Черното тото - страстта на гръмнатия Динов

Хващан е от МВР, но е бил оправдан от съда
Обновена: 4 апр 2012 15:30 | 4 апр 2012 13:15,
102
Черното тото - страстта на гръмнатия Динов
Мястото, където бе застрелян Йордан Динов. Снимка: БТА

40-годишният Йордан Динов от Благоевград, който беше застрелян в центъра на София, е главен мениджър на австрийската букмейкърска фирма “Скай Спорт 365 - България” ООД и управляваните клиентски центрове на “Planet Win 365” .

Пунктовете са проверявани неколкократно за нелегална букмейкърска дейност.

През 2004 г. Йордан Динов беше уличен в извършването на нелегални залози за футболни мачове в няколко букмейкърски къщи за периода 2002 - 2004 година.

Сървърът, през който са правени паричните траншове при залаганията и изплащането на печалбите, е инсталиран в библиотеката на Американския университет, където Динов работи.

През 2009 година обаче Йордан Динов е оправдан по заведеното срещу него дело по обвинение в незаконна хазартна дейност.

В края на ноември при акция на НАП, ГДБОП и МВР беше разбита мрежа за нелегални тото пунктове.

След няколкомесечно наблюдение е установено, че чрез нелегалните букмейкърски пунктове са осъществявани залагания към сайтове, базирани извън територията на България, посредством които е изтичал национален капитал в размер на около 70 000 евро седмично. По този начин държавният бюджет е ощетяван от невнесени дължими налози.

Още по темата
Обектите за залози през интернет са на благоевградската фирма "Скай Спортс 365" с управител Йордан Динов.

Динов е син на известния акушер-гинеколог Петър Динов.  На мястото на покушението се появи бившият кмет на Благоевград Костадин Паскалев, който е близък приятел на бащата на застреляния.

Хазартният бос от Благоевград бе застрелян тази сутрин около 10 часа на  ъгъла на улиците "Будапеща" и "Кирил и Методий".

Състоянието на мъжа било критично и независимо от оказаната първоначална помощ на път за болницата той починал.

У него е намерена голяма сума пари – 5000 евро, 32 000 лева, както и айфон и два таблета.

Все още няма задържан за покушението, издирват се свидетели на убийството.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още по темата: хазартЙордан Динов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
2
 
5
 
! Отговори
Ginekologa Marcho преди 12 години
Следователката на снимката не е лоша. Може ли да сложите нейна снимка в по-близък план и разбира се да е по-ясна?...na magareto stava li??
44
4
 
2
 
! Отговори
иво преди 12 години
дано успеят да го спасят лекарите
43
1
 
27
 
! Отговори
комарджия преди 12 години
Естествено, че при коефициенти, които при Планетуин365 са по 1,50, а при Черепа по 1,30, човек би предпочел първите.
42
2
 
28
 
! Отговори
черепа преди 12 години
да е за урок на следващите, които почнат да се швъкат в бизнеса ми ;)
41
0
 
29
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
черепа с утроена охрана...защо ли..от какво въобще се пазят нашите любими политици ..и депутати ..нали са народни любимци...страх ги е народната любов да не ги задуши...народа е издумкал от мизерия алкохол наркотици простотия...*** е тотална!няма нито една *** държава в света!никога не е и имало!*** на българското общество е предвестник на изчезването на Бг като държава!дон боко да слага кръста...румъния сърбия и македонияще лапнат апетитните парчета другото
40
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хаха - просто е като 2+2+4... откакто съществува " Planet Win 365" оборотът, респективно печалбата на Еврофутбол падна в пъти... аз си залагам директно в интернет, разликата в коефициентите е огромна.
39
1
 
20
 
! Отговори
. преди 12 години
сашо ***-off също е на месечна заплата при черепа
38
2
 
32
 
! Отговори
Vuzmuten преди 12 години
Пъво дейноста на тази букмейкърска мрежа е законна и второ много сериозно бяха настъпили конкурентите си с по-добрите коефициенти .... сами се сетете защо са го гръмнали....Версията с длъжника издиша защото никой няма да го остави с парите по джобовете... чисто и просто поредната наказателна акция...Скапана държава със скапана полиция ...
37
1
 
