Левски удари на камък с капитана на Берое

Халфът Мартин Райнов остава в Стара Загора
15 авг 2018 18:10, Красимир Ангелов
15
Левски удари на камък с капитана на Берое
Снимка: Булфото

Соченият за сигурен трансфер на капитана на Берое Мартин Райнов в Левски най-вероятно ще пропадне.

Халфът отказа предложението на Левски и остава под Аязмото, стана ясно от съобщение на "зелените" от Стара Загора.

"Сините" направиха опит да привлекат Райнов и трансферът се смяташе за формалност, но в крайна сметка удариха на камък. Това зарадва феновете на Берое, които реагираха бурно на евентуалното преминаване на своя юноша и капитан при "сините".

Ето и изявлението на Берое, публикувано на официалния сайт на клуба:

Във връзка с тиражираните информации в спортните медии относно евентуален трансфер на капитана на Берое Мартин Райнов в Левски и с цел предотвратяване на всякакви нови спекулации по темата, ръководството на старозагорския клуб информира футболната общественост и най-вече своите фенове, че действително Левски прояви интерес към играча, но Райнов предпочете да остане футболист на "зелените“.

Ние благодарим на Райнов за решението и се надяваме, че като капитан на този отбор ще помогне за постигане на нашите цели. Знаем, че заедно ще бъдем по-силни. Тук е мястото да съобщим на нашите фенове, че ръководството на Берое не желае да се разделя с никой от ключовите играчи в отбора.

Като капитан на Берое Райнов смята, че взе правилното решение, с което да остане лидер на отбора и ще даде всичко от себе си на терена в предстоящите битки.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Запознат преди 5 години
Хахаха, анонимните тирейци говорят за подкрепа от държавата... Ето това ако не е наглост. Погребаха си отбора, припознаха Литекс-Чавдар-Етрополе, тотално промениха схемата на първенството, за да може и новосформираното ТИРЕ директно да заиграе от "първа лига", и в същото време си отварят устата и твърдят, че друг отбор бил подкрепяния... Тотална неадекватност... В Европата обаче, за удар с лакът дават картончета :-)))
14
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ало запознатия, друга песен ще запееш като паднат бб и бм от власт и подуене замине където му е мястото с огромните многомилионни дългове, а именно в окръжните зони, отборът на властта винаги е оцелявал покрай подкрепата от държавата, но и това ще скоро ще секне
13
2
 
3
 
! Отговори
Запознат преди 5 години
Отговорността да си играч на Левски е огромна, така че не на всеки му стиска да играе там. Нека си се развива в Стара Загора, щом така е преценил.Левски винаги ще е име, институция и фактор в нашата мила татковина - отбор с вековна история, с огромна маса привърженици, които няма да припознаят други клубове, защота така е по-лесно и успехите биха дошли по-бързо. Въпрос на чест е, скъпи тирейци :-)))
12
1
 
8
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Тоя никому неизвестен *** направо го изкарахте Роналдо-2.
11
6
 
7
 
! Отговори
Поздрави преди 5 години
Важното е, че Цска не съществува !!!
10
7
 
1
 
! Отговори
Jo6 преди 5 години
Уйефа да си ги пише на който иска, проблема си е техен. Смешна федерация. А уефски въобще не искам да ги коментирам. Всеки да си гледа гьола.
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БоилА ти тролиш!
8
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой не иска да играе в Левски. Няма титли, няма купи, в Европа Вадуц ги бие. Срам за България са.
7
5
 
8
 
! Отговори
Това не е ЦСКА преди 5 години
Чорбари, не се ядосвайте, погледнете в сайта на УЕФА. Тази загуба от Копенхаген е записана към историята на Литекс, просто защото истинският Цска приключи земния си път на 9.9.2016г. така, че не се кахърете за загубите на Литекс...
6
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой не иска при Пеевски
5
5
 
9
 
! Отговори
ТИЯ СА СИ УДАРЕНИ преди 5 години
Левски ще удари на камък и с титлата и с купата и с Вадуц...
4
5
 
7
 
! Отговори
Боил преди 5 години
Само така!Водещите новини са за готвените зеленчуци, най-дебелия българин, трансгера на ритнитопковеца от Берое и т.н. и т.н.Протестите в Румъния за правова държава ТАБУ!За стотиците милионите държавни поръчки 'под масата' за магистрали, яровири, студен енергиен резерв - Нито дума.По-тихичко да не разлаем кучетата...
3
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До свинете плачат...Това да си болен мозък не е лесно. Новината е за Левски, той коментира ЦСКА. Четенето ли ти е проблем, или е просто от слабоумие?
2
5
 
7
 
! Отговори
свинете плачат... преди 5 години
УЕФА доуби хибрида ЦСКА-София, като го обяви окончателно за напълно нов отбор без история...
1
6
 
10
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
Браво, само така! Дано уцели с някоя топка и паяжината на вратата на ЛеФски.