Хората тип „Калкарея карбоника”

Да поговорим на езика на хомеопатите
16 авг 2012 16:21,
1
Хората тип „Калкарея карбоника”
Снимка: Reuters

Калкарея карбоника

 
Стридите използват черупката си, за да предпазят деликатното си и чувствително тяло. Без нея те не могат да се защитават от опасности. Те живеят в хармония, когато са в група и никога не напускат дома си. Хората, които имат нужда от калкарея карбоника също са чувствителни, лесно губят увереност, когато са далеч от сигурността на дома си, близките си, познатите им места.
 
Типът калкарея карбоника често са набити като структура. Те имат мека, рехава съединителна тъкан и обикновено са също така с лек и добронамерен характер.
 
Постоянно търсят сигурност във враждебния свят и затова са изградили много силни връзки в дома, семейството, приятелите си и  техните лекари. Хората калкарея карбоника буквално зависят от тях, тъй като само тогава се чувстват защитени.
 
По характер са нежни и бавни по темперамент. Често се опитват да скрият флегматичността си от забързания свят, като поемат много отговорности и са упорити и изпълнителни в работата си.
 
Типът калкарея карбоника обичат да работят с ръцете си. Те са добри фермери, градинари, майстори на хляб и сладкари, масажисти. В много случаи обаче се пренатоварват и това може до доведе до разболяване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: хомеопатиятипстриди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
5
 
4
 
! Отговори
# преди 11 години
Не еволюцията и е отнело милиони години да създаде човека. А да се сравнява човек с мекотело си е чиста обида.