Сори, Чарли, Ащън те измести

Ащън Къчър печели повече от уволнения от "Двама мъже и половина" Чарли Шийн
Обновена: 18 окт 2012 18:56 | 18 окт 2012 18:43, Бойчо Попов
60
Сори, Чарли, Ащън те измести
Снимка: Ройтерс

„Съжаляваме, Чарли: Ащън Къчър оглави нашия списък за най-скъпоплатени актьори“. Под това заглавие Forbes публикува годишната си класация за най-скъпоплатени телевизионни актьори.

И в това има известна доза ирония, защото именно Ащън Къчър замести уволнения от хитовия сериал "Двама мъже и половина" Чарли Шийн.

Според данни на списанието за периода май 2011 - май 2012 г. Къчър е спечелил 24 млн. долара.

Миналата година Чарли Шийн оглави списъка с приходи от 40 млн. долара, припомня от своя страна Ройтерс.

Актьорът, който след скандала се завърна на телевизионния екран със сериала "Психотерапия", в тазгодишния списък дори не намира място в челната десетка. 

Подгласници на Ащън Къчър в класацията са звездите на хитовата поредица "Д-р Хаус" Хю Лори и на сваления от екран сериал "Мъже на средна възраст" Рей Романо. За посочения период двамата актьори са получили по 18 млн. долара.

Къчър е доказал, че може да печели добре от шоу програми. „Двама мъже и половина“ привлича средно по 12,4 милиона зрители на епизод, което го прави един от най-гледаните сериал по телевизията. Това носи на Къчър много пари, с които той инвестира в стартиращи компании от Силициевата долина, които са станали негова страст. Къчър е ранен инвеститор в Skype, Spotify и Airbnb.

Тези две страни на неговия живот – актьорството и инвестициите в технологии, ще се срещнат в бъдещия филм Джобс, в който той ще играе главната роля на основателя на Apple Стив Джобс.

Шийн не е единственият член на Топ 10 от миналата година, който ще отпадне от класацията. (въпреки че скоро той може да се върне в класацията благодарение на голямата си сделка за шоуто Anger Management). Стив Карел, който се нареди на трето място миналата година с 15 млн. долара, напуска ситикома на NBC The Office и света на телевизията, така че сега той ще трябва да се докаже като филмова звезда. Малки филми като Hope Springs и Seeking a Friend at the End of the World няма да му помогнат в конкуренцията ба Том Круз и Уил Смит, когато става въпрос за добро заплащане на ден.

Челната десетка за най-скъпоплатени актьори се допълва от Алек Болдуин (15 милиона долара), Марк Хармън (15 милиона долара), Тим Алън (14 милиона долара), Джон Крайър (13 милиона долара), Патрик Демпси (12 милиона долара), Джейсън Сигъл (8 милиона долара), Джим Парсънс (8 милиона долара) и Джони Галеки (8 милиона долара).

Галерия на тв звездите вижте в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: Чарли ШийнАщън Къчър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
14
 
1
 
! Отговори
до 10 преди 11 години
Аве, защо АЛЪН има за брат тоя Кътчър? Той да не би да е извънземен тупнал от Марс в новия сезон? Това че продуцентите искат да се разграничат от Чарли Шийн няма как да направи зрителите ОВЦЕ,че тоя Ащън е брата на Алън.
11
3
 
3
 
! Отговори
до 10 преди 11 години
Как Къчър замества Чарли Шийн бе,? Нали е в неговото амплоа? Как да не го замества?
10
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
10ти сезон, който започна наскоро, в първите 3 епизода го няма и Джейк. Цялата работа вече се върти около английската приятелка на Кътчър, истеричния Алън и русото му гадже и естествено голямата *** и многото пари на Кътчър. А да, и Бърта я няма. Развалиха всичко, мерси много...Иначе нищо против Ащън, но е за други роли. Тук просто трябваше да се приключи с погребението на Чарли миналия сезон. Така сега е сапунка...
9
4
 
2
 
! Отговори
до 10 преди 11 години
Извинявай, не ти схванах мисълта- я преведи? Моля!
8
2
 
4
 
! Отговори
до 9 преди 11 години
БАТ ти Чарли не се изиграва от други актьори, образа на Кътчър е коренно различен. Хайде първо да помислим и след това да пишем
7
2
 
4
 
! Отговори
до 8 преди 11 години
БАТ Чарли го виждаме как се изиграва от "ДОСТА ДРУГИ" пишман актьори. Благодаря че ме светна!
6
8
 
8
 
! Отговори
до 3 преди 11 години
Актьора, играещ Алън се нарича Джон Крайър, който според класацията е спечелил 13 мил. (5-то място). Мое лично мнение е, че дори по времето на Чарли Шийн Джон Крайър е основният 'виновник' за популярността на шоуто. Чарли можеше да се изиграе от доста други, но Алън е уникален...
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя брадясал ме интересува ако пие 3 уискита в сериала няма ли да се трупяса. Чарли само ще се изсмее на дивана докато го гледа и ще отиде да си вземе още една бира от хладилника.
4
1
 
7
 
! Отговори
алф преди 11 години
ха ха .....майтап,бе Уили......да бе да ще сравняват Чарли с нагаждача .....е той по поне чрез жени го прави.
3
2
 
25
 
! Отговори
Machiavelli преди 11 години
Тоя хич не го бива в ролята.Цялото шоу прави Алън (не му знам истинското име на актьора).Алън би трябвало да взима 2 пъти повече от тоя на снимката...
2
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За миг си помислих че тоя на снимката може да измести от сърцата на зрителите Въздесъщият Чарли Шийн от тази роля. А то се оказало простотия на Форбс- списанието което мери пи*ките на хората не по таланта им, а по мангизите им.Не могат да се примирят от сериала някои хора че Чарли Шийн им би шута и сега стават жалки чрез евтина реклама.Дерзайте алчни. На БАТ Чарли му е през алкохолния К.Р колко сте жалки.
1
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То и в чужбина некадърниците ги ценят повече.

Спонсорирани публикации