Мишо Шамара става тираджия, нямало да се връща у нас

Рапърът вече си купил собствен камион
Обновена: 25 фев 2015 14:27 | 24 фев 2015 08:40, Александър Попов
242
Мишо Шамара става тираджия, нямало да се връща у нас
Снимка: Булфото, архив

Рапърът Мишо Шамара няма никакво намерение да се връща в България. Преди няколко месеца той се установи в САЩ и вече започва собствен бизнес.

Първоначално певецът въртял волана на камион във фирма на български емигрант, като печелел по 15 долара на час. Той успял да изкара разрешително за работа и книжка, което му позволило да кръстосва пътищата из Щатите.

Лека-полека спестил пари и вече си е купил собствен камион, с който ще осъществява превоз. За новото му амплоа на тираджия потвърди и Устата, който беше на дълго задокеанско турне и двамата се срещнали на по чашка.

"Видяхме се, пийнахме по няколко уискита. Той ми сподели, че вече има собствен камион. Справя се добре и няма намерение да се връща у нас", каза Устата пред "Монитор".

Със сигурност Шамара не е заразял напълно музиката. Преди няколко седмици той разкри, че планира да осъществи турне на Криско в САЩ, тъй като младият изпълнител бил много популярен сред емигрантската ни общност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още по темата: Мишо Шамараустата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
2
 
21
 
! Отговори
ален делон преди 9 години
Ха ха ха, най накрая намери работа тоя ***.
144
2
 
17
 
! Отговори
Обективен преди 9 години
Koe e общото между Америка и София - и двете се напълниха с ***.
143
5
 
4
 
! Отговори
hajvanko преди 9 години
Bravo, koito iska da vrashta dalgovete na Rapona da si sedi v Bulgaristan.
142
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
само да попитам - как се спестяват за няколко месеца пари за камион с 15 $ на час ? Сигурно е пратил жена си да бачка на магистралата......
141
0
 
2
 
! Отговори
Чичин пацуран преди 9 години
УРА,УРА,УРА
140
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
$15/час< родния хай тек хип хоп само може да се облизва на $15/час те умниците с дипломите за ИТ и английски в София ха ха ха били хай тек софтуерни ангри бърдс ..... WTF....
139
1
 
29
 
! Отговори
БКП преди 9 години
Шамара с петното беше поддръжник на БКП/БСП..Та чак и в ЕП го пратиха другарите... но КВЕСТОРИТЕ от ЕП ГО ИЗГОНИХА за неприлично държане..Голям резил, другари Добрев, Манолова, Миков..Пък и СЕГА не забягна в Рассия, а в лошите САЩ!!!??? Трябва да знаят там властите колко мРАЗИ демокрацията!Ех, шамаре, а спомняш ли си как защитаваше Сидеров пред Френското посолство и как се репчеше ПРОТИВ ЕС?????Не отиде в Масква, защото знаеш, че Путин ще те прати във Владивосток....
138
0
 
11
 
! Отговори
istinata преди 9 години
Nali imashe mnogo pari
137
2
 
50
 
! Отговори
Георги преди 9 години
Браво - една добра новина да чуя днес "няма да се връща в България"
136
0
 
29
 
! Отговори
бай иван преди 9 години
ще пее под ново амплоа - Мишо ТИРА ? сега ще има рап хитове за магистрални ***.
135
2
 
6
 
! Отговори
Consa преди 9 години
"Конса-КонситоТова е прекрасно Всички които Ще повръщат Знаете *** е вдясно"
134
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дано кара камион по-добре отколкото пее,че да не вземе да претрепе някой на пътя.
133
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Изненадан съм че Шамара не взема участие в митингите на БСП и Атака срещу НАТО и ЕС, а иска да стане тираджия. Най-добре е тая *** да отиде и да стане марсианец за да не омирисва земята с вонята си.
132
0
 
16
 
! Отговори
ИСТ преди 9 години
След като замърси България, сега замърсява и САЩ.
131
7
 
4
 
! Отговори
Ранделакис умре преди 9 години
Нормално, след като ББ го преследва
130
1
 
10
 
! Отговори
Жалък преди 9 години
И този *** като ред други изчерпали се "творци" и некадърници-Славчо,Ники ***,Росени т.н.,реши да се пробва в политиката.Резултатът е ясен-беше употребен и изоставен набоклука(впрочем съдейки по жалките му музикални напъни,там му е мястото).Политико-олигархичната мафия у нас никога няма да допусне до върховете случайни елементи,дории те да са играли по свирката и и да са пели колко е велика.Само са се изложили и са станали за посмешище.
129
1
 
16
 
! Отговори
Рейгън преди 9 години
Oтвратително олицетворение на лицемерието.Такива не трябва да се допускат на Запад,а директно на конски вагони на Колима да строят своето справедливо общество
128
0
 
11
 
! Отговори
Уви,няма да е скоро преди 9 години
Почти цялата ни "художествено-творческа интелигенция"при нивото на чалга халтурата,която произвежда,става само за дребен обслужващ персонал-сервитьорки,камериерки,чистачки,шофьори,склададжии...Вината обаче не е в тях,а у тези,които ги лансират по медиите,търсят печалба чрез експлоатацията им и ги гледат и слушат.Вината е на обществото,създалои поддържащо условия за съществуването им,тоест на всички нас.Ако се променим ментално,ако станем по-добри,това ще резонира в цялото ни битие и живот!
127
0
 
14
 
! Отговори
Стършел преди 9 години
.....каква "загуба" за България! Като не можа да стане политик, а какви напъни бяха само, решил да се реализира в Америка, защо не отиде в Русия, а? Поредния приластен и изоставен от Бареков. Амфетамини ли ще вози с тоя ТИР?
126
0
 
13
 
! Отговори
ставри преди 9 години
Дано и други го последват.