Черните Ангели: На българската музика и липсва смисленост

Те правят нечовешки алтернативен хип хоп, пък и нямат нищо против да участват в еротично видео с Миролюба Бенатова, Камелия или синоптичката от бТВ. Прочети интервюто с тях!
16 окт 2007 15:58, Екип на Dnes.bg
0
Черните Ангели: На българската музика и липсва смисленост
Черните Ангели. Трябва да ги чуете. По-добре го направете след като прочетете това интервю или преди него. Много други вече го направиха. Техните парчета “Мистър Сенко” и “Кунг-Фу” ще се разхождат из класациите ни още дълго време.

С тях се свързахме онлайн, след като момчетата качиха две свои песни на mp3.bg. Не можем да не ги наречем глътка свеж хип хоп на фона на всичко, което сме свикнали да си представяме за БГ хип-хоп.

Въпреки че можете да ги чуете, не можете да ги видите. Не знаем истинските им имена. Те предпочитат да се представят като Зино, Аладин, Санчо. Те нямат нищо против да участват в еротично видео с Миролюба Бенатова, Камелия или синоптичката от бТВ. Но за това по-късно, първо музиката.

Ние не знаем как изглеждат, но те ни описват образите, които те биха искали да изградят все едно гледаме филм.

Зино, е като образ от американски филм - фанатичен негър проповедник, скитащ по улиците облечен с дълго черно изпокъсано расо или балтон, и проповядва на висок дрезгав глас. Аладин е нахакан и е от махалата, може да е индиец, но не си сигурен за произхода му. Санчо е мексикански мачо, като от сериал – пропаднал гангстер, който върши всичко за пари.

Всъщност нека да започнем с въпросите.

Я ни светнете, как се събрахте и решихте да правите музика... и кои сте всъщност?

Зино: Ми тва в музиката всъщност не са истинските ни образи.. то е ясно (,ако вършехме такива неща каквито пеем сега щяхме да сме на топло). Това са едни измислени герои – Зино, Санчо, Аладин.

Аладин: Бандата е от четирима души, но “Кунг-фу” и “Мистър Сенко” са първите ни парчета и тогава бяхме само трима. Това са Зино, Санчо и Аладин. Вярно, че рап-образите на Черните Ангели са разни пропаднали типове, но тва е 'щото и в истинския живот сме малко пропаднали.

Зино: Те са от различни краища на света, но са попаднали на едно място (на Западната гара) и ги е събрала нуждата за оцеляване. Четвъртия член на групата, който сигурно ще чуете още със следващото парче е Гайя (като планетата земя от английски език... може и да е от латински, незнам). Тоя гамен, честно може да кажеш, ча са го взели от джунглата... голям дивак е. А-а-а, щяхме да забравим DJ FunkyMIX, който прави музиката... честно без музика нещата не звучат много добре.

Откъде ви хрумна да се кръстите Черните Ангели? Има един стар филм с това заглавие, но ние предполагаме, че едва ли е оттам?

Санчо: Дори не съм чувал за такъв филм.

Зино: И аз не съм чувал... пък и дет викаш едва ли е оттам. То името всъщност е Black Angels, но ни се стори разумно да има и превод на български. Опитахме се да се сетим, кой го измисли и как стана точно това име, но никой не можа да се сети... но общо взето и общо дадено изразява това, че героите ни са ангели по душа и искат един по-добър живот, а се налага да правят черни, лоши неща...

Аладин: Бе май трябваше да има нещо черно, затова май измислихме BLACK, а пък ангели откъде дойде?!?! Аз не познавам Ангел. Добре, че не познавам още... иначе щях да съм в рая.

Първите ви два трака Кунг-Фу и Мистър Сенко са страшни и някак си се отличават твърде силно от останалия БГ хип-хоп. Как ви идват идеи да правите песни с подобни текстове?

Аладин: Кефим се. че се харесват. Ми ние правим май гангстерски рап, но не сме се опитвали да правим нещо конкретно... както дойде... всичко е на момента.

Санчо: Може би имаме някакво влияние от старите банди като ONYX, Cypress Hill, WU Tang и други подобни, защото по него време май последно слушахме рап музика. Може да е смешно, но не познаваме особено новите рап изпълнители, щото няма откъде да ги намираме... но едно време си давахме и последните пари за касетки.

Зино: Едно от първите мнения, които чухме за парчетата си, че текста е прекалено смислен. Може би на българската музика и липсва смисленост, затова текстовете ни изглеждат странни.

Черните Ангели: На българската музика и липсва смисленост


В “Мистър Сенко” да не би да чуваме гайда?

Санчо: Ми да! Във всичките парчета досега има етно мотиви, ама с гайдата стана яко.

DJ FunkyMIX: Нещата се подредиха от самосебе си, защото по същото време правих едни кючеци и реших да вмъкна гайдата от кючека в рап парчето като ефект, и се получи добре. Взех автентичен звук от гайда и го вкарах в една програмка и оттам си изсвирих мои мелодийки, и стана яко защото почти не се разбира, че гайдите са изсвирени от компютър.

