Ужасът на Алцхаймер: Всеки ден към мама: Бременна съм!

Хората трябва да се опитват да гледат положително
Обновена: 16 авг 2017 13:07 | 16 авг 2017 13:00,
11

Хората с Алцхаймер безспорно имат труден живот, който оказва влияние и на заобикалящите ги. Винаги е трудно човек да се сблъска с тази диагноза, особено за много близък човек, и трябва да се подготви с много търпение, тъй като деменцията влияе по какви ли не начини на настроението.

Но ето и един по-положителен пример - дъщеря, чиято майка е с това заболяване, всеки ден ѝ напомня, че е бременна и че ще става баба.

Винаги реакциите на възрастната жена са положителни и се радва всеки ден!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: дъщерямайкаалцхаймер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Curtisorics преди 6 години
Мы ценим ваше время и делим с вами общие цели. Ваши продажи для нас главный приоритет. заказать продвижение интернет ресурса логин скайпа SEO2000 оращайтесь договримся есть примеры работ логин скайпа SEO2000
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моят баща е с тази диагноза.Истината е, че близките, които се грижат за такъв болен изпитват сериозен стрес-нямаш лично време, коства ти сериозни средства, но... всички в един момент ставаме попечители на родителите си, ако те поживеят по-дълго.Болестта е природно бедствие-просто трябва да се справиш в тази ситуация.Хубаво е да има опция към здравните или социалните осигуровки да се настаняват тези болни в лечебни заведения тип хоспис.
5
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Неетично и неморално е да се майтапиш с хора в това положение, само за да напишеш пет реда съдържание, с което да си запълниш сайта. Единствено доктор може да каже какво е най - добре или най - зле за пациент с дадена болест. Журналята да си гледат журналистиката!
4
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хората, които много врънкат и все мерят всичко в пари и популярност, е добре профилактично да общуват с болни, било с алцхаймер, било инсулт, някаква парализа, слепота и от сорта. Първата степен на мисъл е сравнението.
3
2
 
41
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Страшно е да се грижиш за такъв близък. Всеки ден започвате едно и също да си припомняте, кой кой е, какъв ти се пада.
2
1
 
79
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ужасна, отвратителна болест! Тя лишава човека от това, което го прави човек - разсъдъка! Не я пожелавам абсолютно на никого!Браво на тази дъщеря!
1
1
 
43
 
! Отговори
Първи преди 6 години
Настръхнах