те движеха играта и направиха повечето голове, за съжаление, и два от френските !Футбола затова е емоционална игра, защото е манипулируем, зависещ често от късмета, както и мотивацията !
8
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Без име 6Интересно защо под статиите на любими марки няма коментари. Забранене са защото знаят какви ще са коментарите.Останете със здраве.Прецаквайки демокрацията прецаквате себе си....демокрация е в свободен сайт, да си кажеш свободно мнението. Другото се казва "диктатура" и "цензура", каквато има малко по на изток от нас.
7
2
 
20
 
! Отговори
Сп??нс до ..3 преди 5 години
Пак се почнаха конспиративните теории, като са толкова добри футбалери, твойте прехвалени африканци, я ми кажи колко отбора отидоха на 1/4 финали? , колко от тях вкараха гол и колко от играчите им са в идеалния отбор.....
6
0
 
14
 
! Отговори
Без име преди 5 години
Интересно защо под статиите на любими марки няма коментари. Забранене са защото знаят какви ще са коментарите.Останете със здраве.Прецаквайки демокрацията прецаквате себе си.
5
17
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скромно момче! Това е "прокобата" да се родиш в малка, но корава и храбра държава - няма да те пуснат никога да им натриеш вирнатият грандомански нос , още повече като си натрил преди това носа на бивши "величия" , а също така и домакина-окупатор - "човекът- ракета"!
4
16
 
6
 
! Отговори
Хъммм преди 5 години
Казах ли ви аз , още преди 2 недели че Франсия ще вземе купата. Туй че съм стиснат и на никой от мачовете им не сложи повече от 3? .
3
11
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хърватия показа, че е най високата класа от европейци.Това могат европейците стана по естествен подбор.Но африканците от колониитеДокараха купата на Франция.Тази раса излезе по силна от европейците.На там вървът нещата.
2
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е толкова шаблонно и еднотипно дето пишеш, че...Дай нещо ново.
1
17
 
60
 
! Отговори
Лично преди 5 години
аз предпочитах Англия да отиде на финал. Не за друго а по простата причина, че едва ли някой съдия би свирил срещу тях в полза на Франция. Нямаше как да се позволи на малка Хърватска да стане световен шампион, но това което постигнаха е много. Поздравления!