Зино: В мистър Сенко участва и един друг рапър BadBoy Kid (Лошото Момче с биберони от “Харабия Рекардс”), ама май много не се разбира, щото малко се сля с вокала на Аладин. Ние правим и няколко парчета с приятелския лейбъл “Харабия Рекардс” и скоро може да ги качим. Помагаме там с каквото можем... пада голям смях с тия.

Аладин: Ако ти кажа как ми дойде идеята за тва парче.... вървях си край пазара във Варна и един загадъчен тип със тайнствен вид приближи до мен и ми предложи да купя няколко часовника. И оттам тръгна всичко.... по пътя за вкъщи ми хрумна припева и оттам всичко тръгна.

Всъщност от къде сте?

Аладин: Ми навъртаме се край Западната гара на Варна (или както е по-известна Старата Гара). Тва е мно-о-о яко място. Само щ'и кажа, че е в центъра на циганската махала, точно до околовръстния път. Т'ва е няква абсолютна мизерия и мръсотия, прахоляци, боклуци, изоставени товарни вагони. Под Аспарухов мост е и е точно до езерото. Идеално място за нечисти сделки по вода, с камион, с влак....

Зино: Истината е, че много обичам да ходя там..., когато ми е най-скапано отивам там. Чуството е все едно си на границата на света.... и можеш да го погледнеш отстрани. Там има едно странно спокойствие.... Е, не на самата гара разбира се... ами край изоставените вагони.

Санчо: А отсреща в езерото се виждат потънали кораби. Те май ги махнаха вече, ма като бяха там беше супер яко.

Аладин: На другата страна на езерото виждаш другия бряг потънал в зеленина, и сякаш виждаш рая, а изглежда толкова недостижим. И в крайна сметка трябва да се върнеш пак обратно в града. Доста е тъжна и мрачна тази история.

Така като гледате рапърите искате ли да приличате на някого?

Санчо: Как да приличаме? На външен вид ли? Ми ние сме си хубави... дори прекалено хубави!

Аладин: Шегуваш ли се?! Е да, сигурно бихме искали да приличаме... бих искал да имам парите на 50 Cent, връзките на Dr. Dre и гласа на Ja Rule,... ама живота ме е пратил на Западната гара с пресъхнал от студа глас , с 50 стотинки в джоба и със скъсани връзки на обувките.

Зино: Възхищаваме се на някой американски рапъри с дрезгави гласове взети от джунглата, но отдавна сме се примирили с това, което сме... поне аз.


Кой мразят и с кого биха се снимали в порно филм Черните Ангели - чети на следващата страница >>>

[[--end--]]

Кой от БГ сцената ви дразни най-много?

Зино: Ха-ха-ха. Ми незнам аз съм слушал някой рапъри в интернет... наистина има някой, които са много смешни... и истински се забавлявам като ги слушам, но не са лоши... хубаво е, че има различна музика.

Аладин: Той не те пита за рапъри, а за цялата музика. Виж кво, няма дразнеща музика... има дразнещи телевизии и радиостанции, които те карат да намразиш и най-хубавото парче, като го пускат по 1000 пъти на ден.

Санчо: Бе има разни връзкарчета дето незнам защо се показват навсякъде по телевизията... не се справят добре, но трябва невинните хора да ги търпят непрекъснато. Ми те въобще не се развиват музикално. Ей тия ме дразнят..... Предпочитам да слушам всеки ден старите парчета на Милко Калайджиев пред тея образи от Поп сцената. Няма да ги казвам кои са, щот вече наистина ще ги има навсякъде. Нека си слагат парчетата в Нета, който иска да ги сваля, ама то другото е тормоз.

Черните Ангели: На българската музика и липсва смисленост


Всъщност ако не пееш за кинти, дрога и скъпи коли, мацките връзват ли?

Зино: Ти и да пееш пак не ти връзват. Виж човече, засегна малко болен за нас въпрос. Това е още едно нещо, което ни свързва нас Черните ангели – липсата на мацки.

Санчо: Виж тоя въпрос трябва да ни го зададеш като вкусим от живота , славата и мацките, че да разберем дали връзват.

Аладин: Аз не разбрах, какво да връзват.

Зино: Виж кво, тва е гангстерския свят, и в днешно време той се върти около тези неща – дрога, незаконни сделки, а мацките си падат по лоши момчета.

Всички тези неща за удоволствие ли ги правите само или имате тъмни, мрачни и загадъчни планове за световен успех. Да кажем поне мислите ли да снимате едно видео?

Санчо: 'Наиш ли кво... никога не сме мислили, че ще излезе нещо от това... правим музика, за да избягаме от не особено приятната реалност и за тва си измислихме наш си свят – по-смислен, по-романтичен... Така е яко, като се захванеш да правиш нещо смислено... и въобще не ти хрумва за наркотици и алкохол и други неща, дори гледаш да си колкото се може по свеж, за да правиш нова музика.

Аладин: Може като деца да сме си мечтали за известност и слава, но днес заради многото битови проблеми единствено мислим да свържем двата края.

