Девойки по пожарогасители на пъпа на София

Момичета се разсъблякоха за нов клип на Румънеца и Енчев
10 ное 2014 14:39, Александър Попов
8
Девойки по пожарогасители на пъпа на София
Снимка: Селект мюзик медия

Полуголи девойки с пожарогасители в ръка изненадаха приятно минувачите в центъра на столицата. Причината да демонстрират секси тела на пъпа на София бяха снимките на клипа към новата песен на Румънеца и Енчев "Виж т‘ва тяло".

Изпълнителите и момичетата бяха напътсвани от режисьора Павлин Иванов - Bashmotion, който стои зад видеото.

Румънеца и Енчев залагат на купонджийския заряд в новото си парче. Текстът е на Енчев, музиката и аранжиментът – на Румънеца, а женският вокал е поверен на Мариета.

Песента е провокирана от факта, че напоследък външността ни се превръща в най-ценния капитал и сякаш в нея се инвестира най-много.

"Вече не живеем в материални времена, а в телесни, плътта е новото злато", описва вижданията си за действителността Енчев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Румънеца и Енчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
набюдател преди 9 години
тия са големи смешници и 2мата и децата в 3 клас вече не им се кефат
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вече не живеем в материални времена, а в телесни, ако нямат пари тези хубавци, дали ще намерят момичета за клиповете си , дори най-грозната няма да работи без пари, телесата са най-материалната сфера , която изисква невиждани финанси, *** гъзарчета .
4
4
 
6
 
! Отговори
Гошо пожара преди 9 години
ако пожарогасителите свършат прекалено бързо, мога да им подам един ***
3
3
 
9
 
! Отговори
Bad timing преди 9 години
Malko nedomisleno izpylnenie s pojarogasitelite, imaiki predvid incidenta pred Prezidentstvoto minalata sedmica...brain-dead people
2
6
 
9
 
! Отговори
me преди 9 години
Много са симпатични. Много ме радват :) Мисля, че наистина щях да бъда приятно изненадана ако ги бях срещнала. Но в тоя студ, не им завиждам...
1
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Отчасти са прави.Но според мен, в днешно време в култ са издигнати парите - ако ги имаш, можеш да си изваеш тялото така, както ти искаш.Ако нямат пари, повечето хора чудо правят, за да ги получат, включително и разчитат на привлекателността на телата си.