По-секси от всякога - мисис Картър, дами и господа!

Огнената Бионсе започна световното си турне в Белград
Обновена: 17 апр 2013 15:16 | 17 апр 2013 09:40, Мария Дуковска
26

Снимка: БТА

Сексапилна, пламенна, безумно красива и талантлива, най-горещата музикална звезда в момента - поп дивата Бионсе, даде начало на световното си турне "Шоуто на мисис Картър" на 15 април в Белград. Малко изненадващо, американската супер звезда започна обиколката си именно от западната ни съседка, но пък от това решение на мениджмънта й сръбските, а и много от българските фенове само спечелиха, защото успяха  първи да видят мащабното шоу.
 
4 години след последното й турне "I Am...World Tour", което бе определено за номер 1 от "Билборд", сега певицата смело се хвърля в предизвикателството да надмине успеха си от 2009 г. и да покори света за пореден път.
 
Първият й концерт в Белград, за който билетите бяха разпродадени от месеци, започна съвсем естествено след закъснение от час и 15 минути, нормално за звезда от ранга на мисис Картър (фамилията на съпруга й Шон Картър - Джей Зи). Но дългото чакане не успя да изнерви публиката, препълнила огромната "Комбанк Арена" в Белград. Сред хилядите фенове имаше много българи, като сред отличилите се фенове на певицата бяха родните ни звезди Лора Караджова, Поли Генова и балет "Нова".

В 21.15 часа Бийонсе откри концерта си с хита "Run the World", ударно и мощно, не оставяйки нито един човек в залата седнал. Това продължи цели два часа, за които звездата смени 9 тоалета, кой от кой по-секси и разголен, изпя над 20 свои хита, смя се, плака и дори прелетя над феновете като част от сценария на невероятния спектакъл.
 
Единственото разочарование за хилядите фенове бе, че певицата така и не ги зарадва с  нова песен, а заложи на добре познатите "End of Time", "If I Were a Boy", "Get Me Bodied", "Baby Boy", "Diva", "Why Don`t You Love Me", "Crazy In Love".

За изпълнението на песента "Naughty Girl" сцената пък бе преобразена в еротично кабаре, а със съблазнителните си движения Бионсе и прекрасните й танцьорки докараха до екстаз феновете, сред които имаше и учудващо много мъже. Гледайки влудяващо чувственото й изпълнение, в което липсваше и грам вулгарност, публиката бе цялата настръхнала от възбуда и емоция.
 
Страхотно удоволствие за всички меломани бе да чуят изпълнението й на баладата 1+1, полегнала върху роял, в прилепнал по кръшното й тяло костюм. Кулминацията на шоуто пък бе прелитането на звездата над феновете в залата, "кацайки" върху кръгла сцена, изградена в центъра на терена. В ограниченото ВИП пространство, за което феновете бяха заплатили над 400 евро, Бионсе им изпя "Irreplaceable", "Resentment", "Love on Top" и песента-емблема на Дестинис Чайлд "Survivor".

Невероятният завършек на концерта бе направен със специално заснета мултимедия, в която за пръв път се показаха интимни кадри на певицата и семейството й – рапърът Джей Зи и дъщеричката им Блу Айви. Веднага след емоционалното видео, преди още да са успели да си поемат дъх, феновете отново трябваше да го затаят, за да чуят акапелното й изпълнение на „I Will Always Love You“ в памет на незабравимата Уитни Хюстън. 

Пред изправената на крака публика Бионсе сложи край на шоуто си с песента „Halo“, след което благодари на феновете за тяхната безусловна любов. Даде им искреното си обещание, със сълзи в очите, че ще запомни всяко едно лице в залата и ще го отнесе завинаги в сърцето си... Или поне до следващия концерт, на който дано и българската публика да може скоро да се наслади.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
3
 
! Отговори
Crazgogo преди 11 години
Уникален концерт. Само това мога да кажа. Бионсе доказа защо е това, което е в момента.Имахме невероятния късмет да се възползваме от реверанса, който бяха подготвили от екипа на Бионсе и бяхме от 30-ината щастливци, на които бе предоставен свободен достъп във ВИП зоната вътре в централната сцена, на която Бионсе изпя 5-6 песни. Нямам думи да опиша чуството да си на една ръка разстояния, докато Бионсе се раздава на 100%.youtube/watch?v=ZRS3x1V7Kso
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"шУвенисти" казваш. Започвам да се отчайвам от ширещата се неграмотност. То само шУвенисти да беше, как да е. Далеч по-прости думи и правила не знаят вече голяма част от младите.
22
1
 
0
 
! Отговори
do 20 преди 11 години
Сърбите са си прости шувенисти. Нищо не може да се направи освен да им заобикалямя държавата като пътуваме към Европа. Като останат един Белград, може и да се усетят.
21
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да както винаги Бионсе показва как се прави шоу била съм на музикалните награди на МТВ в Берлин 2009 просто беше невероятна.
20
2
 
2
 
! Отговори
Pipi преди 11 години
До jene-Пий си хапчетата скъпа!:))))))
19
1
 
9
 
! Отговори
jene преди 11 години
До ЕлиАми ние бяхме там от осем сутринта 10 човека българи,после започнаха да идват и други чужденци и чинно си седяха след нас,но когато почнаха да идват сърбите следобяд се опитаха да ни избутат и да влезнат първи с обяснението,че концерта е на тяхна територия.Това за правилно ли го намираш?Тук на концертите на Лейди Гага и Джей Ло българите не постъпваха така с чужденците,а имаше перфектна организация.
18
2
 
2
 
! Отговори
Ели преди 11 години
Не съм била на партера, но за там се предполага, че трябва по-раничко да отиде човек, мелето там беше пълно, нормално
17
0
 
2
 
! Отговори
jene преди 11 години
До ЕлиВлезнала си без проблем,защото не си била най-отпред пред сцената.
16
2
 
2
 
! Отговори
Ели преди 11 години
До jene, аз лично си влезнах като пич, никакви проблеми не съм имала и мога да кажа обратното
15
1
 
9
 
! Отговори
jene преди 11 години
Концертът беше на ниво,но организацията беше под всякаква критика.Охраната изобщо не въведе ред, докато публиката чакаше три часа пред залата,а сърбите се бутаха като диваци на опашката и се опитваха да прередят хора,които чакаха от сутринта.Толкова нахални,груби и невъзпитани бяха,особено момичетата.
14
3
 
5
 
! Отговори
Ели преди 11 години
Уникална певица, направи най- якото шоу на което съм присъствала!
13
4
 
4
 
! Отговори
DEVIL-JIN преди 11 години
Харесвам и песните и ми харесва как изглежда.
12
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тъпо е, че не направи концерт в София.
11
7
 
7
 
! Отговори
Бо преди 11 години
Каквото и да е - пее уникално, спор няма!
10
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А в село София кога концерт на звезда от такъв ранг ?
9
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ке я бапнем...
8
12
 
5
 
! Отговори
azz преди 11 години
НАЙ-ГОЛЯМАТА !!!!!!!
7
1
 
15
 
! Отговори
vesko преди 11 години
Мнооого скъпа подръжка.
6
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Голяма-малака д...ра, няма значение, тази поне пее!Но това не означава да ни уведомяват за всяко нейно вдишване, защото започва да прилича на сагата с Кимчето!
5
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Може да и е стегнат, но е голям. Просто е голям бе, хора. Да на снимки секси, но като застане една източно европейка до нея с два пъти по малко дупенце, тази ще изглежда като слоница. Ама нейния е правен и без това за черни палки, така че природата си знае работата. Иначе много хубаво пее, спор няма.