За битката с Паркинсон. Разказ на едно семейство

До 2030-та година броят на болните от нея ще се удвои
13 апр 2017 12:00, Анисия Иванова
4
За битката с Паркинсон. Разказ на едно семейство

До 2030-та година броят на болните от Паркинсон ще се удвои, съобщиха световни невролози. В същото време диагнозата получават все по-млади хора. Въпреки трудностите обаче, има и хора, които гледат оптимистично
на живота дори и с болестта. С едно такова семейство ни среща Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Благодаря преди 7 години
Благодаря на Днес.бг Малко след последното писане телефона ни заработи. Благодаря.И мафията Ви чете.
3
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Мафията вече се активизира пречат да ползваме телефоните си! Хайде не ме плашете, след като ме плашихте с бившия президент Първанов сега с кой, кой кой.
2
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Мълчание Мълчат лекари Мълчат ТЕЛК Мълчи Здравна каса!!!Това е истината за убийството на майка ми и баща ми. Мислите ли, че една лъжа е вечна. Защо мълчи Прокуратурата и тя ли се страхуват от ползвателите на схемата.
1
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Не бъркайте болестта Паркинсон със Синдром на Паркинсон. В България със Синдром на Паркинсон се създават ФАЛШИВИ ИНВАЛИДИ. Синдрома на Паркинсон се причинява от прием на някои медикаменти, например Цинаризин Тремора който се бърка с болестта Паркинсон изчезва 75 дни след прекратяване на приема на лекарствата. В момента от болест на Паркинсон заболяват между 16 и 18 на 100 000 останалите са със синдром и някои за да се инвадилизират приемат Цинаризин. С съучастието на Здравна каса?