Напрежение в Юве! Сари оправда смяна на Роналдо с контузия

Треньорът на италианския хегемон недоволен от мача в Москва
7 ное 2019 14:05, Веселин Коларов
3
Напрежение в Юве! Сари оправда смяна на Роналдо с контузия
Снимка: Reuters

Треньорът на италианския хегемон Ювентус – Маурицио Сари, коментира смяната на Кристиано Роналдо при гостуването на Локомотив Москва в Шампионска лига.

Петкратният носител на Златната топка напусна терена в 81-ата минута за сметка на Пауло Дибала. Малко по-късно "бианконерите" стигнаха до трудната победа с 2:1 с фамозен гол на Дъглас Коста.
 
При излизането си от терена Роналдо отказа да поздрави Сари, обърна се към него и му каза нещо. На пресконференцията след мача специалистът обясни, че е извадил португалската звезда с превантивна мярка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
Д преди 4 години
Само редовната дузпичка за Юве май е липсвала
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мачът беше най добрия за есенния дял на ШЛ .Не мога да разбера какво лошо е видял,играта динамична ,положения пред двете врати .Изумителен гол на Юве в края.Просто шедьовър .
1
5
 
14
 
! Отговори
Кристиано ПАДНАЛДО преди 4 години
Сърдит съм пък , бе ! Искам винаги да съм титуляр! Дори й в тренировъчните мачлета! Всички да играят за мен! Всички да ми подават на мен и аз да бележа почти постоянно! Аз също ще играя - обаче само за себе си и няма да подавам на никого ! Само аз ако си реша - и никой няма право да ми се сърди или да ме репликира!!! Освен това искам моята заплата да е най - високата в клуба , в които играя ! Без значение как се казва отбора ! И ИСКАМ МОЯТА ДУМА ДА Е ПОСЛЕДНА - НЕ НА НЯКАКЪВ СИ ТРЕНЕР !!!!!!...