Дайте малтретираните деца на футболистите – те не бият!

Какво роди фолклора след унизителната загуба от Англия
15 окт 2019 10:45, Александър Попов
71
Дайте малтретираните деца на футболистите – те не бият!
Снимка: LAP.bg

България записа най-срамната си загуба. Това 0:6 срещу Англия не е най-страшното, най-страшното е бездушието, което е завладяло ръководство, отбор и фенове.

Както правилно правилно отбеляза Бербатов - англичаните ни превъзхождат и генетично. Но само преди някакви 25 години ст. "Васил Левски" бе непревземаема крепост, прекланяха глави и германците. Тогава генетиката нямаше място.

Ръководството, начело с Боби Михайлов, си повтаря една мантра - ние осигуряваме всичко, футболистите играят. Впечатлението обаче е друго - осигуряват единствено качествен алкохол в кетъринга на националния стадион, а след поредната загуба се тешат с Преслава.

Футболистите играят предимно в чалготеките. На терена ги няма никакви. Никакви ги няма и феновете - не вярват на този отбор, докарват умишлено глоби на БФС. Защото още преди мача с Англия имаше призиви за прояви на расизъм.

Още по темата
Но този път оставяме расизма настрана, за да дадем път на фолклора. Там сме далеч по-силни и изявени.

В социалните мрежи "гъмжи" от предложения не само как да излезем от кризата, но и за смяна на химна ни преди мач. Според мнозина сега е момента "Мила родино" да бъде заменена с "Хубава си, моя горо". Тъй като на терена са 11 дървета, които вселяват в душите ни само скръб и жалост...

Идентично е и заключението: "Сърбия, Албания, Косово - всичко бие наред, само нашите каба гайди свирят "Хубаво си, моя горо" и всяват скръб и жалост".

Футболът бе вплетен и в една от най-актуалните теми в страната ни през последната година - неродената Стратегия за децата. На фона на фалшивите новини как ще бъдат взимани деца и давани за отглеждане в Норвегия, във Facebook бе предложен кратък вариант на стратегията - всички малтретирани деца да бъдат давани на националния отбор по футбол. Той не бие никого.

"Продавам джип и топка, малко употребявана. Ритана е само 6 пъти - на практика, главно е гледана". Тази обява пък набира скорост, а неин подател е Боби М. Може би е пропуснато да се отбележи, че с този джип Боби М. напусна националния стадион, погазвайки всички правила. А телевизията, която го излъчи се прости с акредитацията за мача с Англия. С две думи - пускайте Преслава!

Продължавайки за Боби М., Преслава, танците и футболистите, Боби В. (Боби Ваклинов - б.а.) нареди бързо римите:

"Ишиас" на Преслава прави кръшни чупки в ханша,
а "До синьо ни целуват" гостите отвъд Ламанша...

Ако не знаете, за състоянието на футбола е виновна чалгата. Всъщност тя е виновна за всичко, но разсипа тотално и футбола. Още преди година Тони Стораро предупреждаваше, че ще дойде времето да ни пишат "Отличен 6", но кой да го слуша? Е, англичаните дойдоха, разписаха ни отличната оценка в бележника, нарочиха ни за расисти и си тръгнаха.

Какво е решението? "Боби Михайлов да натовари "лъвчетата" и Балъков на джипа и газ към Биад. Там поне го можете..." - това гласи народната присъда.

Има и мазохисти, които симпатизираха още на полувремето на вратарчето Пацо Тигъра и го призоваха да тегли една сочна, расистка и да се приключва с мача. Пацо, да беше си пуснал фейса в съблекалнята, можеше и да си спестиш унижението. А и на твоите колеги.

Други пък припомниха историята и отправиха въпроса "Расизъм ли е да викаш по англичаните "на колене пред победителите от Дойран"? Ами да отговорят нежните души от английската футболна асоциация, които ще ни изкарат по-големи расисти от Меката на футболния расизъм - Англия.

А и колкото и гола да ни вкарат англичаните - не са по-красиви от нас. И в това няма нищо расистко - генът ни е доста по-здрав, за разлика от футболния. И нямат футболист с косата на Краев.

"По-здрав за Боби Михайлов, Краси Балъков и момчетата от националния отбор по футбол!" Това е събирателното послание от феновете към видяното снощи.

Финалът се поставя от Спиндермаан - НИ100 ПОСКАЙ ПРЕСЛАЖА!

А за да сме в полза, ето го и Изпълкомът на БФС (все още), който се грижи да се разраства футболния фолклор:

БОРИСЛАВ БИСЕРОВ МИХАЙЛОВ - Президент
ЙОРДАН ЛЕЧКОВ ЯНКОВ - първи вицепрезидент
МИХАИЛ ТОДОРОВ КАСАБОВ - вицепрезидент
АТАНАС ИВАНОВ ФУРНАДЖИЕВ - вицепрезидент
ЕМИЛ ЛЮБЧОВ КОСТАДИНОВ - член
КАМЕН КОСТОВ КОСТАДИНОВ - член
КИРИЛ ПЕТРОВ ДОМУСЧИЕВ - член
СПАС ДИМИТРОВ РУСЕВ - член
ВАЛЕНТИН ПЕНЧЕВ МИХОВ - член
ДИМИТЪР ВЕЛИЧКОВ ГЕОРГИЕВ - член
ВЕНЦЕСЛАВ ДИМИТРОВ СТЕФАНОВ - член
ПЕТЪР СТЕФАНОВ ВЕЛИЧКОВ - член
РУМЯН ЦВЕТАНОВ ВЪЛКОВ - член
МИХАИЛ НИКОЛАЕВ СТАТЕВ - член
ПАНАЙОТ ВАСИЛЕВ РЕЙЗИ - член

