Христо Стоичков: Боли ме за Барселона, удари дъното!

Пръснахме 500 милиона и нищо, заяви най-успешният български футболист
15 авг 2020 17:33, Нели Христова
41
Христо Стоичков: Боли ме за Барселона, удари дъното!
Снимка: БГНЕС

Най-успешният български футболист в историята и легенда на Барса Христо Стоичков също коментира най-срамното петно в новата история на "блаугранас", пишат от Gol.bg

Снощи каталунците бяха пометени от Байерн Мюнхен с 8:2 в незабравим 1/4-финален мач на Шампионската лига.

"Барселона удари дъното. Трябва да се променят много неща, като започнем от президента Бартомеу и треньора Сетиен. Много играчи като Пике, който сам предложи да си тръгне, защото се чувства виновен.Колко футболисти бяха взети и напуснаха в последните години?! Пръснахме 500 милиона и нищо. Много ме боли от загубата, тъй като съм носил тази фланелка", коментира носителят на Златна топка.

"Барса има нужда от радикална промяна сега. Някои играчи по-добре да не се качват в самолета обратно, ако имат достойнство", добави Стоичков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
7
 
! Отговори
Киро преди 3 години
Барса е абонат, само когато гения Гуардиола беше тренер, паднаха и то с отбор, който година преди това омаза Барса със 7 на 1 в двата мача. Така че полека с това Байерн ревали от Барса. Барса е реален фактор в Европа от времето на Рийкард 2004 до 2015, с един проблясък, при Кройф 93, 94. Това е за 130 години. Байерн е фактор от както съществува Бундес лигата.
8
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кои пръснахте 500 млн. бе? Ти какво общо имаш с клуба Барселона днес, совен че някога си играл там? Пръснаха хората 500 млн., имали пари , дали, ти какво им държиш смерка?Да не би да си дал 5 долара за тая селекция,че се пишеш сред тях?
7
1
 
7
 
! Отговори
vlady преди 3 години
Барселона няма достатъчно класни играчи с черни гащета в разширения състав. Преди няколко години смел чернодрешко с интуиция и въображение елиминира ПСЖ, вече не се виждат подобни.
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха, ха. Резултатът е нагласен от хазарт. От 1992 г. не гледам Еврофутбол, оти е букмейкър футбол, извратен за печалба. Има шарани, къде се връзват още.
5
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно Стоичков няма други проблеми живее си с миналото.
4
4
 
10
 
! Отговори
Леле майко! преди 3 години
Ако някой има таен запис на Стоичков, докато гледа мача, да го пусне.Ще засенчи банкянския капацитет.
3
2
 
4
 
! Отговори
Байерн - Барса 8:2 преди 3 години
От материала се вижда, че най-добрият български футболист, вече бивш, признава резултата от мача "Байерн" - "Барселона". Не става ясно дали многократният носител на "Златната топка" Лионел Меси признава този резултат и дали огорчените фенове на *** от Барселона ще организират улични протести срещу изявите на съдийската тройка, особено, срещу главният съдия, който се е оказал "абсолютен престъпник" и е ограбил "труда на момчетата".
2
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво ме боли за Барса, голема работа. Нормално е да паднат от германците.
1
5
 
7
 
! Отговори
KALki4 преди 3 години
д-р хонорист кауза Стойчов,. Бегайте у лЕво!