Феновете на Левски: Кому беше нужен този цирк?

Тримата привърженици на отбора са на свобода
24 апр 2020 16:25, Нели Христова
49
Феновете на Левски: Кому беше нужен този цирк?

Националният клуб на привържениците на Левски излезе с позиция около случая с побоя над журналиста Слави Ангелов, съобщава Gol.bg.

Ултрасите от сектор "Б" заявяват, че всички членове на "София-Запад" са освободени и то без никаква парична гаранция, което е ясен знак, че не те са организирали и изпълнили саморазправата.

Още по темата
Ето каква е официалната позиция на НКП:

"Кому беше нужен този цирк?

За пореден път, вече не ги и броим, левскарската публика беше забъркана в грандиозен скандал. „Атентат срещу държавата“, както го нарече уважаемият главен прокурор. При все, че ние никога не бихме пропагандирали насилие над журналисти, камо ли „атентати срещу държавата“, искаме да попитаме уважаемите медии в България, незнайно откъде получили своята информация, кому беше нужен този цирк? Всички жълто-кафяви медии, барабар с националните такива, обявиха, че водещи лица в агитката на Левски са извършителите на побоя срещу журналиста Слави Ангелов.

Трите лица, свързани с клуба на привържениците на Левски – София Запад са на свобода. Един изобщо не е задържан и не е издирван, другите двама са пуснати без гаранция и без обвинения.

Връзката им в случая е, че „познавали извършителите“. Също би било удачно да попитаме органите на МВР и прокуратурата не би ли трябвало съдът да реши кой е извършител и кой не е?

Но нека върнем лентата назад.

Непосредствено след престъплението срещу въпросния журналист, неговият подпухнал, антипатичен колега-всезнайко Борислав Зюмбюлев напълни материалите на водещите медии, че нападението било „фенска работа“. Без никакви доказателства, отново родните медии подеха кампанията, че привържениците на Левски колят и бесят невинни хора по улиците.

След кратко затишие пред невъзможността на МВР за бързо разкритие на случая, преди няколко дена, в предаването „Референдум“ по БНТ1, беше отправен личен призив към Министър-председателя г-н Борисов да разкрие престъплението. Случайно или не, на следващия ден имаше задържани, а медиите гръмнаха, че това са лидери на публиката на Левски.

Днес, главният прокурор г-н Гешев, пък намекна, че поръчителят на побоя е лице, дестабилизаращо държавата и укриващо се в чужбина. Това в акомпанимент с предположението, че извършителите са привърженици на футболен клуб. Интересна връзка, наистина. Само ще припомним, че привържениците на Левски отказаха да участват в каквито и да било действия с подобни лица преди няколко месеца. Има го доста добре документирано.

И така стигаме до заключението.

Кому беше нужен този цирк, уважаеми дами и господа? Кому беше нужно отново публиката на Левски да бъде употребявана за подмолни цели. Защо отново бяхме използвани по такъв грозен начин? Дали някой ще признае грешката си и ще напише опровержение на долните си лъжи?

Съмняваме се."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
9
 
5
 
! Отговори
V преди 4 години
Ромовете се върнаха от Европа и мафията герб ги обработва. Това обаче не го виждат българите ;) Ако видите това което и аз ще разберете че има логика ;) Ромовете се върнаха с пари.Копуват уискита и скъпи работи. Те разчитат на това че българите не го виждат това ;)
20
1
 
33
 
! Отговори
ГДБОП преди 4 години
Ето такива създават Кристиановци зад волана. След акцията на ГДБОП разбрахме че не били фенове а наркоразпространители .
19
3
 
26
 
! Отговори
Симеон преди 4 години
Долни ***!!!
18
15
 
11
 
! Отговори
V преди 4 години
Ромска партия герб е в конфликт с агитката на Левски .Това е класически конфликт за България .Кво толкова има да се мисли .герб разделя нацията .Изостря конфликтите между българи и гербери - ромове (в тоя сайт)
17
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Морски, не се събират просто заради футбола, а се събират, за да продават дрога. Повярвай ми, че е така, защото е така. Интересът клати феса. Вандалстването пари не носи.
16
2
 
25
 
! Отговори
Mopcku_ преди 4 години
Ще ме прощават, ама нито агитката на Кевски, нито на ЦСКА, нито на повечето иначе уж сериозни отбори не са просто фенове. Ясно на всички е, че не се събират просто заради футбола, а защото им е кеф да вандалстват. Колкото и да не им допада мнението ми - това си е жалката истина.
15
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И кво излезе, Гешев е арестувал грешните хора? И Божков не можа да хване. Ще излезе кьор фишек тоз Гешев, но едно е ясно - НКП на Левски прикрива криминални типове, което само вреди на Левски. Левски не са тези типове. Познавам стотици свестни левскари, а със сигурност има още поне десетки хиляди.
14
2
 
36
 
! Отговори
левскар от 74 год преди 4 години
С тази публика на Левски,не искам да имам нищо общо.И няма да дам и стотинка за спасението на Левски,докато тия горили са на заплата към клуба.
13
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тия фенове ако си зададат правилните въпроси и намерят отговорите не искам да съм на мястото на гербенделите
12
2
 
33
 
! Отговори
Кравари преди 4 години
Събличащите деца в автобуси нямат право на мнение.
11
3
 
12
 
! Отговори
Ами,ще преди 4 години
Ги пуснат,тези да същите от протеста в защита на главния прокурор.
10
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каскета смело е заел мястото на Шлифера.Същите смели и безотговорни приказки ,закани и заплахи.Същите медийни изяви и накрая...пълна излагация.
9
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И в Папуа Нова Гвинея вече знаят за сините "австралопитеци" от Подуяне!
8
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шайката пак ли се окъка?
7
7
 
11
 
! Отговори
Сашо преди 4 години
Е то това беше ясно, както всичко-ЦИРК.Не съм от Левски, но вижте че ОПГ-то начело на държавата си прави каквото си иска. Ако мине-мине. Ако съм на мястото на тея дето са ги задържали ще заведа дело срещу тях.Не се и съмнявам, че всичко се знае и не се пипа, защото е "наш човек", пък и те си го поръчаха.Сега ако Гешев си вършеше работата, на която е поставен, щеше да пита откъде аджеба са парите, които показаха в онова клипче, което и третокласник може да направи на Movie Maker в Старт меню
6
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Левскарските фенове са абсолютни престъпници и проблем на цялата нация.Приличат ми на черните пантери от 60 те в Америка и са заплаха за националната сигурност.
5
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А да видим кога милиционерина Гешефтаро ще се извини за камарата от лъжи и хвалби, с които ни залива от два дни.Цялата държава се управлява от неуки и нагли милиционери гербендели.
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гешев, твоите те работят. Виж кой ги подлъгва и вземи мерки. Това е едното. Другото. Има и адекватни в прокуратурата, но не са натегачи. Примири се и работи с тях. Младоците само те излагат.
3
9
 
14
 
! Отговори
Е е преди 4 години
Нали един червен Румен призова че ще излязат на улицата.
2
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз такива познати като извършителите нямам. Отбягвам ги по принцип. И не ме пишат по новините.