Буря с водни торнада порази Венеция

Данни за жертви няма, на са нанесени материални щети
12 юни 2012 16:55, Елка Василева
26
Буря с водни торнада порази Венеция
Буря във Венецианската лагуна, съпроводена от водни торнада, е причинила големи щети на остров Сант'Еразмо. Снимка: архив, Reuters

Буря, съпроводена с водни торнада, се развихри днес във Венецианската лагуна в участъка между островите Лидо, Санта Елена и Сант'Еразмо. Това съобщи електронното издание на в. "Кориере дела сера", цитирано от БТА.

Стихията е нанесла значителни щети на остров Чертоза, който влиза в състава на Венеция, където са рухнали стотина многовековни дървета.

Големи щети има на остров Сант'Еразмо, които все още се оценяват.

Данни за жертви няма. Петнайсет деца на 9-10-годишна възраст са били на курс по ветроходство във Венецианската лагуна в момента на стихията. Те са успели да се укрият в контейнер, отнесен във водите от стихията, преди да бъдат спасени и са се отървали без наранявания.

Много лодки в лагуната са били преобърнати от бурята. "Кориере дела сера" публикува на сайта си и видеозаписи на едно от торнадата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
34
 
! Отговори
учуден преди 11 години
"Данни за жертви няма, на са нанесени материални щети "под снимката - Буря във Венецианската лагуна, съпроводена от водни торнада, е причинила големи щети на остров /няма значение кой, щети има/А това изречение е върха: Петнайсет деца на 9-10-годишна възраст са били на курс по ветроходство във Венецианската лагуна в момента на стихията. Те са успели да се укрият в контейнер, отнесен във водите от стихията, преди да бъдат спасени и са се отървали без наранявания. Някой да го преведе, моля!
20
0
 
35
 
! Отговори
.... до 21 преди 11 години
Добре тогава защо пак в северна Италия където са и земетресенията ? Те и нас ни треснаха и се видя какви наводнения и ураганни ветрове имаше .
19
0
 
33
 
! Отговори
СПАНЧЕТО преди 11 години
Такива водни торнада съм виждал и тук в няколко язовиря в Андалусия Испания..но нищожно малки естествено, направи ми впечетление че се появияват при немормално високи температури...а тук такива има доста ...от рода 47/52...
18
1
 
32
 
! Отговори
Лестат преди 11 години
Хаха, дано всичко е наред с хората. Обаче този коментар "Бог да пази Венеция" ми оправи настроението за деня :ДGOD SAVE THE QUEEN :D
17
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
INTERESUVAI TE SE MALKO VSI4KO E DELO NA GNUSNITE AMERIKANCI I TQHNITE KLIMATI4NI ORAJIQ HARP TOVA SA AMERIKANCITE PODLI PSETA I *** ZA TOVA NIKADE NEGI OBI4AT
16
5
 
37
 
! Отговори
ан преди 11 години
ВЕЧЕ СЪМ НАПЪЛНО СИГУРЕН ЧЕ ТОВА КОЕТО СЕ ГОВОРИ ЗА 2012 ГОДИНА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ИСТИНА. ТОРНАДА ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ НАВОДНЕНИЯ И ТО ВЪВ ПЪРВИТЕ НЯКОЛКО МЕСЕЦА НА ГОДИНАТА. ЗНАМ ЧЕ ИМА НЯКОИ ОТ ТУК ПИШЕЩИТЕ ЧЕ ЩЕ КАЖАТ ЧЕ НЯМА НИЩО ДА СЕ СЛУЧИ. ДАНО ДА НЕ СЕ СЛУЧИ НО КАКТО ВЪРВЯТ НЕЩАТА МАЙ ЩЕ СЕ СЛУЧИ. ГОСПОД НЯМА ДА НИ ТЪРПИ ПОВЕЧЕ. ПРОСТИТУЦИЯ НАРКОМАНИЯ МУТРИ АЙДУЦИ И ВСИЧКО ТОВА В ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ. КАКТО ПО ВРЕМЕТО НА НОЙ Е ИМАЛО НЕВЯРВАЩИ ЗА ПОТОПА СЕГА СЪЩО ТРЯБВА ДА ИМА НЕВЯРВАЩИ.
15
2
 
