Защо трябва да се тренира във фитнес залата с инструктор?

Обяснява фитнес инструкторът Иван Иванов пред Puls.bg
24 юли 2015 22:14, Румяна Тасева
11
Защо трябва да се тренира във фитнес залата с инструктор?
Източник: Reuters, архив

Така както във всеки спорт е нужно да имате треньор, за да постигнете желаните резултати, така и във фитнеса Ви е нужен треньор, за да постигнете целите си за красиво и/или атлетично тяло и добро здраве.

В следващите няколко теми ще Ви представя тренировки, с които ще демонстрирам разликата между това да тренирате сами или с фитнес инструктор.

Започваме с тренировка за гръб, която може да се използва както за мускулна маса, така и за изчистване на подкожни мазнини. Същевременно ще Ви давам информация кога и как е правилно да се взимат хранителни добавки, които по-скоро са полезни, с оглед възстановяването на тялото и леката инерция, която дават за постигането на търсения резултат.

Ако избирате да взимате хранителни добавки, препоръчвам да си осигурите Л-карнитин, който да приемате 30 минути преди тренировка. Образно представено, той ще накара мазнините да дадат повече от себе си, за да помогнат на мускулите да направят една по-пълноценна тренировка. Така и ще загубите по-голяма час от тях.

Тренировката за гръб, която подавам е на супер серии. С нея ще имате усещането наистина, че сте направили една тежка и пълноценна тренировка.

Целия материал относно значението да се тренира с инструктор във фитнес зала може да прочетете на Puls.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
5
 
! Отговори
Христо преди 8 години
бойните изкуства са с предимно азиатски философски школи...далеч от православните ценности и морал.Питайте дали някой от опълченците или борците за свобода е знаел бойни изкуства...може би някакви примитивни форми на борба, удари и фехтовка, стрелба ...Но поне 99 % са били дълбоко вярващи православни християни. Левски например е бил иеродякон...т.е. монах дякон- помощник на свещеник.След това легионер и т.н четете сами историята
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Румии, след около година с това последното упражнение, ще има да ревеш от рамене , а може и доста по скоро. Успех със ЗОБ-Ъ-ра опаа ... тренера
3
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако работиш на къра и сечеш дърва ще имаш идеална фигура, дори когато пиеш по 200 грама ракия вечер и плюскаш здраво свинско.
2
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За начинаещ е полезно да започне с инструктор. Фитнеса не е вдигане на тежести, а трениране на мускули. Ако няма кой да те наблюдава и да ти казва как се изпълняват правилно упражненията само ще си губиш времето с мятане на ръце и крака и въртене пред огледалата.Правилно изпълненото упражнение с правилните тежести ще докара желания ефект значително по-бързо. Друг е въпроса, че не всека напомпана пръчка в залата става за инструктор
1
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Защо трябва да се тренира във фитнес залата с инструктор?"За да има кой да плаща заплатата и за тази професия.