Меси откровено: За Роналдо, Неймар и "Барселона"

Най-тежкият момент от живота му били проблемите с данъчните
Обновена: 9 окт 2019 21:47 | 9 окт 2019 21:37, Нели Христова
3
Меси откровено: За Роналдо, Неймар и "Барселона"
Снимки: Reuters

Меси призна, че е бил на косъм да напусне "Барселона" след проблемите си с данъчните. В интервю за испанска медия, той разкри много за кариерата си - за отношенията му с Гризман, напускането на Неймар, за Роналдо и любимата му "Барселона".

"Най-лошият ми момент? През 2013-14г., когато имах проблем с данъчните, беше много труден момент за мен. Хората не знаят какво се случва. Аз бях първият и затова всичко беше толкова трудно, разказва Меси пред RAC1. - За щастие децата ми бяха малки и не знаят нищо. През главата ми минаваше мисълта да напусна, не да напусна Барселона, а желание да напусна Испания. Чувствах се малтретиран и не исках повече да остана тук. Идеята ми е да остана тук. Все още не сме говорили с клуба за продължаването на моя договор. Никога не съм имал проблеми с клуба. Това ще бъде направено по някое време. Идеята ми е да завърша кариерата си тук заради това, което чувствам към клуба, заради това колко добре се чувствам в града. Лъжа е, че не съм искал Гризман да дойде в Барселона. Никога не съм имал проблеми с него."

Футболистът призна, че се е страхувал, че Неймар ще отиде в "Реал Мадрид" .

"Исках и Неймар да дойде. Ако го имахме в нашия отбор, щяхме да разполагаме с много повече възможности. Малко след напускането си Ней разбра, че е взел лошо решение. Помислих си, че ако не си го върнем обратно, ще отиде в Реал Мадрид", каза Меси.

А за Роналдо той коментира: "Исках Кристиано да остане в "Реал Мадрид". Той несъмнено беше голям плюс за "Ла Лига" и "Ел Класико". Реал Мадрид е и винаги ще бъде там. Реал Мадрид има страхотни играчи, които са готови да спечелят всеки един мач", призна легендата на Барселона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
11
 
! Отговори
тюф преди 4 години
чеки бе! всеки би опитал да укрие данъци - то ше е неква законнабшалма и счетоводителят му го е открехнал просто Меси е поискал същото . чекайте ве всички гледат да избегнат данъците Жерар депардьо стана гражданин на Русия а Михаел Шумахер едно време беше взел швейцарско ли монакско ли кво гражданство ае въобще всеки опитва то са големи суми там и чак им е свидно да ги дадът работили са за тях ама кво да каже един истински работник дет работи за да оцелява
1
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така жално ми стана, че са го спипали да укрива данъци. Колко трудно го е преживял човека, добре че децата са му били малки и на са разбрали що за хитрец е тати. Колко мъка има по земята...