Massive Attack кацнаха в София

Концертът на трип хоп ветераните е на 5 юни
0
Massive Attack кацнаха в София
Снимка: PR

Бристолските легенди Massive Attack пристигнаха на летище София в ранния следобед днес заедно с екипа си от 20 души.

След кацането си на Терминал 2 Robert (3D) del Naja, Grantley (Daddy G) Marshall и компания се отправиха към хотела си и после към Зимния дворец в София, където ще направят генерална репетиция за първото представяне на новия аудио-визуален проект на 3D.

Предварителна информация за предстоящия лайф не се разкрива, но със сигурност в него с помощта на 3D изкуството, в което Robert Del Naja е вече отявлен виртуоз, красиво ще бъдат преплетени актуални социални и политически проблеми.

Премиерата на зрелищното шоу ще се състои на 5 юни в Зимен Дворец на спорта, като за целта на сцената ще бъде инсталиран специален мащабен LED екран с ширина 12 метра.

Преди Massive Attack зад пулта ще застане DJ Ramsey Hercules. Ветеранът ще подгрее феновете с преработени и оригинални версии на фънк и соул парчета, както и с типичните за него свежи импровизации на саксофон.

Билетите за Фен Зона за концерта вече разпродадени, съобщиха организаторите. Има останали пропуски за централните сектори на цени от 65 до 80 лева, които могат да бъдат закупени в мрежата на Ticketportal, както и на място в деня на събитието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Massive Attack
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари