Трагедия! Почина родилка с тумор, но роди здраво дете

25-годишната жена знаела за рисковете от болеста си и раждането
14 юни 2012 12:33,
78
Трагедия! Почина родилка с тумор, но роди здраво дете
Снимка: архив, Булфото

25-годишна варненка е починала през нощта след раждане в АГ болницата в града, съобщи управителят на здравното заведение д-р Радослав Минков.

Той уточни обаче, че смъртта й не е вследствие на лекарска грешка, тъй като пациентката е имала тумор в мозъка.

По думите на Минков жената е била предупредена, че в това състояние е опасно да забременее и да роди, но тя избрала да има дете въпреки риска да загуби живота си.

Бебето проплакало на 12 юни по обед. Родило се живо и здраво със секцио. На следващия ден сутринта жената, която му дала живот, издъхнала в болничното си легло.

Д-р Минков информира още, че преди време туморът в мозъка на пациентката е бил отстранен, но скоро й предстояла нова оперирация заради разсейки.

По случая вече работи прокуратурата, а след аутопсията ще бъде изготвена съдебномедицинската експертиза, която ще докаже точната причина за фаталния край на жената.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
29
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чакайте бре хора, какво и е смелото? Оставя дете без майка. Просто е искала да остаи дете след себе си, а съдбата му каква ще е? Как се гледа дете без майка? Лично аз не бих постъпила никога така с детенце.
36
5
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Смела жена! Поклон!
35
2
 
58
 
! Отговори
жена преди 11 години
Насълзиха ми се очите,затова ще отговоря така -поклон пред жената и бог да я прости!
34
4
 
49
 
! Отговори
muhi преди 11 години
Защо съжалявате детенцето?То е живо ,здраво,ще бъде обгрижвано с любовта на близките.А нима децата на повечето от вас получават истинска обич?Най-често получават вещи,които да компенсират липсата ви и липсата на желание да се занимавате"детските глупости".Поне в съзнанието на детето винаги ще има представата за една безкрайна любов,непомрачена от суета и битовизъм.Бог да закриля детенцето ,а то да среща само добри хора в живота си.
33
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поклон пред тази ЖЕНА-МАЙКА!Рискуваш и загубваш своя живот за да дадеш нов такъв!Поклон!Дано детето е живо и здраво и отгледано с много любов!
32
2
 
20
 
! Отговори
qwer преди 11 години
39-ти,как може да сте толкова големи животни вие комундурите бе,човек е починал за да даде нов живот,каква майка те е раждала тебе и от какво диво същество е заченала ? Ти не си и животно ти си просто комунист.
31
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колкото и минуси да ми слагате, от тумор с разсейки в главата оздравяване няма. И да живее, няма да води пълноценен живот. Било и е ясно. Кофти, много млада, но такъв е живота. Сега още по-кофти за детенцето.
30
0
 
24
 
! Отговори
До 39 преди 11 години
Ужас! Ти *** ли си? Как може да намесваш политика в тоя ситуация?
29
23
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От друга страна, тя без това е щяла да умре, но защо е решила да остави едно дете без майка...
28
26
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И това ако е новина... Трагедия? Да за смейството, но не и за мен.
27
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да не съдим жената посмъртно, има много гледни точки. Когато обичаш някого искаш да имаш дете от него, едно негово малко копие. Ако любимият няма да го има, сигурно си щастлив да го има поне това негово продължение. Много е сложно.
26
1
 
5
 
! Отговори
Нели преди 11 години
Болест-женски род + определителен член "та"= болесТта
25
5
 
37
 
! Отговори
ккк преди 11 години
Преди години сигурно щях да взема подобно решение, ако бях на мястото на родилката (Бог да я прости). Сега, когато имам две деца, не бих избрала този вариант. Като ги гледам каква нужда имат от мен, колко важни са родителите... Въпросът не е в това само да го родиш, а да го подкрепяш, да знае, че си до него.
24
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не ви ли е срам да пускате такива заглавия се чудя?
23
0
 
59
 
! Отговори
Баба Гица преди 11 години
Като чета коментарите само едно мога да кажа - тежко й на Майка България щом една толкова човешка трагедия пак успява да ни раздели на гербери ,станишевци и сие :( Мир на душата на майката !
22
1
 
35
 
! Отговори
... преди 11 години
За нещастие това което предизвиква тумора с разсейки е неизбежно.Сега поне част от нея живее.Мир на душата и!
21
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
милата да почива в мир ,
20
7
 
23
 
! Отговори
Di преди 11 години
По повод на коментарите - никоя жена не е длъжна да ражда. Това е въпрос на избор. Освен ако не иска много едно дете, по-добре е да не ражда.
19
6
 
17
 
! Отговори
онбашията преди 11 години
правилно решение е взела
18
7
 
50
 
! Отговори
Люба преди 11 години
До 19-ти: Надявам се, че това, което се съдържа има и ирония, защото иначе не го разбирам! Аз съм майка на осиновено дете и не се чувствам герой, че жива и здрава ще го отгледам и даря с добри възможности за живот. Това е призвание и дълг на всяка жена! Но смело мога да заявя, че няма по-прекрасно нещо от това да дариш живот и да изпълниш така най-важната си мисия на този свят! Ако сега някой ми каже, че мога да родя, ще го направя без изобщо да мисля за последиците! Поклон пред младата майка!