Ас на Левски: Отказах да си намаля заплатата

Нуно Рейш е готов да напусне "Герена"
21 апр 2020 15:46, Веселин Коларов
6
Ас на Левски: Отказах да си намаля заплатата
Снимка: Lap.bg

Футболистът на Левски Нуно Рейш заяви, че е отказал да намали заплатата си.

Португалецът даде интервю пред Бола Бранка, в което говори и за напускане на "Герена". Очаква се това да стане след края на сезона, когато "сините" ще се разделят с голяма част от чужденците си.
 
Единствено Найджъл Робърта и Стайн Спиерингс са със сигурни места. Първият не е сред най-високоплатените, докато вторият трябва да бъде част от гръбнака на новия отбор. Същото се отнася и за Холмар Ейолфсон. Той обаче взима една от най-големите заплати в Левски, но при изгодна оферта ще бъде продаден.
 
"Имаше среща между играчите и ръководство и всеки трябваше да прецени дали да приеме предложението за намаляване на заплатата. Отказах", каза Рейш, след което разкри и мотива за решението си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: левскиНуно Рейш
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Чебурашка преди 4 години
Браво!
5
0
 
4
 
! Отговори
Munchen_DE преди 4 години
Значи доходите на всички падат, става все по-трудно, дори една Германия ще се възстановява до 2022 и то ако всичко приключи скоро. А в същото време тези от лецки наглеят, цял месец нищо не правят търтеите, а хилядарките да си идват. За какво феновете ви спасяваха, това чий пари са, които прахосват?Нямам думи, КЗЛ!
4
2
 
18
 
! Отговори
Ама преди 4 години
Как ще си намаля заплатата, нали се скъсва от работа !
3
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има ли истински фен на Левски който въобще ги иска тези чужденци?Искаме български младежи от детско-юнушеските школи.По-добре да паднеш с достойнство отколкото да побеждаваш посрамвайки 100 години история на отбора.
2
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
и да и не. нормално е човек и сам да се самооцениява. друг е въпроса дали самооценката е нормална-реална или сам се надценяваш.в случая с тоя ритни топко става дума отново за липса на връзка с реалността. алчност от анонимка изяла хляба на българско момче
1
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама те сами ли си определят заплатите?