Срещата между Борисов и фенове на Левски – бъдещето е неясно!

Част от организациите застанаха зад Божков, други ще мислят
Обновена: 24 яну 2020 13:02 | 24 яну 2020 12:55, Александър Попов
205
 Срещата между Борисов и фенове на Левски – бъдещето е неясно!
Снимка: Министерски съвет
Премиерът Бойко Борисов се срещна с организираните привърженици на Левски, която бе организирана по тяхна молба, след като стана ясно, че законопроект на Валери Симеонов за хазарта може да остави "сините" без основния им спонсор.
 
"Ходил съм на повече мачове на Левски, отколкото всички вас, взети заедно. Това са две различни теми, две различни срещи. Левски е нещо, което винаги ще го има. Ако искате да го има този клуб, във вида, в който вие си го представяте, акциите трябва да са при вас и да си държите управлението на клуба. Ние като изпълнителна власт дори не може публично да ви отговорим на този въпрос. Обвързвате тези срещи с името на Васил Божков. След като се направи проверка от финансовата инспекция, този доклад идва при мен. На осма страница е нещото, заради което ще го дадем на прокуратурата. Къде е Левски в цялата работа? Вие ме плашите с бунтове. Какво да направим, да скрием доклада ли? Аз съм длъжен да вярвам на тази институция", започна премиерът Борисов.
 
След срещата привържениците изразиха своето мнение за проведената среща, като заявиха, че може да се тълкува по различни начини.
Още по темата
Председателят на НКП на Левски - Степан Хиндлиян, сподели, че Националният клуб на привържениците тепърва ще премисли следващите си действия и те ще бъдат обявени в най-скоро време. 
 
"Вкарват феновете на Левски в тази политическа игра, обещания не е имало, заяви Хиндлиян. - Предложението за акциите на министъра не зависи от него или колегите му. Това нещо зависи от мажоритарния собственик. Друг е въпросът дали това нещо е работещо, или не. Под някаква форма Левски е стабилизиран през последната година. Ясно е, че този модел не е устойчив и може да бъде разклатен във всеки момент. Една не малка част от медиите се занимават с това, че ще правим бунтове, независимо от факта, че организациите твърдим, че няма да излизаме да защитаваме корпоративни интереси. Имаше гласове в тази посока, не мога да го крия. Дали ще се взимат такива мерки е друг въпрос. Ние сме притеснени за бъдещето на Левски".
 
"Надявах се тази среща да ме убеди в нещо друго. Левски е политически заложник през последните години. На тази среща зададох конкретни въпроси. За първи път Левски има собственик, който заявява, че парите са негови. Беше потвърдено и от финансовия министър. Голяма част от финансирането на Левски става под формата на дарение. На голяма част от левскарите им омръзна любимият клуб да бъде разменна момента в политически и икономически игри. На базата на това, което чух и видях, това е поредната схема, свързана с любимия ни отбор. Казвам това в качеството си на гражданин и фен на Левски. Подкрепям това ръководство и начинът, по който се управлява. Лично бих подкрепил протести на стадиона, бих изслушал и предложения за нещо друго", каза председателят на "Ултрас Левски" - Адриан Петров.
 
Председателят на сдружението "Сини Сърца" - Илия Христов, заяви, че неговата организация има позиция и подкрепят сегашното ръководство на Левски.
 
"Ние вярваме в сегашното ръководство, че води клуба в правилната посока. Има прозрачност, която липсваше. В последната среща се вижда, че Левски е финансиран по правилния начин. Това се потвърди и от финансовия министър Горанов. Има пълна прозрачност. Феновете изразиха ясна подкрепа за сегашното ръководство. Дали бизнесът е законен, ние не можем да кажем. От показаните документи горе, аз лично не мога да добия представа. Надяваме се проверката да бъде в рамките на закона и да бъде спазена конституцията на страната", каза той.
 
Членът на УС на НКП Димитър Костадинов пък не смята, че сегашното ръководство на Левски е прозрачно и заяви, че авторитарното управление е неприложимо в клуб като Левски. 
 
Крайно време е този който се нагърби с управлението на клуба, да бъде отворен към публиката и да им позволи да участват в този процес. Само тогава можем изцяло да застанем зад шефовете и то ако става въпрос за проблеми на Левски, а не на частния му бизнес. 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
6
 
2
 
! Отговори
Ф5 преди 4 години
спина е лечим с някои антибиотици за по дълго време, май е така че лъжат за пари, я пробвайте но си искайте оригинални антибиотици
115
1
 
14
 
! Отговори
:)) преди 4 години
Наблюдение: В Швейцария за промяна на правила, закони се допитват до народа най-често чрез референдум /широк кръг общественост/, а тук една група ходи пита ББ! пп. ББ се ласкае суетно от всемогъществото си и незаменимостта си! Така започна всичко! :))
114
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Барса иска да купи Винету..!!! Или обратното Боко ще купи Барса!! Не бе не целият град ,засега има вила...отбора ще купи!! То от ф-ките комисиона стига!!..и много други комисиони. А те с подхуене го занимават!!
113
4
 
0
 
! Отговори
F5 преди 4 години
Днеса , нека проститутките ви платят да оставите това , долу тъъпите кондоми , те почти нищо не пазят бактериите минават през тях просто по бавно и трудно , вижте сега , търсете добри *** в смисъл както добре изглеждащи или пък просто добродушни, добрите и силни бактерии ако са направили грешка искат да излязат а злите са нищо и лесно се убиват с антибиотици , има си и противовирусни срещу спин и други вируси пък и антибиотиците имат ефект срещу спина
112
3
 
