България ще е в група с Германия при класиране на Евро 2020

Дания ще бъде домакин на Русия в директния мач помежду
22 ное 2019 14:22, Веселин Коларов
26
България ще е в група с Германия при класиране на Евро 2020
Снимка: Bulphoto.com

Националният отбор на България ще бъде в група "F", ако се класира за финалите на Евро 2020, отреди тегленият в Нион жребий.

В групата, в която мачовете ще се проведат в Мюнхен и Будапеща, със сигурност ще бъде и тимът на Германия като домакин, а имената на другите два отбора ще станат ясни след жребия за групите на първенството, който ще се тегли на 30 ноември.
 
България попадна в поток "А" на баражите и в първия си мач ще играе с Унгария, а при победа ще домакинства на Исландия или Румъния. Ако България, Исландия или Унгария се класират за европейското, то тегленият жребий за група "F" остава такъв, какъвто е. Ако Румъния достигне до финалите, то тя ще бъде в група "С", а победителят от плейофите в поток "D" - един измежду Грузия, Беларус, Северна Македония или Косово, ще бъде преместен служебно в група "F" при Германия.
 
От днешния жребий в Нион стана ясно и че Дания ще бъде домакин на Русия в директния мач помежду им на европейското първенство. Двата отбора са сред 12-те домакина на шампионата и попаднаха в група "В", за където сигурен е и отборът на Белгия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Какво европейско, какви 5 лева. В това състояние на отбора по добре да не се появяваме там, за да не творим нови черни рекорди.
22
0
 
2
 
! Отговори
Ром"с преди 4 години
Унгария играе по добре навън отколкото вкъщи,а и да не забравяме,че Будапеща е домакин и съдиите ще м ударят едно рамо(90%),Исландия е доста корав съпреник ,а и Румъния няма да е лесен .Най-добре щяхме да сме с Македония,Беларусь.... не че сме по добри,но ако духне вятъра с нас ,то можеше и да се класираме с тактиката "Опълченците на Шипка".
21
2
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
За да имаме шансове трябва:1. Да се изгонят всички чужденци от националния.2. Гелосания да няма думата.3. Лагер збор поне 2 месеца.4. Режим ....без дискотеки и плейметки.5. Добри контроли...
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако отбора беше съставен от висшисти станали футболисти и световни шампиони ще стнае но с тия винаги ще падаме единствения шанс са висшисти да станат футболисти
19
0
 
4
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Треп, треп, трепни Германийо... " *** само трепни"...
18
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Германците ще ги мислим след като се класират. Имат опасен голаджия африканеца Набри, а другите са зле.
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Късмета е добър за домакинствата даже и УЕФА да не ги накаже без публика, У дома и стените помагат а съдиите свирят в полза на домакините. Унгария не са в добра форма и Исландия и Румъния също. Може и с дузпи и вече нямат извинение ако не се класират.
16
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Германците биха били големи късметлии. Жалко, че едва ли ще се случи, Унгария има доста добри футболисти, особено отзад.
15
0
 
13
 
! Отговори
Ако мако преди 4 години
Сметки без кръчмар. Сигурно още унгарците ще ни нацъгъркат - да не говорим, че ако случайно се класираме на европейското, всички ще ни бият като боксова круша с по 5-6 гола.
14
2
 
4
 
! Отговори
!?! преди 4 години
До Българин"Съдбата ни се усмихна да бъдем домакини. Силни или слаби, това не можем да го променим. Но елате да напълним стадиона и да подкрепим отбора, пък каквото стане. Отдавна не сме го пълнили, нека си припомним какво беше."Ти ще пълниш чушки, а на футболягите ще им пълнат кошницата ( и дупарите ).
13
1
 
13
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Съдбата ни се усмихна да бъдем домакини. Силни или слаби, това не можем да го променим. Но елате да напълним стадиона и да подкрепим отбора, пък каквото стане. Отдавна не сме го пълнили, нека си припомним какво беше.
12
0
 
7
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Може би имаме някакви шансове да елеминираме с дузпи Унгарците, след това най вероятно трябва да бием Румъния, което ми се струва в сферата на фантастиката, нищо че ще бъдем домакини.
11
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България ще загуби от Унгария и то на нула !
10
2
 
9
 
! Отговори
аххахахаха преди 4 години
Те още егеш мегеш ще ни надупят като разгонено магаре сърничка.....
9
0
 
8
 
! Отговори
vlady преди 4 години
До АнонименИмаме шанс да добутаме до дузпи в домакинствата и вратарят да спаси някой и друг удар - нямаме полеви играчи, но имаме няколко читави вратари. Дори Пламен Илиев да се контузи примерно Георги Георгиев спокойно може да спаси някоя и друга дузпа.
8
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да пуснат юноши старша възраст може и по-добре да се представят от възрастните легионери !
7
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какви групи какви 5 кинта, и румънците и унгарците ще ни пляскат на баражите като за последно.....
6
0
 
17
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Извадихме тигана, преди да сме хванали рибата
5
0
 
11
 
! Отговори
с.Ешексики преди 4 години
Като комара дето тръгнал да задява светулки ...от светулка на светулка та на горския на фаса малко наша работа. Пожелавам късмет на момчетата!
4
7
 
5
 
! Отговори
Aa1830 преди 4 години
Дано не се класираме, работя с германци искам да си спестя срама.