Левски обяви защо дербито с Лудогорец няма да е на "Герена"

"Сините" излязоха с официално съобщение
10 апр 2019 21:58, Веселин Коларов
7
Левски обяви защо дербито с Лудогорец няма да е на "Герена"
Снимка: Levski.bg

Ръководството на Левски обяви защото дербито с Лудогорец беше преместено от стадион "Георги Аспарухов" на "Васил Левски".

По-рано през деня стана ясно, че сблъсъкът ще се състои в центъра на София, което породи вълна от коментари. По-късно от Левски уточниха, че причината за преместването на мача е тревното покритие на официалния терен на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов", който се нуждае от специфични мерки за възстановяване, които не търпят отлагане.

Мачът ще се играе в неделя от 19.00 часа и "сините" търсят задължителна победа, с която ще съкратят изоставането си от разградчани на едва 3 точки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
БУРАТИНО(ПЕНЕВ) преди 5 години
СВИНСКИ НАДЕЖДИ!ОРАНЖЕВИ МЕЧТИ!
5
1
 
1
 
! Отговори
Munchen_DE преди 5 години
Освен, че липсва козирка се оказа, че са изпасли и тревата. Браво на тях!Факт е, че стадионът преди 10 години изглеждаше по-добре.А къде са седалките на сектор Г? :)
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лъжат, разбира се. Прогнозата е за дъжд. Друго си е с козирка.
3
6
 
2
 
! Отговори
бай Стамат преди 5 години
лъжат говедата като катун дърти ***.искат да продадат повече билети за жалкия цирк, който предстои.
2
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Където и да играят Лудогорец ще бият. Като гледам още минимум 10 години шампион. Пенев мисля, че ще стегне донякъде ЦСКАто, най-добрият български треньор според мен.
1
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Виваком Арена Георги Аспарухов е един полузатънал в отпадъци стадион.Преди ремонтът който траеше 2 години беше по-добре.Човек можеше да се разхожда около него имаше асфалтирана улица която се ползваше и за разходки и за тичане.Сега опънаха едно платноще на главният вход,направиха го да прилича на нещо средно между вход на хангар и затвор на мърлявото платнище някаква разюаана снимка на футболисти и надпис "Арена".Другата част на е тотално затворена и задръстена с отпадъци-чак ВИП зона я кръстиха