Какво ще се случи с "Левски" ако законът за хазарта се промени?

Феновете на отбора поискаха среща с Бойко Борисов
20 яну 2020 21:50, Нели Христова
71

"Левски ще умре", това ще бъдат последствията според Васил Божков ако депутатите гласуват предложените от Валери Симеонов промени в закона за хазарта. Вчера той призова феновете на футболния отбор да настояват за среща с премиера Бойко Борисов. 

Днес и двете страни излязоха с изявления относно промените в закона.

"Нека да уточня, че нашите действия не са продиктувани от думите на Божков да се срещнем с премиера. Очаквам да получим яснота какво се случва с нашия клуб в случай че законодателните промени, засягащи хазартната дейност, бъдат приети във вида, в който са предложени. Защо имаме такова очакване? Защото в последните десетина години, нещата по върховете на българския футбол се случват с прякото участие на държавата", каза председателят на Националния клуб на привържениците на "Левски" Степан Хиндилян пред Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Винаги ще има утре, и без Божков ще съмне.
36
1
 
9
 
! Отговори
БАНко преди 4 години
Малко умието на петорна бочкова управляваща сбирщина няма дъно ! Но намериха дъната на язовирите останали ни от татово време !
35
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Апостолът ако види агитката на лискарити,ще иска да го обесят още един път.Престанете да ползвате името на героят на България за лични облаги.Левски не е частна фирма,Левски е името на свободата.
34
0
 
15
 
! Отговори
Boko bo преди 4 години
Ако какъвто и да е спорт е пряко свързан с бизнес то това вече не е спорт, А средство за манипулация, внушения, пране на пари и упражняване на влияние и т.нат. Такъв спорт не е нужен никому. А и поначало вече спорт има в развитите икономически страни. Някой да е чувал за спорт в Намибия, Либия или Чили
33
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То в България футболисти няма ама има ултраси !Хулиганите треа са научат на труд с помоща на държавата .Трудови лагери и нови затвори фабрики .Не като сега отиват да гледат кабелна в затвора ?
32
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
1 клуб се финансира от лотарията, други - не. А същевременно клубове по народни танци се обикалят от НАП-аджии за следене за издаване на бележки за 6 лв. Ако няма членове на клуба, той не може да си плаща наеми, данъци, заплати. Тогава избират закриват група или отварят нова. Левскарите да ходят и да плащат по-скъпи билети, а в свободното си време да търкат лотарията :D Ако вържат бюджета - добре, ако не да разпродадат чужденците и да вземат да пускат пак българи...
31
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Господа ултраси без значение колко лепенки лепите по улиците на любимия си отбор той ще си остане все толкова слаб.
30
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ултрасите на Левски са малко т...пи че харесват такъв отбор, обаче ултрасите на ЦСКА са най зле, дразнят че лепят на знаци и светофари глупави лепенки. Абе ултрасите май са си зле.
29
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много ми е интересно как Черепа използва агитката за да променя закони !Дали Бойко и Черепа ще се бият ?Бойко не трябва да променя закона заради един череп !
28
1
 
10
 
! Отговори
fffff преди 4 години
Ултрасите в мнозинството си са лесно манипулируеми и в същото време крайно опасни от гледна точка обществения ред хора. Това се отнася за ултрасите на различните отбори, не само за тези от Левски София. Пионки, опасни пионки.
27
0
 
8
 
! Отговори
Само Локо преди 4 години
Аз съм от Локомотив и не си спомням Коко Динев да не епечелил пари от измислени мачове и куриозни резултати .Хазарт и футбол е пагубно за отбор с традиции !Парите ще дойдат ако сте дълеч от хазарта и играете с чест Футбол.
26
0
 
7
 
! Отговори
Газпром преди 4 години
Хазарта няма работа със спортистите !Иначе уговорени мачове с микиони залози ще има за загуба на Левски.Левски треа си намери спонсор като Газпром !Те имат желание да купят Левски заради цвета на отбора !Газпром са сини и купуват Левски веднага ако остане без собственик !
25
1
 
10
 
! Отговори
Алокакси преди 4 години
Що за жалки продажници? Мислех си, че чак толкова ниско родният фен няма как да падне.
24
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
какви фенове, предатели на отбора е точното заглавие, нима забравиха Гугутката как продаде билети на Дучето! Самият факт, че Божков стъпи за първи път в Подуене онзи ден е красноречив за какво ги търси!
23
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя гнусен мафиот е срам и позор за отбора с името на Апостола! Да се маха веднага!!!! Да си взима мръсните хазартни пари и чупка-дехенерат мръсен. И без него Левски ще го има и ще е много по-чист отбор,
22
14
 
5
 
! Отговори
До 2 ХАХА преди 4 години
Какъв Пешо ,какво куче бе пубере невръстен.Да не би да е довел друг отбор от прованса.Аз съм на 72 и винаг съм бил от Левски и по времето на ,,Динамо прекръстен от вашите създатели и благодетели" и времето на Теко и Кукуша ,И Гунди и Патрата и така до днес.Кой ви дра със 7:2 -Левски И тогава Милко /Малкият Мук /,тропоса Спартак към нас,но никога ДРУГ ОТБОР не се е представял за Левски.....А кучета и котки могат да си говорят каквото искат ,Левски си е Левски!
21
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То пък един футбол остана в България. Корупция,черно тото ,кражби, боби михайлов и син
20
1
 
40
 
! Отговори
ДДТ преди 4 години
Какво значение имат шепа запалянковци,подмамени от фалшиви обещания? Това,което се случва със зомбираните хорица,търкащи картончета е по-лошо от чума. Измислени "милионери" по телевизията,които подмамват бедния вярващ,че аха-аха ще спечели. Само тъга и печал.Този тумор трябва да се отреже с един удар!
19
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хазартът е хубаво нещо.
18
0
 
41
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Докъде стигна българският футбол, един от водещите отбори да е зависим от закона за хазарта