По... бурка срещу ислямизацията в Белгия

Дъщерята на националистически лидер скандализира света
Обновена: 3 фев 2012 15:01 | 3 фев 2012 11:47, Елка Василева
272
По... бурка срещу ислямизацията в Белгия
Снимка: vlaamsbelang

Белгийската партия Влаамс беланг (Фламандски интерес) помести на сайта си скандална снимка, на която млада жена носи бурка, но е "облечена" само в изрязан бански костюм.

По думите на позиралата за снимката Ан-Софи Девинтер /19 г./, която е дъщеря на председателя на партията, целта е да се обърне внимание, че "жените винаги са първите жертви на исляма".

Местните медии определят Влаамс беланг като крайнодясна партия и поясняват, че кампанията е насочена срещу ислямизацията и дискриминацията на жените.

Официалното начало на кампанията е насрочено за март, когато в Антверпен ще се съберат представители на крайната десница от Франция, Австрия, Германия, Великобритания и Република Южна Африка.

В интервю за "Ласте ньойс" Ан-Софи заявява, че е искала да подкрепи баща си, че обича да позира и че идеята да сложи бурка и да се съблече е нейна. Тя не се притеснявала от получените смъртни заплахи.

Според вестник "Соар" Филип Девинтер, бащата на девойката, е последовател на Жан-Мари льо Пен и мечтае дъщеря му да следва стъпките на Марин льо Пен.

На другия полюс пък е новината за младеж, публикувал послание в YouTube, за което твърди, че е заснето в университета в Антверпен.

В него той отправя думи "с езика на омразата" срещу НАТО и правителството на Белгия. Младежът твърди, че е студент в университета и се числи към местното радикално ислямистко движение "Шериат за Белгия" /Sharia4Belgium/.

Движението нашумя след 2010 г., като досега отправи сериозни заплахи към министъра на отбраната и председателите на партиите Нов фламандски алианс и Влаамс беланг.

Организацията бе особено критична към участието на Белгия в операциите в Либия миналата година, посочва БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


272
Още по темата: белгияВлаамс беланг
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
206
1
 
2
 
! Отговори
стига аванти преди 12 години
Мюсюлманите са на път да повикат новия Хитлер, който ще ги поведе през комините!
205
0
 
4
 
! Отговори
Жоро преди 12 години
До 250 : Първо искам да те поздравя за хубавия коментар!За това,което казваш ,че не искат да носят бурки фереджета (каски-както аз ги наричам) не е точно така!Живея в Скандинавска държава,където знаете има доста мюсюлмани.Имам познати няколко момичета,млади,красиви,мога да кажа добре интегрирани!Така им е влято и набито в главите като деца,че тя се чувства длъжна да ходи забулена.Водил съм много разговори с цел да ги разбера,но уви дори като широкоскроен човек-неуспявам!Те живеят в 18 век!
204
0
 
3
 
! Отговори
петър ненов преди 12 години
незнам със сигорност но в германия има над 10мил.турци...
203
2
 
9
 
! Отговори
пили преди 12 години
аз съм 4ел ***-ана,но направо изкрейзих,имам усещането 4е е писана от некакъв ненормалник,който описва живота си.
202
3
 
20
 
! Отговори
Хъмм!!! преди 12 години
И аз съм мюсюлманка,но Ислям и начин на обличане са 2 различни неща. Сама по себе си нито 1 религия не е "страшна",ако няма някои "популисти" които са представители на дадената религия или други,които нищо общо нямат с тази религия и се опитват да я очернят. Против съм срещу тези,които си мислят,че са мюсюлмани,а вършат всичко против него. Тук вече говорим за манталитет,а не религия.Който е неандерталец си остава такъв. и също съм против бурки и фереджета,никоя жена не иска това.Хиджаб е друго
201
1
 
17
 
! Отговори
Q7 преди 12 години
Европа вече е ислямизирана!Арийците си вкараха автоголсамо в Германия има около 4 милиона Турци:DЧестито
200
1
 
19
 
! Отговори
ай-бай преди 12 години
Жалко за Европа ,ще се ислямизира....,става страшно с тези фанатици.
199
2
 
6
 
! Отговори
lady преди 12 години
umnite hora znayat v kakvo da vyarvat...Prostite da mu mislyat....
198
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тези белгийски *** не успяха ли да разберат, че срещу ислямската чума могат да се борят само с кръв и стомана, а не с голи цици. То и без друго разните миризливи мароканци и турци им *** жените. Рано или късно ще дойде ред да опънат и либералните им дупенца.
197
2
 
2
 
! Отговори
123 преди 12 години
Толкова по-зле за дедо поп! Че е "доктор", без да знае що е "научна дефиниция" и че то не си мени съдържанието кат кревата на Брук Лоугън. ;) "Инфлационната теория" ще си бъде същата и след 132 години. Просто тогава след името й може да пише "опровергана еди-коя си година".А създадените нови теории имат нови имена (напр. М-теория ;) ) - за да няма излишни поводи за объркации.Прочее, дедо поп не е избран свише само той да знае езици. :D А уикито го дадох като пример точно с оглед на нивото ти!
196
2
 
9
 
! Отговори
istinata преди 12 години
ako turcia sa hristianska durjava 6tiaha da izglejdat drugo ia4e :) regiona ni 6te6e da e po spokoen i mnogo bogat.ama nie se razpraviame s *** ot 600 godini i se ni durpa nazad tva ne6to
195
2
 
7
 
! Отговори
до 240 преди 12 години
"Inflation theory is an ENHANCEMENT of the Big Nabg theory, purposed in 1980..."Свери си часовника! Сега не сме 1980 г. - цели 32 години от развитието на физиката и космологията си проспал.Второ, само лапнишараните вярват 100% на уикипедията.Трето, не забравяй, че като всяка енциклопедия е малко стара.Дедо ти поп е доктор на физ. науки, дете мое недообразовано. Дедо ти поп знае езици и чете на английски, немски, руски, италиански.
194
2
 
9
 
! Отговори
1 преди 12 години
До 223 - бабо Маро, и да стане война никой няма да пусне ислямистите не само до Париж и Рим, но и през Босфора няма да минат. Не се притеснявай. Цивилизования свят има достатъчно възможности не само да ги спре, но и да ги натика миша дупка. Колкото до нашата страна, тази привидна наша беззащитност ще им изиграе такъв номер, че ще се чудят откъде им е дошло. Дано не се налага да да стигаме до там.
193
2
 
3
 
! Отговори
123 преди 12 години
Нормално е дедо поп да не чете барем уикипедия. Мхм. :)*** даже и от гугъл ли си баннат, ве, дедо попе?Още в предварителния изглед на първия резултат се чете:Inflation theory is an ENHANCEMENT of the Big Nabg theory, purposed in 1980...Пожелавам ти скорошно махане на бана. ;)
192
2
 
3
 
! Отговори
дедо ви поп преди 12 години
Инфлационната теория е по-нова РАЗНОВИДНОСТ на Теорията за Големия Взрив.---Ха, ха, ха, ха, ха, ха!Добре поне, че си писал, че си чукча.Чукча не учил, чукча - знае! Чукчата - Големият взрив и Инфлационният модел са 2 различни подхода, обясняващи началото на Вселената. Много различни подходи! Ама чукчата не разбира - чукчата пише! Чукчата чети, мисли - това второ не го знаеш какво е!Няма значение - има кой да осмисли света! Не се надяваме на полуобразованите чукчи!
191
3
 
3
 
! Отговори
123 преди 12 години
Удивителна простотия! Не само извън темата, но при това - пълни глупости!Пояснявам - Инфлационната теория е по-нова РАЗНОВИДНОСТ на Теорията за Големия Взрив. Според нея в първите си мигове Вселената е претърпяла РЯЗКО разширение, докато в традиционния модел разширяването се е предполагало, че е равномерно във времето. Тази ситуация живо ми напомня един виц за чукчата, дето му направили забележка за ниско-културен текст, а той гордо отрязал: - Чукча не читател, чукча - писател!
190
3
 
1
 
! Отговори
OSNOVATA E ROM преди 12 години
NABLUDAVATE LI POSLEDNITE 25 GODINI IMA PROMYANA V ISTO4NA EVROPA I SEGA ARABITE A DA NE ZABRAVIM 4E TOVA SA STARITE TERITORRI NA IMPERIE ROM ;OT MAROKO DO SIRIA TEZI HORA NE SA ARABI AMI ARABIZIRANI ROMI ;TAM VE4E 2000 GODINI NYAMA PROGRES I VINAGI CHTE IMA PROBLEMI ;
189
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***'*** им д**ба ***. Всяка *** идва в Европа и иска да се изсере. *** и *** мръсни. Искат да дойдат в Европа, защото НИЕ сме я наорвили това, което е, а те са *** свите земи. Тея кучета трябва в кораби и накъде ги задуха вятъра.На тея *** никаква политика не трбва да им се води - товариш ги в контейнери и ги пращат да си носят бурките и да си живеят в шериат, там от където са дошли.
188
1
 
3
 
! Отговори
Балтазар преди 12 години
Големият взрив и инфлационният модел са два различни подхода към началото на вселената. При Големия взрив вселената възниква взривообразно от състояние на сингурларност / материята е свита до безкрайност в точка/. Преди тази сингурларност няма нищо - нито материя, нито енергия, нито време.При инфлационния модел вселената започва не от нищо, а от флуктуиращо поле, често наричано скаларно. Вселената възниква грамадна, а не в една точка.Инфлационната теория предполага цикличност на вселената, докато Големият взрив е еднократно случайно събитие.Инфлационния модел разрешава много проблеми, които Големият взрив не може да реши - и най-важно защо вселената изглежда антропна.
187
20
 
5
 
! Отговори
Ястреб преди 12 години
До 231 - Аз съм начетено момче бе бате! Целия Коран съм го изчел. И още една книга бях чел навремето, но вече забравих коя беше. ;-)

Спонсорирани публикации