След 5 дни разиграване арестантът беглец се предаде

Александър Стоянов бе обявен за издирване на 7 септември
Обновена: 12 окт 2011 15:06 | 12 окт 2011 12:56,
50
След 5 дни разиграване арестантът беглец се предаде
Александър Стоянов. Снимка: МВР

25-годишният Александър Стоянов, който преди дни избяга от опитващите се да го арестуват полицаи заедно с автомобила им, се е предал, съобщиха за Dnes.bg от полицията.

Мъжът, който полицията издирваше без успех пет дни, се е предал сам късно снощи и в момента е в ареста.

Припомняме, че Стоянов се „измъкна“ от арест посред бял ден на 7 септември в района на киноцентъра „Бояна“.

Той бе задържан по подозрение за извършена кражба, но въпреки белезниците успя да избяга заедно с патрулния автомобил.

Мъжът някак успял да се премести на шофьорското място в полицейския опел и да запали колата.

Заради бягството полицията блокира столичния кв. „Св. Троица“, но без резултат. По късно същия ден патрулката бе намерена изоставена, но от арестанта нямаше следа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
8
 
14
 
! Отговори
до 12 преди 12 години
Малко е 1000 лв. ***,ти какво искаш да ти сложат значка ли ***,знаеш ли с какви непосилни глоби се наказват тук на Запад нарушителите *** и благодарение на тези глоби в населени места колите спират пред пешеходната пътека преди да е стъпил пешеходеца *** долен,заради тези глоби тук убитите в ПТП са с пъти по-малко ***,в Испания само говоренето по телефон по време на управление на МПС е 350 евро ревльо,а сега продължи да ревеш *** мършав и на всяко кръстовише камера.
29
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво на родната полиция, която скоростно го откри.Той направи голяма грешка, че не взе и полицаите да ги повози.
28
12
 
6
 
! Отговори
до 26 преди 12 години
Тогава дано ти ограбят домът но нищо да не оставят и щом като са като комедия полицаите се оплачи на клошарите,***.
27
3
 
14
 
! Отговори
V преди 12 години
Споко, Дянков с новите акцизи ще ги изплати, че и ще намери още 1 млрд да даде на БДЖ.И още 1 млрд. за магистрали.Чакам с нетърпение за новите данъчни сурвакници от С.Дянков!А на гърците им опрощават 240 млрд евро! ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ!Мони ще намери пари Бойко да ги изхарчи. ПАК!Да живее Бойко Борисов и Симеон Дянков!И новите акцизи за дизел и метан, и новите цени, и новата безработица.ИСКАМ ДА ПЛАЩАМ!
26
4
 
27
 
! Отговори
varnenec преди 12 години
Нашета полиция е като комедия.Плачеш от смях,от нейните некадърни служители.Как ще го хванат като аз не съм виждал скоро ,атлетични полицаи.А съм виждал тлъсти със шкембенца,и са там само за да взимат заплати,че и протестират че им е малко.
25
1
 
32
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Предлагам да се съкратят полицаите на половина, да се обяви образувателен ценз поне бакалавър за тази длъжност. По този начин ще решим два проблема едновременно. 1. Младите хора с образователен ценз ще им се осигурят работни места. 2. Простотията и некомпетентността на полицията ще се сведе до минимум. 3. Парите за заплати на полицаите ще идат в подходящи ръце. 4. Вдигането на заплатите ще е осезаемо и ще се намали възможността да се корумпират полицаите.
24
0
 
23
 
! Отговори
До 21 преди 12 години
Не на престъпника. Възхищаваме се на нашата компетентна и отговорна полиция, която ни пази от престъпниците. Да не си престъпник в България. Веднага ще те хванат и не можеш да избягаш от тях никогиШ.
23
1
 
31
 
! Отговори
V_ преди 12 години
Каква компетентност, а Вие чакате да ни пазят и гарантират нашата сигурност.Младежа е за НЕПОБЕДИМИТЕ 3! Само че в София!
22
4
 
0
 
! Отговори
romite преди 12 години
posred bql den bqga s beleznici i patrulka ami taka e vijtese narkomani i huligani takiva b1lgari vi6te moqta roda kak pojelaha aresta s dostoinstvo vzemete primer ot barona i vnuka
21
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Я, колко много *** се възхищават от един обикновен престъпник!!!
20
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това, че "Човекът с анцунга" и неговите подопечни будят само присмех е нещо, което е страшно тъжно. :( Ама за такъв театър сме си платили - такъв театър и гледаме.
19
0
 
2
 
! Отговори
hahahahaha преди 12 години
tozi krasavec re6il dasi poigraqt na krienica no i za tova ne stavat neiskali dago t1rsqt i toi se otkazal vidql 4e rabota ne hva6tat po cql den
18
4
 
25
 
! Отговори
А? преди 12 години
Александре,признай си! Тегли ли по една *** на свинчугите?
17
0
 
2
 
! Отговори
stz преди 12 години
ahhaahahh da verno to mina 1 mesec te 5 dena ,gospodi zashto kato garmish ne trepish ,policiqta e na nai dolnoto nivo zatova nikoga ne iskam da se doverqvam na rodnata policiq ,shtom tozi chovek gi e napravil na ludi s beleznici maiko mila
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
evala ,boi na taq sistema
15
0
 
16
 
! Отговори
До Днес.бг преди 12 години
Моля ви коригирайте си месеца...не 7 септември ,а 7 октомври:-)))
14
0
 
37
 
! Отговори
анонимко преди 12 години
Предал се ! Представяте ли си ? Човека жал му е станало колко са некадърни и е решил да им помогне като сам се предаде . По същия начин както Баретата се предаде и си направи гаргара с ушевите импотенти. Толкова е жалко ,че има и качествени полицаи , но те са единици сред хилядите некадърни , корумпирани тюфлеци .
13
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какъвто министъра такава и полицията!Сигурно и те са тръгнали да правят агитация за изборите и са се унесли,като са оставили ключовете на колата!Какво пееше Весо потния-родната полиция ни пази-СМЯХ!!!Те един беглец не можаха 5 дни да го хванат,добре че той се е предал,а Цуци и Тиквата плачат и реват защо не ни искат в Шенген!Откъдето и да ги погледнеш ГЕРБ-котилоп на некадърници и управлениеуто и в Парламента и кандидата им за Президент!
12
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много избърза младежа. Трябваше да иде да гласува с белезниците, и ако го хванат добре, ако ли не здраве да е. И без това е ясно, че в момента на мястото на Цветанов е Дянков. Щом туриха 1000 лв. глоба от КАТ при положение, че това е максимума в закона, няма кой друг да стои зад това безумие.
11
1
 
30
 
! Отговори
3 преди 12 години
До 5Виж, все пак трябва да отчетем израстването на полицията - вързан да избяга с колата на двама полицаи е по-малко смешно от жена с гипсирани ръце да пребие две ченгета. :)))))) Пролетта се беше случило , май в Дупница. Иначе като цяло нещата са повече от трагични - даваме едни пари на едни тумбаци , а полза от това никаква.:(

Спонсорирани публикации