Полицията арестува петима за расизъм, издирват още

СДВР със спецакция от снощи
Обновена: 16 окт 2019 10:15 | 16 окт 2019 09:48, Александър Попов
166
Полицията арестува петима за расизъм, издирват още
Снимка: LAP.bg

Расисткият скандал, който се разгоря около мача между България и Англия, нама да се размине без арести. От снощи СДВР провежда спецоперация по издирване на феновете, показали расистки жестове по време на мача на стадион "Васил Левски", съобщава Bulgaria ON AIR.

Още по темата
До момента петима от тях вече са открити и са отведени в 1-во РПУ в София за обяснения.

Полицейските действия продължават на територията на София.

Има хора и от провинцията, от съседни на София градове, които ще бъдат издирени и закарани в полицейските управления, съобщава БНР.

Мачът, завършил със загуба на българския национален отбор с 0:6, беше спиран на два пъти през първата част заради расистки скандирания от страна на част от българските запалянковци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
2
 
14
 
! Отговори
от Лондон преди 4 години
Тази случка наистина се раздуха много и се пре-експонира, както казва нашия премиер(виж ти какви дума знае). И тук в Англия има такива изцепки. С изключение на Лондон, бих казал , че голяма част от Англия си е расистка. Хич не обичат чужденците. Много обичат да замерват играчите с банани по мачовете. Цялата случка се използава да се отклони вниманието от истерията около Брекзит и тези , кото протестират срещу глобалното затопляне и замърсяването.
95
3
 
26
 
! Отговори
Да! преди 4 години
В България има и расизъм, и различни други видове дискриминация, жертви на които са ЕТНИЧЕСКИТЕ БЪЛГАРИ !Това е истината.
94
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да ни вадят от всичко първенства и да минаваме на аматьрско ниво! само това е начина да се изчистм от тези ***, да ги уморим от глад! А Киро, гладкия косъм, може спокойно да регистрира Лудогорец я в румънско или друго първенство, за да си бута нещата и да не реве, че е онеправдан! Тоава важи и за останалите пъпеши!
93
2
 
4
 
! Отговори
о преди 4 години
добре добре, нещо хубаво
92
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За назидание на другите, тези да ги пратят за една година във Факултето или Столипиново да се научат на "толерантност"!-))))))Мнозина от ултрасите ще станат кротки като агънца!-))))))
91
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А, аааа нашите расисти само пусват и стана международен скандал. Като знам в другите страни колко обичат евреите и какво правят с тях. Целия ни народ ни направиха на чудовища. Да знаете, че нашите роми са зле, по цяла нощ като им мините из кварталите че чува музика, сигурно от страх се напиват и играят кючеци. Колко са грозни и несправедли всички. Господ си има грижата за всички
90
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой им плати на тези,да участват в тази постановка?
89
8
 
18
 
! Отговори
майорски преди 4 години
Никаъв расизъм няам в България,поне не повече отколкото в всяка друга Европейска държава. Англия изнася проблемите си навън,при тях проблема с расизъма е голям и от години не могат или не искат да го решат.това на мача България Англия си бе пълна инсцинуация,подготвена в медийте седмици по рано, изпълнена пиеса перфектно от трньора на англия и целият им отбор. абсолютни театрални актьори.това говори за тях,как играят футбол - както им наредът..падай ..падат..бий бият....продажници
88
7
 
4
 
! Отговори
Неонов преди 4 години
Като прочетеш коментари 1,2,3 спираш да четеш, че е страшно колко е зле положението. Да е честито на вдигналите за "поздрав"! Пожелавам им неократуната им да схване как се поздравяват хората в цивилизованите страни!
87
5
 
12
 
! Отговори
Пеле преди 4 години
Трябва да забранят на България да участва във всякакви футболни първенства и да се свърши тоя цирк !!! Като видях кои са в управителния съвет на футбола , се хванах за главата !!
86
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой пък се обиди от съпоставянето на безобразията във нашия футбол с тези, които се вършат в БАН?Да не би да не е истина?
85
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до 72Човекът с покрива просто обяснява как у българите постепенно се формират расистки нагласи, които по принцип не са характерни за нас. Човекът с ник Радослав също обяснява възникването на това явление.Проблемът е сериозен и не бива да се подминава с лека ръка.
84
3
 
