7 тайни за отслабване

Намалете захарта, доколкото е възможно
10 окт 2023 23:45, Михаела Лазарова
7
7 тайни за отслабване
Снимка: Istock

Без значение колко добре изглежда една жена, в нейните очи винаги има какво да се желае. Ако пък сте с вашите любими приятелки и засегнете темата за отслабването, със сигурност всяка една има какво да сподели. И макар да знаем, че за перфектната форма все още няма хапче или магическа тайна, ние се надяваме да открием нещо, което да ни помогне да бъдем по-добрата версия на себе си. Ето защо, в следващите редове ви предлагаме и някои от най-безценните съвети за отслабване. Ето ги и тях:

Бъдете готови наистина да отслабнете

Колкото и странно да ви звучи, може би ви се е случвало да опитвате една или друга диета и да установите, че те “не работят”, но признайте си – спазвате ли ги стриктно? Ако бъдете честни със себе си ще разберете, че в повечето случаи вие самите сте причина за неуспеха ви. Затова, опитайте се да приглушите гласа на вътрешната си съпротива. Бъдете най-добрия си приятел и подкрепяйте сами себе си в дългото пътуване, наречено “добра форма”. Дългосрочната загуба на тегло изисква време и усилия – и е дълготраен ангажимент. Въпреки че понякога ще искате да отлагате започването на режим за неопределено време, трябва да се уверите, че сте наистина сте готови да направите постоянни промени в навиците си за хранене и активност. Бъдете склонни да направите промени и не се притеснявайте да потърсите помощ – било то от близки и приятели или пък от професионалисти.

Научете се да харесвате здравословната храна

В забързаното ежедневие толкова сме свикнали да хапваме на крак каквото ни попадне, че здравословната храна сякаш остава на заден план. Не забравяйте, че каквато и диета да изберете, в нейната основа ще е залегнала консумацията на „истински“ храни. Възприемането на нов стил на хранене, който насърчава загубата на тегло, трябва да включва намаляване на общия прием на калории. Но намаляването на калориите не трябва да означава да се откажете от вкуса, удовлетворението или от удоволствието от приготвянето на храната.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Дебел преди 6 месеца
В "трудов" лагер няма
3
0
 
2
 
! Отговори
Учуден преди 6 месеца
Яжте първо въглехидратите, после протеина ???????От това по голяма простотия не бях чувал!50% от информацията е подвеждаща и не истинна!
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тайната за добро тяло в здрав дух е само прясна храна, хубава домашна ракия и вино, труд доставящ удовлетворение и без телевизия и отрицателно насочени уж положителни новини. И без отстъпки на всяка цена, които водят до стрес.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Мише, а сексът помага ли за отслабване?