Бербатов: Дано Ман Юнайтед не свърши като Ливърпул

"Когато се спускате по тази спирала, започвате бавно да губите ДНК-то", заяви бившият нападател
3 окт 2019 13:52, Веселин Коларов
27
Бербатов: Дано Ман Юнайтед не свърши като Ливърпул
Снимка: Reuters

Голмайстор №1 в историята на националния отбор на България – Димитър Бербатов, коментира кризата в бившия си отбор Манчестър Юнайтед.

След напускането на Сър Алекс Фъргюсън през 2013 г., "червените дяволи" не могат да намерят себе си и са далеч от битката за титлата.
 
"Неприятно и трудно е да се признае, че Юнайтед изостава толкова много от Манчестър Сити и Ливърпул. По време на мачовете можете да видите колко спокойни са тези отбори. Знаят какво да направят, за разлика от Юнайтед. Именно заради това "червените дяволи" страдат. Надявам се, че няма да завършат като Ливърпул с 29-годишна пауза без титла. За такъв клуб шест сезона вече са много", заяви Бербатов пред Betfair.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
14
 
! Отговори
Един преди 4 години
Юнайтед преди Фъргюсън си бяха сeлски отбор. Човекът ги изкара от кошарите, направи ги футболисти, направи ги отбор и ги направи шампиони. Те пък взеха та си повярваха, че сами са го постигнали и взеха да обясняват как сърът бил вече дрът и не отбирал от футбол. Дотолкова си повярваха, че го махнаха. И в момента отново са си сeлския отбор, който заслужават да бъдат. И те така...
5
2
 
13
 
! Отговори
Хаха преди 4 години
Берби, бербии, Ливърпул са действащият европейски шампион и далеч не са свършили. Свърши твоята кариера и един бенефис не получи!
4
4
 
5
 
! Отговори
Драгия Монтански преди 4 години
По-важното е, че орлите ще разкостят Ференците, а докато хаус м д гледа, жена му ше я *** некой комшия с рязана шпага.
3
0
 
21
 
! Отговори
стар преди 4 години
Ами че то не е речено че трябва да са все на върха.Бербо е млад и не знае че в средата на 70те те бяха известно време даже и във втора дивизия.Това е футболът,колко велики бяха Бенфика Интер,Аякс,Милан,Ливърпул и други.Ние ,,дъртите " помним още от края на 50те до днес какви възходи и падения се случваха.За това футболът е велика игра,ако само едине на върха няма да е интересно. А най добрият отбор е винаги един-НАШИЯТ !Така е било,е,и ще бъде!Колкото по дълго живеете,толкова повече ще видите!
2
6
 
13
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
По-важното е, че Антибиотик ще бъде разкостен от Ференцварош още днес!
1
6
 
19
 
! Отговори
Жо преди 4 години
СЛЕД Бербатов и Ивет Лалова българският футбол и българската лека атлетика няма да имат вече представители на световно ниво.