Зино: Честно казано много мразим парите, обаче страшно много ни трябват в момента.

DJ FunkyMIX: Видео ще има... най-вероятно на парчето Кунг-фу, 'щот' е най-гангстерско. Дори мислим да е маниашка анимация... но кога ще стане... и един черен ангел не знае.

Някога пробвали ли сте да се изявите на живо пред хора, как, къде и как мина ако е имало такъв случай?

Санчо: Ся щи кажа, нещо за което може да се гордеете от сайта... за първи път сега качваме тези парчета, макар че ги записахне преди година, две... и дори все още сме шокирани от интереса към нас. Така че, концерти не сме правили... скоро може и да не направим, но ако някой ден направим такъв ще е най-маниашкото нещо в хип-хоп сцената, с голяма сцена, сменащи се декори... и с много як бас...

Аладин: И с танцьорки!

Зино: Групата е на две години, и за това време са го чули само 2-3-ма души. За първи път ги популяризираме във вашия сайт. Така че, ако станем много известни ще може да се гордеете, че Черните ангели са тръгнали оттук.

DJ FunkyMIX: Аз съм опитвал да се изявя на живо, но всичките ми опити бяха провал, и все се намираше някой, който да не ме допусне до сцената. Вярно не беше с рап неща, бяха едни електроники. Ама най-важното е, че не съм се отказал, и въпреки многото унижения и присмивания на музиката ми съм продължил да правя музика, защото ми е удоволствие.

Иначе като стана въпос за успехи, аз лично най-големия ми успех е с моя проект за house музика Disco Fever в страницата mp3.com, когато още беше безплатна. За няколко месеца имах 2-3 000 плейвания, и парчета в европейския топ 20 за хаус музика. Но тук в бг, май не са много интересни на публиката. Иначе е приятно да получаваш писма от цял свят и да те поздравяват за музиката която правиш и че тя ги радва. Аз лично смятам да пусна нов електронен проект с маниашки електроники, който ще бъде за българската публика.

На последно място... бихте ли се снимали в порно с известна българка, например фолк звезда и ако да коя и защо?

Зино: Тук човеко.. удари в десетката.... Това нещо си го мислих наскоро.. да знаеш. Знаеш ли, мислих си за Камелия.... Мисля, че ще бъде много яко да си пуснем едно такова клипче в интернет с нея... мисля, че и тя си проси нещо такова. Всички са наясно, че това дава доста голям тласък на кариерата както с Памела Андерсън и Парис Хилтън.

Ако пък откаже, добър вариант е и Миролюба Бенатова – репортерката на бТВ. Тая мацка се забърква все в най-гангстерските места и въобще не и пука... пълна откачалка е в хубавия смисъл... ей тая жена ще подхожда на черните ангели... може да я направим Ангелка.

Санчо: Аз пък искам Гергана Кънчева от прогнозата за времето по бТВ... много е сладка.. и супер секси... ама чак за порно филм незнам... за сватба по-бих се навил.

DJ FunkyMIX: Иначе бихме записвали музика с Преслава. Има готин глас... ще стане много яко с нейни бекинг вокали... много етно и маниашко ще стане.

Аладин: Аз пък най се кефя на адреналинката Яна – има много секси дупе... и много, много дълги крака.... ама тя е мъничка. Още е хлапачка. Като я гледам, сигурно още облича кукли и смуче близалки.

Как бихте кръстили филма?

Санчо: Е, нали беше последен въпрос?

Аладин: Да не си в порноиндустрията.... я какъв късмет изкарахме... сега момчето ще ни уреди и ще станем порно звезди.

Черните Ангели: На българската музика и липсва смисленост


Кога да чакаме следващото парче?

Санчо: Ми ние имаме мноо парчета, може би за цял албум по темата за Западната гара, само трябва да се по оформят малко.. ефекти такива работи.. а някой и да се запишат наново, 'щот' са работни версии.

Зино: Може би след месец ще пуснем нова парчетия. Със сигурност ще бъде с участието на Гайя. Той сега не участваше в интервюто, 'щот' никой още не го е чувал, ама като го чуете само за него ще питате. Тоя е напълно сбъркан.

Нещо да сме забравили да ви питаме?

Black Angels: Искаме да кажем че много се кефим на вашия сайт. Досега нямаше къде да си качваме музика... щот се получи много гадно, като МВР закриха сайтовете с пиратска музика и покрай пиратската махнаха и авторската.

DJ FunkyMIX: Аз много се зарадвах като видях, че сега всеки неизвестен изпълнител лесно може да си качи музика музика при вас. Също и много похвали за момчетата които работят там... много са готини ... винаги са отговаряли на всичките ми въпроси и проблеми... и са винаги много точни и отзивчиви. Много успехи ви желая със сайта!

Нещо за финал?

Зино: Аз се учудвам, че не ни пита за парчето “Кунг-фу”. Някой тука околни кръгове викат, че било най-маниашкото... дори го издигат в култ.

Аладин: Любимата ми реклама е: “говориш безплатно – само за 15 лв на месец”

Свалете безплатно парчетата на Черните Ангели от тук
.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари