Балъков за мача с Англия: Раздаване на повече от 100%!

Ако не загубим, ще бъде позитивен резултат за нас, призна треньорът
Обновена: 6 сеп 2019 21:03 | 6 сеп 2019 20:45, Анисия Иванова
25

Селекционерът на България по футбол Красимир Балъков е наясно със стартовия си състав в утрешната квалификация с Англия на "Уембли".

“На 99,9% съм наясно с титулярите. Има още някои дребни детайли за доуточняване, но те ще се решат в последния момент. Моите играчи са наясно, че трябва да се представят на повече от 100% утре вечер".

"Не мога да ви кажа сега кои ще започнат като титуляри, но всичко е възможно. Ако не загубим, ще бъде позитивен резултат за нас. Ще бъда доволен и щастлив, ако видя, че играчите ми дадат най-доброто от себе си през всичките 90 минути”, заяви Балъков.

Още по темата

“Обожавам това, което виждам като работа и игра от страна на Гарет Саутгейт и неговия тим. Това е футболът, който и на мен ми се иска да играем. Дай Боже, след някоя друга година да достигнем нивото на Англия".

"Сега обаче трябва да се съобразим с възможностите си и да сме готови да противодействаме по най-добрия начин на този динамичен, модерен стил на игра. Моментът е идеален за момчетата, за да усетят за какво точно става въпрос”, допълни той.

“Предвид точките, с които разполагаме в момента, е трудно да говорим за класиране на Европейското първенство. Имаме обаче добър шанс чрез Лигата на нациите, който трябва да използваме".

"Добре е до края на тези квалификации да видим всички футболисти, които са в разширения състав. Марселиньо и Вандерсон са много добри играчи и съм сигурен, че с опита и класата си ще ни помогнат”, завърши Краси.

Още за спорт четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не гледам БГ футбол нас 15 години.. Ама виждам нищо не се е променило. Ръководство от пияндурии и схемаджия. Лафовете същите - ще се раздадем на 100 % З фланелката, ще дадем максимума. После следва дале далече сме от колосите, някой хора незалужават фланелката, ще направим изводи. Хахаха това помня преди 15 години... Май е същото?
1
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако сложиш Татковото на вратата и 200% себераздаване няма да могат да компенсират урагана опъващ мрежата ни. Ясно е, че англетата ще излязат да ни унищожат, затова просто сложи хора, които имат сърце да играят за честта на националния.