Гери-Никол: Яката дупара – кой ще я бара?

Вижте новото й видео към песента "Готина и луда"
190
Гери-Никол: Яката дупара – кой ще я бара?
Кадър: YouTube

Гери-Никол представи най-новото си парче "Готина и луда", както и видеото към него.

Текстът звучи някак като реклама на собствената й персона, но пък е закачлив и със сигурност ще допадне на тийнейджърите.

Основен акцент в припева е "яката дупара", а Гери доволно е наситила видеото с изглед към задните й части. Лирическата героиня задава екзистенциалния въпрос "яката дупара кой ще я бара".

Тийнейджърката е категорична, че с изгледа отзад "ша ни запали", а вие можете сами да прецените дали изпълнява заканата си във видеото, което е режисирано от Александър Моллов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
17
 
16
 
! Отговори
До 50 коментар преди 7 години
Най накрая едно точно мнение за жените,точно така е!За песента: не е слушах 4 годишният ми син е до мен и не искам да има кошмари.Не вървим на добре,става все по зле млад човек съм,но това не успявам да га приема за нормално!
49
22
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С малко ауто тюн и реклама в интернет всеки може да направи поп песен.
48
24
 
24
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Стойностното изкуство в момента е в подземния свят, където има творци за които музиката е начин на живот, призвание, ескапизъм и т.н. а повечето продуценти са бивши и настоящи музиканти държащи на изкуството. Масовата музика е пълна с бози.
47
24
 
32
 
! Отговори
25grukhr67 преди 7 години
Олигофрения . Нито текст Нито музика Нито визия Никакъв усет .
46
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До vladyТова е поп музикатаГери Никол не пее госпел музика
45
6
 
5
 
! Отговори
интересно преди 7 години
До АнонименНищо такова не съм писала.В момента аз съм 44, не се знае докога!Докато изтрият някое мнение и се смени номерацията.Дано улучиш верния номер някога.
44
39
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Беше времето Гери пак да ви пръсне, как се наслаждавам да ви чета тъпите хейтърски коментари. Супер сте забили,мацката има пари, потенциал, глас, хъс и постига всичко,което иска.Отново се опитвате да оплюете труда на някой друг, 90 % от вас нямат никакъв талант или са някакви зарибени геймърчета, които просто хейтват по команда.Нямам думи за българската злоба, не бъдете толкова тъжни отвътре,защото песничката още утре ще е ударила първия милион.Гери е без компания и пак ви пръсна всичките.
43
19
 
18
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Баси простотията! За щастие все още има млади хора ценители на стойностното изкуство - на Moonspell Mixtape 5 беше претъпкан, фестивалите Doom Over Sofia, Autumn Souls Of Sofia, November's Doom Days имаха добра посещаемост.
42
24
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 27Музиката се промени към по-доброНа изброените изпълнители не се сещам и една песен Важното е текста да е запомнящ
41
16
 
11
 
! Отговори
до 54 преди 7 години
Много се отвиваш и като нищо може да настинеш преди коледа. Та като ходиш навън така по внимателно, я кола да те не блъсне, я по тъмно да те не нападнат, нещо да не падне от високо върху тебе. Та така бъди с изострени сетива, ако ги имаш.
40
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много малко жени могат да са наистина секси без да са вулгарни. То дори световно признати певици преминават границата, пък какво остава за една посредствена българска тинейджърка. От положителните примери ми хрумва Кайли Миноуг, но все пак тя е от по- старото поколение...
39
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Яка туъркинг песен. Мисля, че много хора хейтват Гери-Никол защото виждат клипа и като спонсориран пост във Фейсбук. Продуцентите на Гери-Никол плащат няколко хиляди за реклама в нета и понеже песента е провокативна хейтърите почват и правят клипове където говорят колко е ***, но така и помагат да трупа повече гледания и кръга се завръта докато издаде следващата песен.
38
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На предната песен отиваме към магазина с жената и си говорим "кой пък ще я слуша , ще отшуми бързо" и от близка кооперация се пуска тази песен и се почва някакво куфеене на младежите.... ами докато има пазар за тази музика и нея ще гледаме и Фики и всякаква друга глупост.
37
28
 
30
 
! Отговори
Инженер преди 7 години
Това е по-зле от най-кофти чалгата. Повърхностно, елементарно, безвкусно
36
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз бих я боцкал. Здраво.
35
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това се харесва от младите и не го е измислила тя :) По света правят подобни неща постоянно. Тя копира, за да се котира и да вади парички. Ако излезе облечена като монахиня и изпее химна никой няма да я покани на участие.
34
37
 
12
 
! Отговори
до 44 преди 7 години
Не съм чалгар и не слушам чалга. Слушам само рокенрол и диско хитове. Харесват ми жените и правя с тях незабравими еротични преживявания. Гери Никол е симпатично момиче и секси, защо да не я харесвам ?. Между другото най мразя десно мислещи същества с обратни наклонности. Ауууууу, какво бих направил с тех и Д- р Менгеле ще ми завиди.....
33
19
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И на мен не ми е любима, но момичето просто следва световните тенденции, да не би Рияна, Иги Азалия, Бионсе и т.н да не са с такова нагло и грубо поведение, а за физическите прилики на " дупарата" няма нужда от коментар.
32
15
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дете на демокрацията, бе! Нали искахме демокрация, ха-ахаа-ха...
31
21
 
30
 
! Отговори
интресно преди 7 години
"Яката дупара ... Сега ще ва запаля.. Кой ше я бара.. ши та вързвам, ши та барам" - на мен ли ми се причува или наистина това пее?