16
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
шеф на полицията от бургас тото милионер...шеф на икономическата полицията от кардан мисля също тото милионер...сега в сащ със семейството си...
36
5
 
2
 
! Отговори
Манолски преди 12 години
ейса гледах по канал 3 обясненията му отпреди 2 седмици и останах с впечатление, че залозите се правят от акаунта на служителите. Ако примерно е голяма печалбата, служителя може да ти тегли една майна и по никакъв начин клиента не може да си вземе печалбата, защото печалбата пристига в акаунта, а това че си му дал парите въз основа на някаква бележка, нито пише неговото име нито нищо
35
1
 
4
 
! Отговори
Тъпчо преди 12 години
Брей!Браво @Чужденец!Страхотно пишеш за небългарин. Изказа и той на ниво... Браво!!А иначе си прав. За съжаление!Да не пропусна.. Поздрави от Паисий! Оня. Монаха.
34
2
 
30
 
! Отговори
СССРейчо преди 12 години
Застрелян "хазартен бос" в центъра на СОФИЯ !!!МВР-то работи по много версии, както обикновено... НО : Йордан ДИНОВ е конкурент на ЕВРОфутбол и Васил Божков-Черепа, та така става ...... ЕВРОфутбол е мафиотска структура - залаганията се манипулират, залага се безконтролно и във всякаква валута и активи, купуват се мачове и залози, там одити и финансови проверки НЕ се правят !!! МФ и Симеон Дянков като че ли спят..... Васил Божков и мутро-мафията са НАД законите. ГЕРБавата мафия сега ги пази, нали са пазванти.... ДА СЕ ПРОВЕРИ : КОИ политици, ДС ченгета, *** и "видни" ГЕРБаджии са получавали големи "печалби" от ЕВРОфутбол /над 30 000 лева/ и или екскурзии в чужбина. Ще се изненадате кой печели у нас и по колко !!!!!
33
2
 
17
 
! Отговори
Илиян преди 12 години
елементарно е, който се има за вървежен и подбива интереса на големите играчи получава куршум в кратуната и отива при Гунди
32
2
 
21
 
! Отговори
Чужденец преди 12 години
Незаконен хазарт, проституция, наркомания, чалга, побоища, далавери, укриване на доходи, измами, кражби, подкупи- това са наовите ценности на българина. Не се чудете, че държавата ви НЕ прилича на цивилизованите страни.
31
6
 
17
 
! Отговори
... преди 12 години
Черното тото - блудкавото бълнувание на недоклецания журналист.
30
0
 
24
 
! Отговори
ужас преди 12 години
Черепа е доста силен значи
29
0
 
53
 
! Отговори
maloumnik преди 12 години
Е това се очакваше. Планет Уин набираше скорост и хората започнаха да залагат яко там. Само за пример - коефициента вчера за победа на Милан там беше 12, а в Еврофутбол 7. Правете си сами сметката. Какви ли не проверки му правеха и нищо нередно нямаше. Жалко за момчето, но то явно беше подценило ситуацията и забрави чий интереси засегна. Ние сме просто една *** държава.
28
0
 
27
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
тото проституция наркотици...алкохол чалга...3,5 милиарда се въртят в този бизнесдон цецо и дон боко дали са извън тази игра?зад сивия сектор стоят политически интереси...ето го ДСК във франция и проституцията..ето го берлускони...ФБр и наркотицитенашата войска в афганистан и канала за дрога към Бги това е само върха на айсберга...
27
2
 
42
 
! Отговори
ASTIKA преди 12 години
мишките от еврофутбол не издържаха и гръмнаха човека.очакваше се!
26
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абсолютен *** е писал статията! Човекът е оправдан от съда, напълно легалният му бизнес под шапката на една австрийска компания се разраства, а Черепа е решил да го думне, защото се мисли за Бог! Богове в България няма, всички ще идете при Илийчо Павлов и Жоро Илиев /недосегаемите/, които вече са изядени от червеите!

Спонсорирани публикации