Радо Стойчев се срещна с Борисов, до час обявява решението си

Шефът на федерацията Данчо Лазаров няма намерение да подава оставка
11 юни 2012 17:00, Красимир Ангелов
32
Радо Стойчев се срещна с Борисов, до час обявява решението си
Радо Стойчев и Матей Казийски излизат след срещата с премиера. Снимка: Булфото

Селекционерът на мъжкия национален отбор по волейбол Радостин Стойчев се срещна официално с премиера Бойко Борисов в кабинета на министър-председателя.

На сбирката присъстваха някои от основните играчи на тима като Матей Казийски, Цветан Соколов, Андрей Жеков и Теодор Салпаров, както и вицепрезидентът на федерацията Ивайло Константинов.

"Премиерът ни извика да поздрави състезателите за класирането на Олимпиадата, за положените усилия, старание в тази трудна ситуация. Премиерът не е повлиял на решението ми“, отсече Радостин Стойчев и допълни, че до края на вечерта ще обяви своето решение дали остава начело на отбора.

Дилемата сега е дали Стойчев ще напусне поста си, след като шефът на родната волейболна федерация Данчо Лазаров няма намерение да се оттегли.

"Нямам коментар за Радостин Стойчев, защото няма информация. Досега се занимавахме с организация. Не мога да гадая с кой треньор и кои играчи ще заминем за Аржентина. Защо трябва да давам оставка? Кога да си дам оставката – сега, веднага или след малко? ", обяви Лазаров пред "Канал 3".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дилемата с Данчо Лазаров ми прилича на тази с Георги Янакиев, несменяемият шеф на СБА до октомври, 2011...А може ли някой да ми обясни кой всъщност (във волейболния свят) е Д.Лазаров и какви са заслугите му към родния волейбол ?! Защо нищо не чуваме из медиите за личности като Димитър Каров, Димитър Златанов, Борислав Кьосев и редицата други велики имена в този спорт ? Добре ,че поне на Цв.Божурина дадоха думата онази вечер.
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
този си е типичен комунистически фунционер , ако му я искат се прави събрание и се решава от всички делегати , дали ще остава или не , да не се е оженила федерацията за него или той иска да е поне 30 години начело , то тогава и Устава на федерацията си е един , в който промяна не е предвидена , да му се обяви невалиден избора , или Цветанов да изфабрикува нещо против Лазаров , все пак е полицай.
6
4
 
21
 
! Отговори
BIG AL ::))))) преди 11 години
Проблемът не е Данчо-другарския...син..Проблемът е , че Златев, руският агент , НЕ разрешава да бъде сменен::))Проблемът на Боко е , че се занимава САМО със СЕБЕПОДОБНИТЕ си - маргини , брендовци , алексей петровци , и други по- дребни риби ::)) Дори с онзи от Ловеч- ще закъса ...ТОВА е позволеното НИВО - до което може да стига - в "борбата" , де ::)))ТОЛКОВА му е разрешено - на НЕГО , слугата , милиционерчето ..::)) Той , коЙто излъга половин народ , че ще се бори с олигарсите ..Нито един от ТЯХ няма да бъде пипнат ::))) Една масларова , дори , не може да вкара в пандиза- барабар с неговите прокурори и съдии..>:)))Затова тези дни - ще обикаля Правец - за преговори със златевчето- за некой си ТИТАН във волейбола- данчо , бе .. ::)) И ние ще му плащаме заплата - за това ::)))
5
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Така е в България, който трябва да си даде оставката не я дава а който не трябва я дава. Всичко е наобратно. Който не трябва да управлява, управлява, който трябва да управлява не иска да управлява. Който трябва да дава съвети не ги дава, който не трябва, не можеш да го спреш да дава съвети. Ще каже човек че тази земя е прокълната. На времето който не е трябвало да бъде бесен е обесен а който е трябвало да висне на бесилото е бесил... и така на татък и така на татък....
4
13
 
32
 
! Отговори
Беселина преди 11 години
Бойко Борисов намери време да се среща с треньори и да оправя бакиите на федерацията, ама не можа да отиде до Петолъчката, където се взриви склада с боеприпасите! Безобразие!
3
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стойчев е велик, родния волейбол ще загуби много.......
2
1
 
38
 
! Отговори
Nobody преди 11 години
Инженере, инженереееееее...... Няма друг такъв темерут кът тебе....
1
1
 
53
 
! Отговори
Дани преди 11 години
Абе този Данчо Лазаров вечен ли е? Да си ходи.

Спонсорирани публикации