Гери-Никол: Яката дупара – кой ще я бара?

Вижте новото й видео към песента "Готина и луда"
190
Гери-Никол: Яката дупара – кой ще я бара?
Кадър: YouTube

Гери-Никол представи най-новото си парче "Готина и луда", както и видеото към него.

Текстът звучи някак като реклама на собствената й персона, но пък е закачлив и със сигурност ще допадне на тийнейджърите.

Основен акцент в припева е "яката дупара", а Гери доволно е наситила видеото с изглед към задните й части. Лирическата героиня задава екзистенциалния въпрос "яката дупара кой ще я бара".

Тийнейджърката е категорична, че с изгледа отзад "ша ни запали", а вие можете сами да прецените дали изпълнява заканата си във видеото, което е режисирано от Александър Моллов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
24
 
8
 
! Отговори
ля ля преди 7 години
резил!
129
21
 
7
 
! Отговори
Джорджано преди 7 години
Още малко и ще я изкарате ***, която се предлага. Я се вслушайте по-добре. Ясно се чува "някой шие в бара".
128
29
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
предпочитам ИЗДИСЛАВ
127
11
 
11
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 7 години
Славчо е добър учител... Браво!
126
22
 
10
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
O яко село
125
22
 
25
 
! Отговори
Изабела преди 7 години
Поредния провал! Жал ми е за това момиче и най-вече за майка й! Такива жени са срам за България! Текста е повече от безумен! За пореден път това момиче се излага с *** си песнички ....
124
22
 
29
 
! Отговори
Меломан преди 7 години
С изключение на лекото жанрово разминаване няма разлика с Издислав. Гериту трябва да направи орнаментиран дует с другия порнограф Fucki Storaro, а в реалния живот да сключат брак и да си направят много деца. У дупарата.
123
22
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гнусно, пошло и изтъркано. "Ша въ запаля" на какъв акцент е ***? Кажи *** лелче, *** простакелата, тоя гъзз става само за ритане и срране *** пуйко.
122
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Песента не съм слушала, щото гледам клипа без звук, ама виждам яко копи-пейст с California Love на 2Pac, а и с тази бухалка стил "Люсил", май някой е Нийгън...
121
7
 
23
 
! Отговори
aa1830 преди 7 години
Яка и е дупарата много, каквото и да си говорим!
120
15
 
14
 
! Отговори
до 142 преди 7 години
Ааа.. преди да откачи, Икебаната, който е талантлив, иначе, пееше хубави песни "Ако ти си отидеш за мигще заровя лицето си в облаки тежко на земята тогава.Нито дъжд,нито сняг,нито слънце,ако ти си отидеш за миг.Само мъка от там ще вали,заличила последните стъпки на сънякойто с мен се разделя.Нито дъжд,нито вик,нито сън,ако ти си отидеш за миг.
119
24
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой ли ще бара, на дъщерята яката дупара?Дъщеря "***, син 'Едераст, жена про' ститутка, бащата му'хльо! Америко-европейски ценности!
118
23
 
23
 
! Отговори
РВ преди 7 години
Пубертета е страшна работа! Тая малката как ще съжалява как се е излагала,само малко да порасне и да и дойде акъла в главата ще има да се прави на свестна ама ще е късно.
117
20
 
18
 
! Отговори
Бил там преди 7 години
Ако можете да се абстрахирате от опита да Ви скандализират с просташки текст, танци, поведение (което според мен е цел на екипа) обърнете внимание на мястото. Това е Кападокия. Невероятно място. Намира се в централна Турция. Едно от малкото места в света с перфектни условия за полети с балони с нагорещен въздух.Сега там (Турция) е критично, но при първа възможност ако можете да игнорирате неприязанта към Турция и турците няма да съжалявате ако отидете там.И не е нужно да си тресете месата.
116
18
 
25
 
! Отговори
доста банално преди 7 години
Само със скандал се става известен, но само до там, Геренце. Нещо като Икебаната ама в по-женски стил...
115
18
 
31
 
! Отговори
А. Каралийчев преди 7 години
Народна мъдрост: На яка дупара - як ***!
114
24
 
31
 
! Отговори
и. иванов преди 7 години
Дупарата наистина е яка. На тези къси, но дебели баджаци много им отива точно тази яка дупара.
113
12
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Случайност ли е че полуголо дете пее яката дупара и всички мълчат. Успаха ни, но не е късно. Няма злоба, само съжаление. Пазете човешкото, че май май е по важно от колкото предполагаме.
112
14
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има кой да отсъди справедливо за всяка гавра. Толерирането на подобен род музика е атака срещу всичко човешко. Децата гледат и копират, но всичко ще прекъсне... и ще е рязко... и със сила. Хора пазете си децата. Всеки сам си решава, всеки е свободен да избира... Защитните ви механизми са ни известни. Стига спахте, реалността е тук! Време е да поемем отговорност! Този цирк е плод на хора които се борят срещу вас, а не са с вас гледащите и харесващите. Пазете децата!
111
65
 
24
 
! Отговори
Kik преди 7 години
Минус за всеки против Гери Никол !!! Казах