23
 
! Отговори
Истината преди 4 години
А истината е съвсем простичка - А.Х. навремето е бил абсолютно прав в своите виждания и политики. Но А.Х. е допуснал една грешка - че не е смачкал британците при Дюнкърк, когато е имал прекрасната възможност да го направи. А островитяните му се "отблагодаряват" като бомбардират цивилно население и унищожават изцяло градовете Дрезден и Хамбург. Ако А.Х беше спечелил ВСВ, тези расистки скандали нямаше да ги има, защото нямаше да има насилствено внасяне на "бежанци" в Европа.
83
0
 
9
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
До 92Да ходят в извън работно време! Като са на работа да си я вършат! Не им плащаме заплати за да гледат мачлета, а за да работят! И е редно началника им да понесе отговорност за това, че е пратил некадърници да вършат работа! Така както е редно да бъде съден за пилеене на обществен ресурс! Но това може да стане в нормална африканска страна, но не и в Абсурдистан! Тук никога няма престъпление с публичен ресурс освен ако Баш Тиквондур не реши така защото иска да те махне от даден пост!
82
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До: РадославМи не е ли ясно за какво?Всъщност, може би не е много ясно, но нека изразя предположение:Предполагам, че полицаите са отишли на мача... за да гледат мач на аванта, без да си купуват билет?
81
0
 
19
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
За какво са били товага всичките полицай на мача бе? За какво сме им платили на тях заплати и горивото и амортизацията на патрулните коли с които са отишли до стадиона бе? Това не е ли пилеене на публичен ресурс? Защо трябва да стане скандал, че МВР да се размърда вместо просто да си свърши работата за която НИЕ му ПЛАЩАМЕ в ПРАВИЛНИЯ МОМЕНТ? Тоя ще понесе ли отговорност за некадърността и престъпното пилеене на данъците ни?
80
0
 
27
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
Министъра на въртешните работи ВЕДНАГА да си подава оставката!!! Вместо да ги арестуват на мача, сега освен заплатите на полицайте които са били там и не са си свършили работата ще трябва да платим и заплатите + горивото + материалите на поне 1000 полицая които издирват има няма 20 човека!!! ТОВА Е ПРЕСТЪПНО РАЗХИЩЕНИЕ НА ДЪРЖАВЕН РЕСУРС!!!! Ще изхарчим поне 200 000 лева за да ловим 20 индивида КОИТО СА БИЛИ ПРЕД ВАС И СТЕ МОЖЕЛИ ДА ГИ ЗАДЪРЖИТЕ В МОМЕНТА НА ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!
79
0
 
11
 
! Отговори
бого преди 4 години
България трябва да бъде извадена от системата на утболните първенства.И без това поне от 20 години футболът е една перачница на пари, никакъв спорт не е.През комунизма бяхме 4-ти в света по Олимпиади, ама сега няма абсолютно никакъв смисъл - професионалният спорт не е здраве, а химия. А и нашите футболисти за прекрасен пример за това, че *** човек може да взима много пари. Кому е нужен такъв пример? На младите? Та те не се интересуват и правилно.
78
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо ги търсите? Идете и филтрирайте фейсбук по градове и филтрирайте всички профили с знамена на ФК, ПК, Левски, ЦСКАИдете и вижте профилите им. Нещо страшно е. Вижте постовете, кога са публикувани. Намерете приятелите им и разберете кои са и ги арестувайте.5 човека? С това ли се занимава полицията с 5 човека?Та те са 50 000 Вече е късно. Идете в магазините за анаболи да видите групичките 20 годишни анаболни батки и бъдещи престъпници.
77
1
 
3
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
РАСИСТИТЕ СА УЛТРАСИ ОТ ЛОКО ПЛОВДИВ АРМИ