С помощта на тези процедури можем да подмладим кожата

На определена възраст бръчките правят все по-голямо впечатление
Обновена: 7 май 2016 21:55 | 7 май 2016 21:52,
4
С помощта на тези процедури можем да подмладим кожата
Източник: Reuters, архив

Когато достигнем до 30- и 40-годишна възраст, фините линии и бръчките започват да стават все по-голям „трън в очите“. Поддържането на свежестта и блясъка на кожата може да изглежда трудна задача, затова е важно да се информираме за различните варианти, които предлагат дерматолозите и които могат да ни помогнат...

1. Инжекции с ботокс

Те се използват за „изтриване“ на бръчките и линиите в областта около очите, челото и врата. Ботоксът е медикамент, който се състои от невротоксин, и се използва за намаляване появата на бръчки и фини линии козметично. 

2. Дермални филъри

Те помагат за намаляване на линиите около устата. В тях се съдържа колаген и хиалуронова киселина, с помощта на които се възобновява кожата на лицето. Филърите придават обем в  онези области на кожата, които са загубили мазнини и колаген.

Кои процедури още подмладяват кожата четете на Puls.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не бръчките са проблем а орпъскането на лицевите мускули респ.увисването на кожата на лицето ви.Увисва устата клепките бузите и ви придава т нар.намръщен вид.Бръчките са бели кахъри пред това.И най-сетне какво значу правели впечатление?! Всяко нещо с вренето си.Една позитивна и спретната усмихната жена на 50 или 60 или 70 прави само и единствено ПРИЯТНО впечатление! Стига с тъпите статии!
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
2.Да плашиш съседите от долния етаж ( като си без бръчки).А ти ще плашиш децата от горния етаж, че си се набърчил !Ако не те мързи да се грижиш за кожата си , ще бъде чудесно !
2
2
 
11
 
! Отговори
Главен Редактор преди 7 години
С помощта на това което е написала авторката на статията, ще изглеждате много зле след 5 години интервенции. По добре да имате бръчки, отколкото докато ги нямате изведнъж да се превърнете в страшилище за околните. Защото с тези интервенции, неминуемо ще стигнете до там, да плашите съседите от долния етаж... Бръчките са нещо естествено и нормално се възприемат. Не е естествено да се появи страшилище във входа което никой няма да приеме нормално и ще си мисли че живее в мазето.
1
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А бе хора, първо си погледнете начина на живот и след това прибягвайте до някаква козметика или процедури. Пийте повече вода, спете както требе, махнете разните там боклучави храни, намалете цигарите и алкохола, и особено намерете начини да се справите със стреса, и чак тогава прибягвайте до кремове, мазила и козметици.