Голова фиеста - Юнайтед разби Рома с 6:2

"Червените дяволи" губеха на почивката, после вкараха 5 гола
Обновена: 30 апр 2021 08:03 | 30 апр 2021 07:58, Елка Василева
28
Голова фиеста - Юнайтед разби Рома с 6:2
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед разби Рома с 6:2 на стадион "Олд Трафорд" в първа полуфинална среща от турнира Лига Европа.

"Червените дяволи" започнаха мача силно и още в 9-тата минута Бруно Фернандеш даде аванс на домакините. До края на полувремето обаче Рома успя да направи пълен обрат и с голове на Пелегрини (14'-дузпа) и Един Джеко (34') гостите се прибраха на почивка с гол преднина.

Второто полувреме Юнайтед включи на много високи обороти и момчетата на Оле Гунар Солскяер успяха да отбележат още цели 5 попадения. С два гола на Единсон Кавани(49' 64) домакините излязоха напред в резултата. Бруно Фернандеш(71'), Пол Погба(75') и Мейсън Грийнууд(86') направиха кошмара за Рома пълен и на практика обезсмислиха реванша.

Подробности за мача четете на Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Давам пример Бруно Фернандеш колко пъти протестира пред съдията,няма жълт картон.Същия футболист извършва три груби нарушения и всички за жълт картон ,това общо са два червени картона за един мач,а той няма нито един.Сегане добре,че може да се вършат мачовете и може да се види ясно.ФИФА е престъпна организация.Те искат Ман.Юнайтед да спечели Лига Европа за да се реваншират за това,че се отказаха от Суперлигата.
5
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МанЮнайтед е с най-голяма подкрепа от ФИФА.Даже се чудя,как футболистите изпитват удоволствие.Смешна история.Всеки мач абсолютна съдийска поткрепа без значение какво играят. Сигурно и на приятелските мачове ще ги поткрепят.Това е просто смешно.ФИФА трябва да се закрие.Баскетбола отдавна игнорират тяхната европейска федерация.Аз вече спирам да гледам като играят Ман.Юнайтед.
4
1
 
6
 
! Отговори
Жо преди 3 години
Фен съм на Манюнайтед, но трябва да бъдем честни.Разгромната загуба за Рома дойде след трите принудителни смени на титуляри и "късата" резервна скамейка. Това, освен игрово, действа и психически на играчите.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абонатите. Не им върви срещу Юнайтед
2
1
 
4
 
! Отговори
Ноби преди 3 години
7 на 1 беше
1
2
 
5
 
! Отговори
Расизъм преди 3 години
Червените дяволи пак нарушават етническия мир, преди години ги бяха били с 9:1.