Стоичков може да се кандидатира за шеф на БФС

Камата е недоволен от досегашната работа на Борислав Михайлов
Обновена: 12 юни 2012 15:01 | 12 юни 2012 11:19, Георги Пешев
64
Стоичков може да се кандидатира за шеф на БФС
Снимка: Булфото

Треньорът на Литекс Христо Стоичков официално обяви, че има голяма вероятност да се кандидатира за президент на БФС.

Както е известно, Камата е недоволен от досегашната работа на Борислав Михайлов и настоява за неговото напускане.

Ицо дори обвини бившия си съотборник в националния отбор, че участва в задкулисни игри.

"Боби е главният виновник за фарса "БГ футбол". Нека министър Цветан Цветанов да започне разследване, защото станахме за смях пред целия свят".

"Михайлов се страхува, защото може би е на веригата. Имам фаворит за предстоящите избори на Конгреса на БФС, но пък защо и аз самият да не съм това? Нищо не е изключено", заяви Стоичков пред БНТ.

В същото време Боби Михайлов категорично отказва да отговаря на критиките на треньора на Литекс.

"Не съм удобен, защото съм чист, продължи Камата и се обърна към бившия вратар. - Ти, този, който управляваш футбола, не си удобен. Най-лошото е да продадеш собственото си достойнство, а ти направи точно това."

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
7
 
0
 
! Отговори
2012 до qwer преди 11 години
Ей къде ме видя да напиша,че искам този човек да управлява футбола или да става президент!Възмущавам се просто на прекалено многото хейтъри като теб които плюят този ВЕЛИК БЪЛГАРИН!
58
1
 
10
 
! Отговори
qwer за 2012 пост 58 преди 11 години
Можеш ли да ми дадеш пример от цивилизована бяла държава в която *** да заема отговорен пост,пък ако ще да е и с 28 световни титли ? Миналото на този човек няма да управлява примерно футболът, това дали го знаеш и какво като е легенда или реклама,хайде да му предложиме и президент да стане на Б-я,за по-голяма реклама тъпчо ? Дереджето ни е такова защото *** като тебе не залагат на интелекта,а на простащината и известността.
57
1
 
6
 
! Отговори
ангелов преди 11 години
Нека опита пак. При първият си опит срещу Батето му бяха написали реч, но той я държеше обратно и успя само да изпцува.Може пък сега да се е научил да чете.
56
1
 
5
 
! Отговори
koko преди 11 години
gola voda otvsiakade.
55
10
 
2
 
! Отговори
2012 преди 11 години
Как може толкова негативни коментари за Стоичков ?!?!?!?!? Какъвто и да е и с колкото и да е минал 7-ми клас , този човек е реклама за България в целия свят и всичко е постигнал със собствения си труд!Карал е всички ни да се гордеем и да изживеем толкова щастливи мигове!За такъв човек или добро или нищо!!!
54
0
 
0
 
! Отговори
ivza преди 11 години
Четейки написаното се питам-Боже, и аз ли съм ***.Някой ще каже ,че е така.Да, когато всеки разбира от всичко в тази страна.
53
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
vratkalnik
52
2
 
6
 
! Отговори
,,LARI,, преди 11 години
TOZI CARVUL OSHTE MALKO SHTE ISKA DA SE KANDIDATIRA I ZA PREZIDENT.OT TAKIVA GALOSHI KATO NEGO SME NA TOVA DEREDJE.
51
2
 
7
 
! Отговори
АНТИМ преди 11 години
Стоичков може да се кандидатира за шеф на БФС. ТОВА АКО СТАНЕ, ЗАЩО ДЕЦАТА ДА ХОДЯТ НА УЧИЛИЩЕ, СЛЕД КАТО БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ МОГАТ ДА СТАНАТ ШЕФ КЪДЕТО СИ ПОИСКАТ. КГТОИЧКОВ НЯМА СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ. ТОЙ Е ЗАВЪРШИЛ С ТРОЙКА СЕДМИ КЛАС! ТОВА СА ФАКТИТЕ !
50
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пълен некадърник , но въртейки се около Борисов , ще постигне каквото поиска !Премиерът обича такива подмазвачи .
49
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От трън , та на глог , че е по- висок !
48
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе, Ицо, всички викаха, че си ***, ама аз не вервах. Сега май ше повервам. Имаш кинти, глей си кефа бе. Кво се вреш у ***
47
2
 
12
 
! Отговори
вичо преди 11 години
Комедиант. Тоя къде ли се не издъни ? Та прави врътки със СИК, но Каролев ми ги развали и затова сега така лае срещу Каролев. В Щатите счупи крака на един млад футболист. В Селта се издъни. С националния се издъни в два квалификационни цикъла, а по време на втория вече издънен цикъл си хвана шапката. През пролетта на 1998 г. дойде отново в ЦСКА и изигра едва 4 мача и вкара 1 гол. Преди мача с Левски си взе шапката и отиде при арабите за два мача и за пари естествено. После дойде финала за купата на България и се направи на контузен и не излезе. А финала бе срещу ЦСКА. Ами по едно време се отрече от родителите си. А помните ли когато оплю България и се отрече от нея ? Тоя ако ставаше за нещо в Барса щяха да му дадат пост. Ама май дори не искат да чуят за него.А сега като стана треньор на Литекс какво стана ? За първи път от доста години Литекс няма да участва в евротурнирите.
46
4
 
7
 
! Отговори
ФАКТ преди 11 години
Къде е Стоичков ,а къде сте вие ,.........ВЕЧНО ПЛЮВАЩИ БЪЛГАРСКИ ---***?ЧЕСТИТА ВИ -----*** !
45
1
 
10
 
! Отговори
до всички ---ТУК преди 11 години
Алооо, тарикатчета ,перуката Боби ,какво направи до сега за Бг футболът ...?ЗАЩО СА ПРАЗНИ ----СТАДИОНИТЕ ?От там започнете ,...Стоичков е прав ,нека нещо се размърда ,....И ТАМ !
44
5
 
7
 
! Отговори
56 преди 11 години
ОТЛИЧЕН ФУТБОЛИСТ И ГОЛЯМ МЕЧТАТЕЛ...
43
5
 
5
 
! Отговори
българче преди 11 години
вся власт советом"на ГЕРБ"-ах ***....та ви
42
1
 
9
 
! Отговори
ГАЦО преди 11 години
е най после да си дойдем на думата .Това му беше целта на Стойков с тези нападки.Олееее пази ни от такива кариаристи.Просто в България с футбола е свършено.Що не направят президент Трифон Иванов.
41
3
 
8
 
! Отговори
Galabin_Boevski преди 11 години
Кучето е толкова ***, че не може на една щанга тежестите да си смени самичък! "Шеф" ще ставал ... ай,ай,ай...
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
40Достатъчно е да отвориш по 1-2 новини от всеки раздел в сайта и ще ти стане ясно, че е така както е написано в 35...Явно наистина си се засегнал. И нали знаеш хората какво са казали ... Истината боли.Извинявай, знам, че нямаш достатъчно сиво вещество за да ме разбереш какво се опитвам да кажа. Помоли някой от обкръжението си да ти го обясни. Аз не мисля да продължавам да ти отговаря ... Убий *** с мълчание (y) ...

Спонсорирани публикации