Сексуална анорексия – новият бич на 21 вeк

Хората не умеят да изграждат отношения и ровят в нета
Обновена: 6 юли 2011 20:56 | 6 юли 2011 20:54,
282
Сексуална анорексия – новият бич на 21 вeк
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Сексуална анорексия – така учените наричат безразличието към секса и трудностите с ерекцията при мъжете.
Според италианските сексолози това е новата болест на 21 вeк.

Една от причините, довела до появата й, е пренасищането с голота в съвременния свят, съобщи aif.ru.

Еротиката може да бъде видяна навсякъде и хората, в частност мъжете, се уморяват от присъствието на секса в толкова много сфери от живота и губят интерес.

Изводите са направени въз основа на анкета, проведена след 28 хил. мъже. До момента се считаше, че главният виновник за сексуалните „недъзи” при мъжете  е порнографията.

Увличането по порносайтовете води до това, че голяма част от 25-годишните мъже „охладняват” към реалния секс и всичко, свързано с него.

Психолозите алармират, че проблемът има и своята по-дълбока страна. Според тях съвременните хора не умеят да изграждат отношения и затова търсят еротиката в списанията и интернет. Т.е. пренасочват сексуалния си интерес не към даден човек, а към нещо нереално.

Изход от така създалата се ситуация може да стане правилното сексуално възпитание в детска възраст.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още по темата: сексуална анорексия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има и една друга причина за "охладняването" на мъжете.Гадничко е в преобладаващата си част дамите да гледат на теб като ходещ банкомат,работещ 24 часа в денонощието...
33
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много си глупав, за теб само някоя без претенции...че иначе ще останеш на сухо :)
32
7
 
8
 
! Отговори
aha, преди 12 години
Любовта не е сладка когато е лесно достъпна. По си е друго да правиш секс дори да знаеш че утре ще те заровят до кръста и ще те пребият с камъни
31
1
 
9
 
! Отговори
До 30 преди 12 години
Сеа във сайтовете за запознанства тече парад на красотата постоянно и непрекъснато...
30
10
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гледам в сайтовете за запознанства.Ами то всички жени се изживяват ,като диви, разкрепостени, агресивни купонжийки.Айде моля ви се.И все с претенции, мъжа да е такъв,пък да е онакъв,да е голям мъжкар ,ама да я обича и т.н.Пълни глупости.Дърти 30,40 годишни увехнали брантии, разведени с по две деца ,ама с претенции какъв да е новия им мъж.Абе ей кой ще се занимава с вас бе пачи,кой ще ви търпи простотиите.Има млади 20год. тях търсим. Пък и всички се снимали все едно са каталог на магистрални к*ви
29
4
 
35
 
! Отговори
до 28 преди 12 години
Което е потвърждение на факта - "Какво прави жената след секс ? " Отговора: Пречи !
28
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
1 Докато гледаш порно: ау каква мадама, ох всичко давам да я сбацам.2 След като свършиш: уф, добре, че не ми е тука на главата сега.
27
4
 
16
 
! Отговори
до 23 преди 12 години
Еб.нето е селска работа ! Виж друго нещо е чики.та нали така ? Оформя характера ! Ха ха ха ах
26
2
 
21
 
! Отговори
aha, преди 12 години
Едно време мъжете са ходили с потури и са носели ***, а в днешните дънка се побират само трънки;))
25
0
 
17
 
! Отговори
Gen преди 12 години
А това пък се нарича журналистичека анорексия.
24
2
 
7
 
! Отговори
до 13 преди 12 години
Така е, но не може после да ти отрови живота (порноиндустрията де). Всеки харесва първата стъпка в любовта, ама после като ти омръзне да клатиш едно и също парче, и като същото това пърче почне да ти пили на главата. Тогава какво правиш. Май остават само негативите
23
8
 
7
 
! Отговори
до 18 е дано цял преди 12 години
живот с него да си останеш , истински х... да не видиш ! Явно никой не те харесва ,щом си останала на изкуствен !
22
8
 
8
 
! Отговори
аьаьаь преди 12 години
Да беЧе си губя времето с тъпите жени. Кой ми плаща за това.90% са ку... да не кажа 100%Каквото беше беше/.Каквото повикало такова се обадило.
21
6
 
17
 
! Отговори
И още ... преди 12 години
... и не на последно място, което в статията не е отбелязано мъжете търсят виртуална еротика в нета и списания, защото реалната им излиза скъпа и солено рано или късно, а причината за това всички я знаем. Просто мъжете все още се разглеждат от болшенството жени като "банкомат с вграден вибратор". Лично мнение разбира се.
20
8
 
11
 
! Отговори
Порнфан преди 12 години
Темата наистина е много хубава и в момента се намираме в един социален експеримент. С това изобилие от порно материал и развитието на интернета, и ставане на порното още по-богато като презентация и бързина и т.н., все повече мъже ще избират това евтино и наистина перфектно удоволстиве пред загуба на време с жени, които не заслужават
19
10
 
26
 
! Отговори
гурбетчия преди 12 години
Причината била пренасищане с голота в съвременния свят ! Все едно като видиш храна по витрините на един магазин , и изведнъж да ти мине глада ?! Който го вдига ,го вдига ,това е ! Ако не можеш да го вдигаш ,върви на лекар ,вместо да търсиш причините в пренаситената голота !
18
12
 
23
 
! Отговори
НАХОДЧИВА ЖЕНА преди 12 години
Купете си вибратор по размер с 18 начина на вибриране.Парфюмирайте го както искате- моя е с аромат на пачоли/ванил. Стои послушно в къщи, не пита къде ходя, какво правя, колко печеля, без притенции изневери и скандали. -- -- 4 батерии на месец по 1.20 и това е всичко. Чиста работа !Кръстих го Послушко а вчера му направих и петия рожден ден. Да ми е жив и здрав ! Не го сменям с нито един претенциозен Дон Жоан.
17
0
 
28
 
! Отговори
FSOl преди 12 години
Никой не те кара да се занимаваш с материални жени. За съжаление зивеем в такъв свят,но има и по-значими неща от С класа и Ай фон. Тези жени,които очакват това от мъжете знаят,че бързо са заменяеми и гледат да натрупат облаги :)))но в крайна сметка никой не си е взел с него нищо,като умре ;) Така,че материалните да се оправят.Всичко в рамките на нормалното е интересно и има смисъл да го има човек.
16
11
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
отказват,защото жените искат апртаменти,вили,басейни,S класасистемата превърна жените в к*рвиако имаш S класа никоя не отказва
15
8
 
16
 
! Отговори
:) преди 12 години
Ще ви отказват я, като сте калъфи. Те и на мен ми отказват ама като пробвам 20 все една връзва.