Върволица пред МС: дарове и китки за Борисовото ЧРД

Кирки, пакети, тигър с купа и торта като магистрала с валяк отгоре й
Обновена: 13 юни 2012 14:57 | 13 юни 2012 11:25,
362
Върволица пред МС: дарове и китки за Борисовото ЧРД
И повече усмивки. Снимка: Булфото

Цяла сутрин в Министерския съвет се внасят подаръци и букeти за рождения ден на премиера Бойко Борисов, който днес навършва 53 години.

Сред тях най-силно впечатление направи подаръкът на областния управител на Хасково Ирена Узунова, която донесе рисунка на "Тримата братя и златната ябълка".

По нейните думи както третият брат е успял да спаси семейната чест, така и премиерът с цената на много жертви трябва да спаси България и да я изведе напред и нагоре.

ПГ на ГЕРБ се отстрами подобаващо като поднесе торта като магистрала, а отгоре й валяк и строител.

Строителната министърка Лиляна Павлова поднесе на рожденика умален, стъклен модел на открития пътен възел днес от Борисов на Околовръстното.

От ведомството на Симеон Дянков пък поднесоха на Борисов тигър с купа.

Премиерът веднага се пошегува, че финансовото министерство се преименува на министерство на феновете.

Шефката на парламента Цецка Цачева и президентът Росен Плевнелиев дойдоха на крака в МС, за да поднесат лично поздравленията си за рожденния ден на Бойко Борисов. Двамата не казаха какъв подарък му носят, охраната на НСО обаче, която стоеше за тях, беше гушнала огромен букет с червени цветя.

Сред другите интересни подаръци, които бяха внесени днес за премиера, беше кирка с червена панделка, дар от министъра на икономиката и енергетиката Делян Добрев, за да прави Борисов много първи копки.

Транспортният министър Ивайло Московски не сподели какво ще даде на премиера, но каза, че Жоро носи подаръка (Георги Андреев - PR на МТИТС).

Министърът на външните работи Николай Младенов и образователният му колега Сергей Игнатов не пожелаха да споделят пред медиите с какви дарове ще разтуптят Борисовото сърце.

Кметът на София Йорданка Фандъкова влезе в правителствената сграда с пликче на Столична община, но не пожела да сподели какво има в него.

Впечатление направиха и две млади дами, които влязоха с голям пакет, опакован със зелена хартия - от кого и какъв е дарът, те не пожелаха да споделят.

От Грузия, където е на посещение, министърът на културата Вежди Рашидов сподели, че носи за рождения ден на премиера бутилка от най-добрия грузински коняк.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


362
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
244
4
 
26
 
! Отговори
afrikaneca преди 11 години
MADE IN 4ALGARIA!!!!!
243
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** народ - слаба държаваЕто това е извода от случващото се
242
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бъдете жив и здрав!
241
20
 
11
 
! Отговори
Дороти преди 11 години
На Бойко едно Сърдце,голямо:)
240
24
 
10
 
! Отговори
Митко преди 11 години
аз се пресъединявам към тези ,които от сърце Ви желаят здраве и живот,България има нужда от Вас!!!!!!!
239
3
 
15
 
! Отговори
:-* преди 11 години
Желая му от сърце да си изсмърка магистралите! Или поне Тракия.
238
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А защо няма манифестации и заря??? Лозунги от сорта " Да живее другаря Борисов!!! " трябва да има на всички обществени сгради!
237
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Народа ликува и носи плакати -Асфалтът на ГЕРБ най-вкусният и питателен асфалт!,Цветанов, благодарим ти за честните избори!,Бойко новият Тато!,Чрез партокрация към демокрация!,Да садим картоф!,Ние сме кучета и трябва да ни държат здраво! Бау-Бау!,Браво Дянков закрий БАН, на България не и трябва наука!,Вчера беше България, днес е ГЕРБарияХвала на вожда, светеца, покровителя и единодържеца Бойко!В благодарственото шествие се включиха хора от всяка възраст и слоеве на обществото съкратени металурзи от Кремиковци, медици останали без работа след закриването на болниците в които са работили, група гладуващи бухенвалди от БАН, земеделци, тютюнопроизводители и животновъди, като групичка от животновъдите (IT специалисти, дори са повели техните стада от овце и кози).
236
2
 
22
 
! Отговори
Ким Чен Ун преди 11 години
Честит рожден ден, колега! Хайде да направим едно благородно управническо състезание - да видим кой пръв ще умори народа си от глад и мизерия! И кой ще направи по-богата управляващата политическа каста! Навит ли си, колега Борисов?
235
3
 
27
 
! Отговори
до 280 преди 11 години
Ехо, гербавия ***, хич не се мъчи да се изказваш от името на народа! По това се познавате *** (пък ако щете и ГЕРБ да се наречете), че все приказвате от 'името на народа'. Народът си каза думата на концерта на ФСБ, на стадиона в Разград, а после и на мотофеста в "Арена Армеец". Управниците могат да фалшифицират избори, няма спор, но няма как да подменят мнението на десетхилядна публика, оругаваща здраво другаря Боко Тиквата.
234
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
днес имало тикви на промоция по случай празника
233
3
 
22
 
! Отговори
Правителствена б-ца преди 11 години
Моля, да не целувате повече страстно *** на мин.председателя, защото последния (***, не мин.председатела) се е подсякъл. А ***, по същите причини (станал му е като магистрала от надувки) не се препоръчват.Препоръчваме да му купите за подарък фафли, кебапчета и др.подобни.
232
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
бе незнам, и аз не го харесвам, ама пък и така да го проклетисвате е прекалено!
231
26
 
8
 
! Отговори
От българския народ преди 11 години
Честит рожден ден, Бойко! Да бъдеш жив и здрав, и дълги години премиер на България!
230
4
 
28
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Дано наистина да му е последния рожден ден като премиер, но не въобще защото дай Боже дълги години да лежи в Пазарджишкия затвор.
229
2
 
30
 
! Отговори
Годжи преди 11 години
"Върволица пред МС" - Ей сега му е времето НИЦИОМ да направи списък на "Топ Блюдолизците" в България
228
6
 
25
 
! Отговори
електорал преди 11 години
Искам да му подаря еднопосочен самолетен билет!!
227
3
 
17
 
! Отговори
бай Ганьо преди 11 години
До Аватар Ама ти още ли си тука бе? Я бегай пред Министерски Съвет.....днес е деня на Голямото *** на н.п доктор загубена кауза Амон РА :))))))))))
226
5
 
28
 
! Отговори
Българе преди 11 години
А дано е жив и здрав, да му е последния рожден ден като Премиер и догодина в Пазарджишкия затвор да му "подават" подаръци!
225
3
 
26
 
! Отговори
чичо Тиквичка преди 11 години
Фандъкова ще остане на власт още, щом е поднесла пликче. Сухото си е сухо...Суха пара.

Спонсорирани публикации