18
 
! Отговори
СССР2 преди 4 години
За да си "запалянко" (хулиган) и да живееш, за да се наливаш с долнопробен алкхол и да се нашмъркваш с перилни препарати, за да може да гориш димки, обръщаш кофи за *** и потрошаваш пейки за ***, коли и автобомобилни коли на градския транспорт докато уж поддържаш любимия си провинциален отбор (те всички са провинциални), трябва да имаш една плюнка акъл и да не ставаш за не повече от разносвач на кроасани. Властта явно съвсем е сдала багажа щом проси за електорат в подобни кръгове.
111
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той....!!! Е ходил повее на мачове от всички!! Той е чел повече от всички !! Учил повече от всички !! Каратист , футболист !! Пуска газ , разсмива Иванка, открива египетски бази , построил им е пирамидите!! Прокопал дунав и черно море!! Той...решава всичко!! Да иде и изкачи еверест!!! Той е по богат от Тръмп!! Той взема от всичко и всички
110
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НИКЪДЕ В СВЕТА НЯМА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ДА ЗАНИМАВА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА С ЕДИН ЧАСТЕН КЛУБ ЖАЛКО ЗА НАРОДА НА ТАЗИ ДЪРЖАВА .БГ
109
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
левски е частен клуб феновете са само едни сеерджии за нищо не стават като сте от левски помагаите между вас освен бедни има и много богати бизнесмени ама не дават само се бият в гърдите че са от левски и после се качват в лъскавите си лимузини и кои каде види. А ЛЕВСКИ НА КОИ МУ ПУКА
108
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искам всички левска в един тон: Мууууууууууууууууууу!
107
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Все едно слушам някое 12 годишно хлапе да се фука пред връсниците си ...."Ходил съм на повече мачове на Левски, отколкото всички вас, взети заедно."Тиквата е басси спрелия индивид!
106
3
 
1
 
! Отговори
F5 преди 4 години
И немците са набарали отнякъде дози за човечност да се правят на много човечни пред чужденците и колко много са се променили от войната а всъщност са си същите изрроди, сега копелдаците от сащ са ги възвеличили да крадат заедно от малкия, след сащ са немците които живеят на дълг и на гърба на света, във войната Италия е била суперсила с временен съюзник германия но сега италиянците са останали сами срещу всички.
105
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бах, таз футболна Симфония у Бг!!!!!!Тоест, Премиерът на Бг се срещна с футболни "Запалянковци"???, за да дискутира закона за "Хазарта" и финансовите постъпления от него за футболните клубове???????-)))))))))Абе, тези хептен нъ взеха за Ка.нар.че.та!!!!!Кви, "запалянковци", кви, "фенове" кви"пет лева", бе, ба.ба. ви мутренско-мафиотска!
104
6
 
1
 
! Отговори
F5 преди 4 години
Да направят българска държавна автомобилна марка на държавни начала и ще протръгне и повече държавни компании, тъъпи немци не ни трябват, само крадат и експлоатират, едни студени и бездарни хора с магарешки ген.
103
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Ходил съм на повече мачове на Левски, отколкото всички вас, взети заедно."To Бива да си нарцис, то бива надувки, то бива ганьовщина, но Тиквата задмина всеки по тези показатели.
102
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лелелеее... кви смешници...
101
1
 
11
 
! Отговори
Слав Караславов преди 4 години
За Одисей -ти забрави феновете на ЛевскиДържава на автопилот значи, че тя се движи към някаква цел макар и не най-добрата. А България се движи без цел, тя е неуправляема система. Кога този премиер управлява държавата, щом като приоритетите му са съвсем на друго място или просто са абстрактни? Няма правителство в Европа, което да да няма някаква стратегия, или можем да говорим за планиране. Няма друг, който да прави толкова екскурзии, който да избягва въпроси в парламента, да се измъква от отгов
100
1
 
4
 
! Отговори
F5 преди 4 години
И вие гледате ли го тоя футбол , от холивуд пускат по тв стриймове мачове с триизмерни холивудски ефекти като анимация, не е наистина и няма никаква интрига!
99
1
 
29
 
! Отговори
Доц. д-р Чоко Боков преди 4 години
1. Левскар съм.2. Тези чалгаропитеци, занимаващи премиера, който и да е той, с частноправни въпроси, не представляват никого и нищо.3. Клубът е частно търговско дружество. В ТЗ и ДОПК са налице правни норми, уреждащи казуси като този.4. Не чух някой да е повдигнал въпроса как кореспондират заплатите от 50 хил. лв. на месец, изплащани на световно неизвестни играчи, с финансовото състояние на отбора и какво става с играчите в ДЮШ.5. Така мога да откарам до 100.
98
1
 
25
 
! Отговори
Одисей преди 4 години
-откриване на газопровод, откриване на военна база в Египет, разговор с Кристалина, разговор с външен министър на Самунда, разговор, среща, посещение. Върха беше в Давос!Там един Мачо прегръщаше една, разсмиваше друга, водеше някакви "делови" (до нищо не водещи) разговори . Нощувките по хотелите не паднаха под 10 хил евро, ресторанти, охрани, съветници, самолет. Много държани ръководители не бяха там: разходи без да има полза. Но има един, чийто държава е на автопилот.
97
1
 
12
 
! Отговори
dragi mi smehurko преди 4 години
До пияница мистикСигурно си голя капацитет и за това са ти повишили заплата, но безработица няма защото тия влечуги успяха да прокудят над два милиона българи в чужбина и продължават да го правят.От вчерашни доклади става ясно че сме заедно с държавите от третия свят по корупция, но явно ще връщаме и национализацията.ДА ВИ Е ЧЕСТИТА БОЙКОВАТА ДЕМОКРАЦИЯ!