Шамара на разпит в полицията утре

Рапърът към властта: Слушайте народа да не последвате Кадафи
Обновена: 9 май 2012 16:31 | 9 май 2012 16:12,
311
Шамара на разпит в полицията утре
Шамара ще бъде на разпит утре. Снимка: Булфото

Мишо Шамара се оплака във Facebook, че утре ще трябва да посети районното управление за втори път по един и същ повод - текст на песен. Той вече дава показания веднъж, след което не последва някакво действие от страна на МВР.

"Приятели мислех, че свободата на словото е една от основните ценности на демокрацията. Доколкото се сещам България се води демоктратична държава. На мене ми се струва доооста нелогично да давам обяснения втори път в полицията за текстове на мои песни.

Полицията е репресивен орган, но който трябва да служи за опазване правата и свободите на хората. Утре в 10 сутринта отново в управлението...хахах. Бате ви Мишо врагът на народа хахаха. Пълен смях. Не мисля че трябва да мълча и да се правя на шматка. Утре дано имат някави истински доводи вообще за викането ми в районното", оплаква се певецът.

Според него причината да ходи на нов разпит е парчето му с Конса "Сърцата ни", което може да видите по-долу..

Тирадата му в профила продължава с обръщение към управляващите:

"Ей, управляващи хора, научете се едно нещо. Не сме виновни ние, че вие ни държите гладни. Съобразявайте се с народа или ще ви последва съдбата на Кадафи. Съвсем сериозно ви съветвам".

Утре Шамара по всяка вероятност ще оповести и как са минали разговорите в полицейското управление и въобще за причината да бъде призован пред органите на реда.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


311
Още по темата: МВРМишо Шамара
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
10
 
80
 
! Отговори
Политолог преди 12 години
Какво очаквате от народ,който слага минуси на коментари за свобода на словото и критика към властта ? Нали се сещате,че такъв народ сам желае робството си.Ей затва сме най скапаната държава...
179
25
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мишо шамара не беше ли жената на Ванко1 ве?
178
16
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БИГ ША :))))) БИГ МАЙМУНЯЙК :)))
177
7
 
35
 
! Отговори
Сайман преди 12 години
Аз съм Българин и една кубинка или 100 да са неме вълнуват, аз съм преходен и за сметка на теб бих се жертвал за народа си. За дедите си за царете си със идключение на Куборгите. Дори за да поправя неправдата на избитите 52 Бойлски рода от който и аз съм частица бих умрял чиста и свята Държава
176
16
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мишо Шамара и смислени текстове?! Я стига....махнете го тоя *** с лице на маймунски ***!
175
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще те *** и ще те бием саъмънчо....докат са насериш :))))
174
11
 
59
 
! Отговори
Гогата преди 12 години
Това е една от малкото смислени песни на Шамара и текстът е много точно казанТова,че го викат си е 100 % нарушаване на човешките права.Цвъ Цвъ отново почна с рекета на своите граждани,ако Шамара пееше "***, ***" нищо нямаше да му кажат,за чалгаджиите да не говоримНЕ НА МУТРЕНСКАТА РЕПРЕСИЯ!!
173
9
 
37
 
! Отговори
Сайман преди 12 години
Само едно е решението, всички до един трябва да отидем до управлението. Аз не искам да съм крепостен селянин. Не може да си затваряме очите. Трябва да им покажем че не сме овце, а на славен и древен народ. Войни не търпящи тирания
172
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Полицията управлява овчия народ.
171
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
управляващите *** от гроб се *** от шубе само от една песен питам се какво масово посиране ще е ако излезнат 500-600 00 хиляди българи и обсадим парламента и министерски съвет и им потърсим сметка на политиците за тези черни 22 години на геноцид над българите ,тогава поголовното насиране и напикаване от тия *** е гарантирано
170
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мишо Шамара - гей иконата на века! Тоя бих го насрал от бой!
169
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
еврейската масоно-сатанинска тайна организация на еврейте в България Кармел е започнала преследване на Волен Сидеров заради книгите му (властта на мамона и бумеранг на злото) ,управляващите *** от герб и кукловодите от цион в в България са побеснели и започват преследване и разправа с всеки неудобен ,,ама е така змията кога умира най-много съска и хапе
168
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мишо Шамара е привикан в полицията да дава обяснения за песента си Бяло зелено червено, ако тази помия може да се нарече песен. Там за българския флаг се "пеят" такива гнусотии, че аз бих му вкарал шут в мутрата, а вие си го защитавайте големия патриот.
167
9
 
22
 
! Отговори
Атака преди 12 години
Гласувайте за Волен Сидеров на следващите избори! За да си върнем България!Ако загубя губя само мене си. Ако спечеля печели цял народ - В. Сидеров.
166
4
 
31
 
! Отговори
Сайман преди 12 години
Шамар, кажи в кое раьонно те викат. Да дойдем и ние да видят колко са малко и как ще се изпокрият като мишки. И всеки който иска да заповяда за да им покажем къде спят раците.
165
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мда най им е добре те да ни мачкат и сички да мълчат и да търпят..... я да си го ******* . Много правилно си го казва Шамара!!!!!!!!!!!!!!!!
164
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
герб писачите се побъркахте хахах жалки ако вие сте герб бъдещето хахаха каде ли отива герб
163
2
 
16
 
! Отговори
1990-1995 преди 12 години
много са смешни тия - кноуни
162
1
 
15
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 12 години
аааа как ме е яд и аз искам да се целувам с шамара
161
4
 
20
 
! Отговори
... преди 12 години
пълен ***, за който важи приказката, че простотията не ходи по животните....