Наздраве!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
15
 
! Отговори
Буревестников 2 преди 4 години
... От 2004 - 2005 година са минали 15 години обаче ... Какво НАПРАВИ "Управлението" на Боби Мокета , Лечков и Костадинов за БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ ? Какво направи за школите? За търсенето на нови таланти ? За базите ?!?! ... КОЛКО МЛАДИ БЪЛГАРСКИ ТАЛАНТИ БЯХА ОТКРИТИ И ЛАНСИРАНИ ?!?! Вижте само отборите ни във всички възрастови групи каква ВКИСНАТА БОЗА са ! С треньори - парашутисти и слагачи !!! НА КОЛКО ГОЛЕМИ ФОРУМИ СА СЕ КЛАСИРАЛИ МЛАДЕЖИТЕ И ЮНОШИТЕ НИ ?!?! Е КАКЪВ ПЪРВИ *** ИСКАТЕ ДА ИМАМЕ ?!?
18
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Крайно време е политиците да политиците да осъзнаят, че туризъм, спорт, изкуство и култура са визитната картичка за всяка държава.Няма как една страна да има добър имидж с одрискана тоалетна в хотела, дрогирани ултраси по трибуните на стадионите и изобилие на сладострастна чалга в ефира.Крайно време е да се забрани на спортни клубове да носят имената на Ботев, Левски, Раковски,...,а така също и гавренето на така наречените "футболни агитки" с българския трикольор, които си бършат лигите с него
17
2
 
13
 
! Отговори
Бай Коко преди 4 години
Продължаваме напред в същия дух.
16
3
 
30
 
! Отговори
Крум от Крумовград преди 4 години
Каква огромна метаморфоза преживя "този невероятен" Боби Михайлов- от един народен любимец около 1994, до един от най-презираните хора днес- човек, върху който да не искаш да хвърлиш и плюнката си.
15
2
 
28
 
! Отговори
Буревестников преди 4 години
Много добре стана , че се стигна точно до този ПОЗОР насред София !!! Не че то не се вижда години наред ... Но всички се криеха и замазваха нещата зад някакви моментни успехи , които не значат почти нищо в общата картина !!! Защото ИСТИНАТА е една - след класирането ни на ЕВРО 2004 в Португалия и влизането на три Български клуба наведнъж в групите на купата на УЕФА през 2005 ... НИЕ НЯМАМЕ НИЩО ! ПЪЛНА ДУПКА ! НУЛА ! Само някакви моментни проблясъци , които обаче НЕ значат НИЩО !!!!! ...
14
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо трябва да се ядосват българите и защо тая загуба да е срамна ? Та в България отдавна е узаконена ИМИТИРАЩАТА храна, стига тя да е с надпис "ИМИТИРАЩ ХРАНИТЕЛЕН ПРОДУКТ",та в този редна мисли следва всичко да е имитиращо:-имитиращ футбол,имитиращи политици, имитираща икономика,територия имитираща държава, овце имитиращи хомосапиенс и т.н., ДА ЖИВЕЕ ИМИТАЦИЯТА ха ха ха....всичко е продукт на ЧАЛГАТА, затова и няма нищо смешно в тази загуба тя е следствие на РАЗВИВАШАТА СЕ УСТРЕМНО ПРОСТОТИЯ !
13
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А те наще, още изтрезняли ли са от предното напиване и разбраха ли, че са играли?
12
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е генетика а акъл. То само с бъхтене не става. А у нас от край време "футболната култура" се състои от утайката на обществото.Кажи му футболист и не го обиждай повече...
11
2
 
19
 
! Отговори
Granik преди 4 години
Следващата тактика на Балъков е футболерите да изкопаят ров, пред наказателното си поле поне два метра широк и три дълбок. Така шансовете им нарастват с 5 %.
10
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Перуката е виновен. Време му е най - накрая да подава оставка или да закриваме отбора.
9
3
 
17
 
! Отговори
Marchelo преди 4 години
Играчите от мача с Англия трябва да бъдат наказани. Освен това да бъдат изключени от националния отбор.Други футболисти да ни представляват,не тези.Макар,че за загуба не се винят войниците.
8
2
 
20
 
! Отговори
Saki преди 4 години
Вече всички чуждестранни отбори се притесняват ,да играят с българския , за да не ги набедят за садисти.
7
10
 
6
 
! Отговори
Спортен Философ преди 4 години
Абе не е толкова лошо каквото и да разправят. Бразилия - най силният отбор в света падна с 1-7. А ние сме малко по-добре от тях с 0-6. Така че има надежда.
6
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бербатов и днесбг - вие сте по-долу от англичаните, те ви превъзхождат генетично!? Не това не е расизъм, расизъм е само когато бял мъж обижда някой различен от него - логиката на днешната либерастка секта-пропаганда.
5
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"Както правилно правилно отбеляза Бербатов - англичаните ни превъзхождат и генетично." - както вие така и Бербатов сте расисти, тип дълбоко комплексирани шизофреници"Аз съм расист, а ти си ***! Най-вероятно и със съмнителни сексуални наклонности...
4
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Както правилно правилно отбеляза Бербатов - англичаните ни превъзхождат и генетично." - както вие така и Бербатов сте расисти, тип дълбоко комплексирани шизофреници.
3
5
 
25
 
! Отговори
ПорЦелан преди 4 години
Вратаря и ебола да му хвърлят в ръцете, няма да я хване.
2
2
 
19
 
! Отговори
Бахуро преди 4 години
Националния стадион да се премести в Михайловград. Йебаньееееееееееееее!
1
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много "членове", ама англичаните им вкараха "топките" !