Защо грипът не трябва да се кара на крак?

Как да укрепим имунитета преди зимата
20 сеп 2012 16:03,
3
Защо грипът не трябва да се кара на крак?
източник: Reuters

Физическа и умствена умора, световъртеж, главоболие, сънливост, липса на апетит, апатичност. Често седмица-две след прекаран грип тези симптоми продължават да напомнят за него. Състоянието са нарича астеничен синдром. Според специалистите в основата му е недобра обмяна на веществата. Клетките не усвояват добре кислорода, така организмът получава малко енергия. Това нарушава редица физиологични процеси и се получава един омагьосан метаболитен кръг. 

 
Порочна е практиката настинката или грипът да бъдат изкарани на работното място. Нека не забравяме, че грипният вирус е силно токсичен. Той не само поразява дихателната система, но нарушава функциите и на много органи и системи.
 
Ненужният прием на антибиотици допълнително натоварва черния дроб и бъбреците. И като не дадем необходимата почивка на тялото, то не успява да се възстанови напълно. Така че дните в леглото са задължителни, както за хората с хронични заболявания и слаб имунитет, така и за онези, които рядко боледуват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
5
 
! Отговори
до олигофрен преди 11 години
за лекарства Не прочетох да пише!това е най- стойностна информация ......грип се лекува с покой и течности и ,да Лимони и мед !и ама в НИКАКЪВ СЛУЧАЙ антибионик , особено по избор на близките или дори с препоръка от Аптеката!Аптекаат са Продавачи и винаги ще ви убедят колко е чудесно да се вземат Хранителни добавки и Антибиотик !!Нямам идея защо толкова много им се вярва?!
2
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
по какво си приличат грипа и жената?по това че и двете можеш да ги прекараш на крак, но по-добре е на легло
1
2
 
22
 
! Отговори
олигофрен преди 11 години
Защо грипът не трябва да се кара на крак( платена публикация ) защото фармацевтите ще умрат от глад купувайте си лекарства, ако може от по 200 лв, че са по ефикасни. хахаха яжте чесън, мед, пийте си виното и хич да не ви е на шапката