Наско Сираков оплю Левски

"Сега ще ни обясняват как от лятото ще мачкаме, но този филм ни омръзна", заяви той
Обновена: 20 апр 2012 14:43 | 20 апр 2012 12:23, Георги Пешев
12
Наско Сираков оплю Левски
Снимка: Булфото

Бившият изпълнителен директор на Левски Наско Сираков за пореден път отправи остра критика към представянето на "сините". Ето какво написа Сираков на страницата си във Фейсбук.

“Проблем в играта на Левски има и то голям. Но той не е от скоро, а от 4 години. Стигнахме до там, да се радваме на равен с Черноморец, а Херо да съжалява, че не е спечелил мача.

Играта ни в защита е катастрофа. Халфове все едно нямаме. А за нападението ни или хубаво, или нищо", продължи с разсъжденията си Сираков и завърши:

"Сега ще ни обясняват как от лятото ще мачкаме, но и този филм ни омръзна. Дай Боже Илиан да успее, че горчивата чаша я пием половин България".

В същото време се разбра, че португалецът Нуно Пинто по всяка вероятност ще пропусне гостуването на Левски в Каварна на местния Калиакра от 25-ия кръг на "А" група в понеделник.

Старата травма на Пинто в левия глезен се възобнови след грубо влизане на Цветомир Цонков при равенството 2:2 от първенството срещу Чермонорец Бургас на "Герена".

Португалският ляв защитник се оплаква от травма на същото място, която първоначално получи на 11 февруари в контролата срещу БАТЕ Борисов в Турция.

По всяка вероятност португалецът ще получи почивка за гостуването на "сините" край морето на предпоследния в класирането Калиакра, за да бъде напълно възстановен за дербито с ЦСКА на 29 април.

Още новини за Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: Наско Сираковлевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Предложение преди 12 години
Не е ли по-добре Левски вместо да взема халф от Бургас, да вземе целия отбор на Черноморец, те и без това играят с тъмносини фланелки, заедно с треньора на акулите Херо? Хем ще излезе поне 2 пъти по-евтино на Мустака, хем и заплатите им ще бъдан минимум 2 пъти по-ниски. И няма да се държат като звезди, а като нормални играчи!
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А бе който и да плюе всичко е истина!
8
0
 
5
 
! Отговори
фен преди 12 години
Сираков се оплю още като си свали гащите пред феновете на Левски.От тогава досега- сам се оплюва.
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя па Праско не стига, че плюе по леWCки пък и определил, че половината българи били *** и живеели в Пуудуюне и страдали за сините ***.......муахаххаха...
6
0
 
1
 
! Отговори
bg NE fen преди 12 години
ave ima li hora oshte ,koito gledat SVISHATA ni liga,toz tupak,onq ne razbira ot futbol,izliza taka,4e mai vie dragi fenove ste oburkanite li4nosti :)
5
0
 
7
 
! Отговори
yashinaki преди 12 години
Сираков е една мутра, която по цял ден обикаля кафетата и кръчмите. Сега тръгнал да дава и акъл...
4
6
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Сираков,и на нас ни омръзна да плюваш по Левски, ама ти не спираш! Явно си опериран от срам!
3
3
 
26
 
! Отговори
не бфс преди 12 години
Е то само с подкупи не става, трябва и игра.
2
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как може да се водиш легенда на даден отбор и да не спираш да плюеш по него ?!? Каквото и да е изглежда доста ориенталско.
1
7
 
21
 
! Отговори
Нин преди 12 години
Прав е, след Мъри всичко тръгна надолу ..

Спонсорирани публикации