Война с компромати подпали волейбола

Пирин плаши да премести финал №3 в Солун
Обновена: 19 апр 2012 14:44 | 19 апр 2012 11:35, Георги Пешев
3
Война с компромати подпали волейбола
Снимка: Булфото

Играта на нерви във волейбола продължи и вчера. Цял ден отборите, борещи се за титлата - Пирин и Марек, си разменяха взаимни обвинения и не отстъпваха от позициите си за домакинството на третия мач от финалната серия.

Както е известно, тимът от Разлог беше наказан и загуби правото да приеме решаващия двубой. В гнева си Пирин откри война с компромати и пусна снимков материал, доказващ "хлъзгавите" условия, при които са тренирали гостите преди втората среща в Дупница.

"В залата имаше места, където беше мокро поради теч от покрива. Поради тази причина беше осуетено нормалното протичане на заниманието, придружено с две одеяла, един леген и две-три туби, събиращи водата", информираха от клуба пред "Стандарт".

И попитаха как се дава лиценз на подобно съоръжение. Президентът на Пирин Костадин Калоянов потвърди заканата си, че отборът няма да се яви за третия мач, ако той не е в Разлог, и дори възнамерява да сезира прокуратурата по случая. Босът направи ексцентричното предложение клубът му да домакинства в Солун.

Волейболната федерация делегирала правото на Апелативната комисия да вземе тежкото решение къде ще е мъжкият финал. Умуването продължи и снощи. Обсъждат се вариантите наказанието на Пирин да бъде потвърдено или двубоят в петък да бъде в Разлог, но при празни трибуни.

Още волейболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: ПиринМарекволейбол
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Заразната болест от българския футбол се предаде и на волейбола. Хвала!!! Когато имахме предвид, че волейбола има на какво да научи футбола, нямахме точно това предвид.
2
1
 
2
 
! Отговори
!!!!! преди 12 години
Ако мачът е в Разлог,трябва да е без публика - неможе да се играе волейбол на един метър от *** !!!
1
1
 
6
 
! Отговори
поп с кадилак преди 12 години
Бих казал,че не мирише....Във волейбола смърди !!!! Дипл.инж.Данчо Лазаров успя да *** всичко градено с труд и любов.....И поради това дори и с такива таланти не успяваме,а в дъното на всичко са парите......и липсата на всичко човешко,само и само да шумят в джоба....

Спонсорирани публикации