Петър Хубчев е новият старши треньор на "Славия"

Първото изпитание за Хубчев като наставник на "белите" ще бъде мачът от 20-ия кръг на "А" група в събота на ст. "Славия" срещу "Литекс"
29 мар 2005 15:55,
Петър Хубчев е новият старши треньор на "Славия"
Петър Хубчев
Помощникът на Христо Стоичков в националния отбор Петър Хубчев е новият старши треньор на "Славия", съобщава официалният сайт на клуба. Той ще замени на този пост Атанас Джамбазки. Хубчев ще поеме отбора след завръщането си от Унгария, където е с националите за световната квалификация. Първото изпитание за Хубчев като наставник на "белите" ще бъде мачът от 20-ия кръг на "А" група в събота на ст. "Славия" срещу "Литекс".

Петър Хубчев е роден през 1964 г. Играл е на поста защитник в отборите на "Осъм" - 290 мача до 1989 г., в "Левски" - 120 мача до 1993 г., в германските "Хамбургер" и "Айнтрахт" (Франкфурт). Има 33 мача в националния отбор на България, участва на световното първенство през 1994 г. в САЩ, където печели четвърто място, и в европейското първенство през 1996 г. в Англия.

Започва треньорската си кариера в Германия като играещ треньор в "Айнтрахт", в "А" отбора на България беше помощник и на предишния селекционер Пламен Марков. За първи път ще води отбор от българската "А" група.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации