Починал автокрадец в ІV РПУ всъщност бил от протестиращите

Това твърди депутатът от ДСБ Атанас Атанасов. Иска оставката на Станишев
16 яну 2009 20:23,
224
Починал автокрадец в ІV РПУ всъщност бил от протестиращите
Снимка: Булфото

"Починалият вчера в сградата на четвърто РПУ не е бил криминално проявен, а е участник в протеста", заяви на пресконференция днес депутатът от ДСБ Атанас Атанасов.

В централата на партията бяха представени няколко свидетели, които са прекарали известно време в стаята за задържане заедно с около 60-годишния Методи Маринов Маринов.

Един от свидетелите твърди, че Методи е имал на якето си лепенка с надпис: “Серго, върви си!“.

Друг свидетел казва: “Човекът бе паднал, по устата му избила пяна, посинял е, а лекарите, дошли след половин час, не могли да спасят живота му“. Никой не потвърди да е видял следи от побой по тялото на човека.

Според друг свидетел – 20-годишен студент, Маринов е поискал лекарска помощ, но никой не му е обърнал внимание.

От ДСБ настояват главния прокурор незабавно да нареди разследване на случая, а премиерът незабавно да си подаде оставката и още утре на извънредно заседание на парламента да подаде оставката на правителството.

Свидетелите казаха още, че част от задържаните в 4-то РПУ са били малтретирани физически и психически.

По-рано от МВР заявиха, че починалият мъж няма нищо общо с арестуваните лица от протеста пред Народното събрание. Той не е имал оплаквания и не е искал медицинска помощ.

За него имало сведения за извършени измами със седем автомобила в няколко столични управления и в ОДП-Варна, твърдят още от МВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Кой ще поеме отговорноста за убииството?
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
МНОГО СТЕ ОТВОРЕНИ ВСИЧКИ ПО ИНТЕРНЕТ, АМА НЕ ОТИДОХТЕ НА ПРОТЕСТА НАЛИ СМЕШНИЦИ ?! ПИШЕТЕ СИ ТУК , ЗНАМ ЧЕ СТЕ СМЕЛИ САМО НА МАСА И ONLINE ;) А НА МАЛКИТЕ НАРКОМАНИ ИСКАМ ДА ПОЖЕЛАЯ СКОРО ДА ПОПАДНАТ НА НЕКАЧЕСТЕН ХЕРОИН ..
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ако полицията си вършеше работата ежедневно хората штеха да имат респект ако някои си наглежда арестантите те няма да "умират" в килиите,с полицеиският устав можеш да си успокояваш гузната съвестp.s. не очаквам да ме разбереш
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
НИКАДЪРНАТА МИЛИЦИЯ ТОВА Е ЕДИНСТВЕНТО НЕЩО КОЕТО МОГАТ ДА ПРАВЯТ-ТРЕПЯТ НЕВИНИТЕ А ВИНОВНИТЕ ГИ ПАЗЯТ....ЖАЛКО ЧЕ В БАЛГАРИЯ ОТРИПКИТЕ И КОРОМПИРАНИТЕ *** СА НОВСЯКАДЕ =ЗАТОВА ХОРА ОГЛЕДАИТЕСЕ И ДАГИ ЗАСТЪПВАМЕ НИСА ВИНОВНИ ТЕЗИ САМО В ПАРЛАМЕНТА А И ТЕЗИ КОИТО ГИ ПОДКРЕПЯТ ИЛИ СПОНСОРИРАТ ТЕ СА ОКОЛО НАС
19
0
 
0
 
! Отговори
na bas преди 15 години
I ,MOIATA UBEDENOST,4E 4OVEKA,BOG,DA GO PROSTI,NITO E AVTOKRADEZ,PALNI GLUPOSTI,A E OT MITINGA,PRIIOMITE ,,POLIZEISKI,DANO,SEGA,DA SE SLU4I,TO4NO TOVA,KOETO TRIBVA6E,DAI BOJE,AMA....MIRI6E NA POTULVANE
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
за каква полиция говорите,нима имаме съдебна власт
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аз съм още малък и искам да ми се обясни, защо винаги когато комунистите са на власт, полицаите бият хората и никой не им се кара?
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Бог да го прости човека !
15
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
до N10 в парка става въпрос за деца който бяха невинни а не за протестиращите хулигани дето бяха пред Народното събрание
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ИСКАМЕ СМЪРТ ЗА КОМУНИСТИТЕ!!!ИСКАМЕ СМЪРТ ЗА КОМУНИСТИТЕ!!!ИСКАМЕ СМЪРТ ЗА КОМУНИСТИТЕ!!!
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
толкоз много биячи сред полицаите, как един път не се объркаха да пребият Маргините или Божков или Клюна или Митьо Очите или Киро Японеца. Явно добре си подбират кой да бият.
12
0
 
0
 
! Отговори
xxxxx преди 15 години
Убийци убили горкия пенсионер и после го нарочили че извършвал измами с автомобили.Въпроки свидетели твърдят че на якето му е имало стикер с надпис Серго, върви си!.Ей това вече е наглост от страна на полицаите , сега миков да излезе и да каже браво господа полицай ако бяхте убили още двама трима нямаше да е зле . Цялото правитесвто да си ходи заедно с полицаите мутри и тези които изпозват служебнотоси положение неправомерно.
11
0
 
0
 
! Отговори
коко преди 15 години
да обясни сега че са използвали малко силаможело повече ***....далбас ловя че няма да си подаде оставката-то се иска да си поне малко мъж,да имаш честа не да си ***
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Разбира се че ще ги бие, в закона пише че 'нямат право да използват специални средства (палки, електрошокови палки, сълзотворен газ, гумени куршуми и т.н.) С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА СЛУЧАИ НА МАСОВИ БЕЗРЕДИЦИ. А и същите при положение че има сили да метне паве по полицая и му посяга какво да го прави - да го пита на колко години е ?! Дано утре същото 'дете' да ти избие всички зъби с бокс и тогава пак пиши по форумите в тяхна заяита !!
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
e tova se kazva diktatura na oligarhiata
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Мишков явно е имал това на ум, когато говореше, че МВР може и повече. Наглец и ***. Но свидетели има, да. Вечна му памет на човека. 2009 г. жертва на "демократичния" режим в България. Позор! Ну Серго, ну погоди!
7
0
 
0
 
! Отговори
gonoreia преди 15 години
garvan garvanu oko ne vadi
6
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
полицията би непълнолетни документирано е по канал 3 та този господин на 60
5
0
 
0
 
! Отговори
serafim преди 15 години
Podli hora sa tova komynistite !
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
MВР = убийци! Това не е първият случай на убит гражданин в РПУ. Някои помним добре други подобни ... които естествено не се разкриха!

Спонсорирани публикации