40
 
! Отговори
....... преди 11 години
Въпроса не е дали е HAARP . То е ясно че е . Истинския въпрос е защо го правят и какво целят. Само за сплашване и предупреждение ли е или за наказване. То е вярно че им отказахме да дупчат за шистов газ ама толкова ли са злопаметни
14
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
2012!
13
3
 
38
 
! Отговори
до 5 преди 11 години
Само че, как човек да повярва, че една група хора иска свят от 500 млн, а останалите да са ...Как? Като не вижда какво яде, пие, какво му дават да диша и т.н Как ще искат свят от 500 млн., на кой ще продават *** си, кого ще ограбват, кой ще им работи и ще им създава комфорт. Това няма как да стане. Хората с много пари и власт искат големи групи от хора, които да манипулират, ръководят и съдират. Иначе кефът им ще е по - малък
12
1
 
51
 
! Отговори
Dan преди 11 години
Стига сте се тормозили, с въпроса "Какво ни чака?", каквото е "написано" това ще стане!Аз обаче се питам защо само при земетресения и други стихии си признаваме колко сме малки и как нищо не зависи то нас!?
11
5
 
42
 
! Отговори
О`бама преди 11 години
Вече няма нормални земетресения, торнада и силни бури каквито е имало стотици и милиони години наред къде къде по-силни от сега, сега има край на света или айде, най-малкото ХААРП и климатични оръжия за тия дето по-не обичат да се страхуват.Има ли торнадо или земетрсение, ХААРП е, да знаете, те иначе не стават без чомешка намеса.
10
8
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хора, ама явно много филми гледате! Това е ПРИРОДНО явление, къде пак намесихте световната коспирация в цялата работа?! Вече и в най-обикновения дъжд ще почнете да виждате човешка намеса! Който е ходил във венеция знае, че за там неща като бури и наводнения не са нещо необичайно. Да, вярно тази сигурно е била по-силна, но чак пък толкова да драматизираме. Същото е и със земетресенията. От как я има земята има земетресения и сигурно винаги ще има. На това му се казва ПРИРОДА!
9
3
 
45
 
! Отговори
Бай Иван Пловдивски преди 11 години
Да почнат коментарите за ХААРП и световната конспирация сега!
8
8
 
40
 
! Отговори
ined преди 11 години
Нагледна демонстрация на възможностите на системата HAARP.
7
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво ли не им се струпа на главите на италианците- земетресения, икономическа криза, торнадо... Дано вече късметът е с тях занапред!
6
1
 
41
 
! Отговори
До Очуден преди 11 години
То явно доста неща са ти странни Очудений.И в България има смерчове - като малък съм виждал във Варненско. Просто не са толкова силни и продължителни както е в щатите.
5
8
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Последиците от кемтрейлс са явни! Сега водно торнадо, по-късно въздушно, може и HAARP! Плана за депопулация написан на зловещия паметник Georgia Guidestones в Америка за 500 000 000 население трябва да се изпълнява. Жалкото, че това го има и в БГ. Но....., не ние не вярваме в такива неща, как ще ги има,стига бе, а всъщност са самата истина. Само че, как човек да повярва, че една група хора иска свят от 500 млн, а останалите да са ...Как? Като не вижда какво яде, пие, какво му дават да диша и т.н
4
12
 
44
 
! Отговори
Очуден преди 11 години
Много е странно в Европа да има торнадо. Те са запазена марка за САЩ.
3
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По дяволите !Добре че няма разрушени сгради ! Бог да пази Венеция !
2
14
 
33
 
! Отговори
Сан Хосе преди 11 години
Италианска му работа...

Спонсорирани публикации