Станишев и Моника се насладиха на Zaz

Французойката плени 4000 души с уникален концерт в НДК
Обновена: 31 май 2012 14:23 | 31 май 2012 14:15,
86

Сергей Станишев и неговата половинка се потопиха в магията наречена Zaz. Снимка: Булфото

 

Танци, еуфория, страст и уникален глас. Това видяха над 4000 души на първия концерт на Zaz у нас, който е част от световното й турне.

Французойката Изабел Жефроа е живо доказателство как от уличен артист можеш да се превърнеш в световна сензация и критиката да те определя за новата Едит Пиаф.

Шоуто й снощи със сигурност ще бъде едно от най-качествените в музикалния живот у нас.

Приятно дрезгавият глас на Zaz, придружен с магнетизма и нейната искреност, накара всички в залата да се впуснат в нейната музикална приказка.

Тя започна с песента "Les Passants", а гостите се насладиха на джаз, лек фънк, соул, и типичните френски шансони, поднесени от певицата.

Безспорно публиката избухна най-вече на тоталния й хит "Je veux".

В двучасовия й концерт Zaz изненада със своята интерпретация на диско хита "I'm so exited" на The Pointer Sisters.

Сред публиката бе и лидерът на европейските социалисти и на БСП Сергей Станишев, който бе в компанията на половинката си Моника Йосифова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
13
 
7
 
! Отговори
Боко Тиквоча преди 12 години
В ГЕРБ са обиковени куросмуци...няма гейове там....
24
4
 
25
 
! Отговори
фото преди 12 години
ZAZ си пее, а СерГейчо зяпа по охраната й.
23
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На готините пичове им трябва една усмивка или реплика за да свалят готина мадама.На съселоподобните им трябват няколко милиона държавни пари, за да се уредят с моникоподобна.Кой е по-щастлив ?
22
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Избирате си ги а после ги псувате.Тоя бил обратен оня бил такъв онакъв.. Ама си ги избирате.Никой не иска да търси някакви алтернативи.
21
5
 
15
 
! Отговори
Go преди 12 години
Аве кво *** занимавате с тоя бухал обратен.
20
1
 
3
 
! Отговори
инж.Илиев преди 12 години
Е тоя обра точките
19
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Човешката злоба и простотия е безгранична.Много исках да видя как Бойко щрака с пръсти, наслаждавайки са на сръбската певачка,но не би.На никой не му стигна куража.Никога няма да пусна червена бюлетина,но това не ми пречи да призная Станишев за модерен човек с усет към музиката.
18
0
 
29
 
! Отговори
Жмуда преди 12 години
Съдейки по заглавието, най-важното в концерта е това, че Станишев е бил там.Някои журналисти ги откриват с тъпооткривател.(а концертът беше феноменален)
17
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СМЯХ В ЗАЛАТА!!! Хората вместо да гледат и слушат певицата, гледаха двете невести от БСП и се подсмиваха през целия концерт! Такава комедия я няма никъде по света! На Запад обратните не се крият, ами се женят помежду си и не правят такива циркове, като при нас Цирк БСП! Нищо не пречи Станишев да пристане на Вигенин и даже да си родят едно дете, ама пустия му ориенталски срам! Сега цирка е пълен, Станишко даже показва извънбрачното дете на Моника като свое, даже и майка му Станишевица много го харесала и даже настоявала за още, само не знам Моника дали си е харесала някой нов ухажар, който да изиграе ролята на донора на бяло сладко!
16
4
 
24
 
! Отговори
мдаааа преди 12 години
Е няма как да не се насладят след милионите,които е прибрала госпожата от правителството на съсела.
15
14
 
5
 
! Отговори
Tina преди 12 години
Станишев, удивляваш ме, честно казано.Явно имаш ум.Градиш интелектуален имидж - на човек, който цени истинското и естественото.Добре се справяш напоследък.
14
10
 
30
 
! Отговори
ОТВРАТИТЕЛНИ СА !!! преди 12 години
Станишев с тая Моника са олицетворение на комунистическата мерзост и мръсотия ..." аз ще ти дам поръчка за милиони, а пък ти ще ми пуснеш, защото коя нормална ще пусне на съсел като мен ..."ОТВРАТИТЕЛНИ СА !!!
13
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ура другари, гордейте се, че комунистическата партия се управлява от един уникален хитрец, че не случайно прилича на мишка и му викат Хамстера! Та този пед---унгел за да спре бъзиците заради нестандартната си ориентация направи такъв сериал с измисленото си семейство с доведено дете и друго, заченато извънбрачно, което било уж негова дъщеря! Егати долнопробния цирк, който Станишко продължава да го играе! Тоя нежен тарикат надмина и Азис по безочие! Азис поне си осинови дете, а тоя ми играе някакви филми, че бил мъж, че се оженил, че направил дете??? И то с някаква разведена прантия, който се оказа и много лакома при това, малко й бяха парите, давани от бащата на децата й банкера Йосифов, бивш директор на Частна банка, която беше изкуствено фалирана и завлече спестяванията на хиляди българи! Накрая банкера рогоносец я натири и тая като забременя извънбрачно, партията ги сватоса, хем да узаконят извънбрачното й дете, хем да намерят невеста на другата комунистическа невеста лидер/ка/ на БСП!
12
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само Азис за серГейчо !!!
11
12
 
10
 
! Отговори
Азис преди 12 години
Цеца и Весна са по стойностни,затова и *** си пада по тех.....
10
7
 
16
 
! Отговори
Вагнер преди 12 години
Тоя е 3 в 1.***,евреин,комунистбез коментар!!!!!!!!!!
9
14
 
7
 
! Отговори
Боку Тиквуня преди 12 години
Извратена работа е това да ходиш с жена от другият пол.....Виж,след мачлето,под душовете с момчетата е друга работа...истинска...
8
7
 
31
 
! Отговори
учител преди 12 години
Другари , не опира до това дали ходиш на концерти или риташ футбол. Важното е да вършиш работа , а вашия какво свърши като беше БСП на власт. Едно голямо нищо. Извинявайте даде 1 500 000 евро на Хохегер, той ги върна на жена му. Защото сме социалисти
7
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Баси как се оглежда дали го снимат.
6
8
 
20
 
! Отговори
FrodoVelikana преди 12 години
Бившият премиер е давал милиони долари държавни пари на Моника за нея и за да подкупва западни политици които да лъжат Европейските комисии.

Спонсорирани публикации