Ауди блъсна майка и 2-годишно на зебра в Шумен

Детето е без травми и наранявания
Обновена: 14 фев 2013 15:06 | 14 фев 2013 13:36,
77
Ауди блъсна майка и 2-годишно на зебра в Шумен
Снимка: архив, Булфото

Лек автомобил блъсна жена и двегодишно дете на пешеходна пътека в Шумен, съобщиха от полицията в града.

Сигналът за инцидента е подаден днес в 11.47 ч.

По първоначална информация на пешеходната пътека на бул. „Мадара”, която е в непосредствена близост до хранителен магазин, са пресичали жена и двегодишното й детенце, което било в детска количка.

Водачът на лек автомобил “Ауди” с шуменска регистрация, който пътувал посока автогара към Индустриална зона, блъснал пресичащата майка с детето.

Те веднага са откарани с екип на Центъра за спешна медицинска помощ в МБАЛ- Шумен. След преглед е установено, че детето е без травми и наранявания. В момента се изчакват резултатите от прегледа на майката.

Работата по изясняване на случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тези пешодни пътеки могат спокойно да ги махнат, и без това никой не ги спазва, поне да не заблуждават пешеходците.
48
4
 
24
 
! Отговори
Път за пешеходците преди 11 години
До 46 и 49Уважаеми шофьори, не се сърдете на пешеходците. Те броня не носят и с 80 км/ч не летят. И за ваше учудване, те също бързат за някъде, имат спешна работа, не сте само вие с колите. Вие, когато закъснявате за нещо, не натискате ли газта или се влачите като охлюви? Така и пешеходците. Законът им е дал предимство на пеш. пътеки и вие сте тези, които трябва да намалявате скоростта, да внимавате и да им давате път за безопасно пресичане, а не самите пешеходци. Всичко друго е оправдание.
47
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
49 Щом е било така значи тъпотията й пречи нещо ..
46
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 46. Напълно съгласен и аз съм много внимателен и често и аз бивам напсуван или освиркан от някой така бързащи хора, а за пешеходците имам пример онзи ден как една госпожа пресече спокойно и въобще не се огледа..беше много тъмно и там нямаше светлини много и в последния момент я видях .. вместо да изчака защото зад мен нямаше коли, тя искаше да пресече когато аз минавам ..
45
0
 
14
 
! Отговори
bau преди 11 години
Еб*ти заглавието :D Сега това ауди да го съдят, да му вземат полуоските , и да лежи две години в някой авто морга :D
44
1
 
1
 
! Отговори
do 46 преди 11 години
Ako karach v Holandia ste te spukat ot globi, po 340 ewro na globa.
43
6
 
12
 
! Отговори
Шофьор преди 11 години
Изключително внимателен шофьор съм.Често съм в ситуация да бъда освиркан, напсуван или ощастливен с определен жест от бързащи дами и господа. Но и често съм в ситуацията пешеходец на зебра да се хвърля без дори да вдигне поглед да се огледа, само защото (видиш ли ти) е с предимство. А от опит зная, че спирачния път на един автомобил дори и с 40-50км/ч е в пъти по-дълъг от спирачния път на един пешеходец. Така че, истината е някъде там, по средата, при бързащите шофьори и пешеходците с предимство
42
0
 
2
 
! Отговори
iphone user преди 11 години
По тази тема, колкото и да се говори, резултатьт ще е все така поразяващ. Дори това не влиза в категория "новини" повече , защото, сигурна сьм, всеки ден някой е бутнат на пешеходна пьтека. Жалко...
41
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
alo, mnogo se otklonihte ot temata,kolko e globata v BG za nedavane na predimstwo na pechehodez na zebra?
40
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мисля си , че жена е шофьорката от тези с купените книжки.Всеки ,който насърчава далаверите и беззаконието е потенциална следваща жертва.Дано другия път блъсне този , който и е продал книжката
39
0
 
6
 
! Отговори
Погане преди 11 години
Когато спра на пътека и някви с коли от тати все ме изпреварват на самата пътека ,да те е страх да спреш щото ако пресича о тоя от зад ги засича.......
38
1
 
0
 
! Отговори
Оня до xl преди 11 години
абе за xl ми е коментара .. кой номер е .. :)мдам и шанса да съм ти баща е по голям, понеже аз минах през *** поне 20 пъти ... аа не може да съм аз .. само *** и пръснах понеже ме беше гнус от нея пф
37
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
при такива ситуаций записвайте номера на автомобила и САМОРАЗПРАВА.И стига с това АУДИ, кой знае каква раздрънкана 20г бракма е.
36
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КАКВО ВИ СТАВА БЕ ХОРА.
35
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Govorq za Holandia, nedavane na predimstvo na pechehodez na zebra e 340 ewro globa.340 ewro globa za nedavane predimstwo na zebra na pechehodez, a ne za welosipedist.Welosipedistite nqmat predimstwo na zebra, ako varvi s koleloto togava se smqta za pechehodez.
34
3
 
0
 
! Отговори
Оня до 38 преди 11 години
мдам и шанса да съм ти баща е по голям, понеже аз минах през *** поне 20 пъти ... аа не може да съм аз .. само *** и пръснах понеже ме беше гнус от нея пф
33
0
 
2
 
! Отговори
до Оня преди 11 години
АААА ЕТО ЕДИН ОТ ТЪПИТЕ КОМУНИСТИ ..
32
1
 
5
 
! Отговори
Верно ли преди 11 години
До 30Извинявам се, че с намесвам в диалога но... Съгласен съм с повечето твърдения за историята на Шумен, само едно ме гложди - Шумен винаги бил български и никога турски. А какъв е бил през тези 500 години робство, пак ли български, къде е била България тогава? А през византийското робство 200 години? Друг път мисли, преди да пишеш. Друг въпрос е, че Шумен се намира в най-турцизирания район след Родопите и поне 30 % от града са мюсюлмани, това е смесен район, не е чисто български.
31
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Преди да се явиш на изпит за управление на МПС трябва да си издържал много други изпити за които в България никой не се интересува.
30
2
 
3
 
! Отговори
До 22 преди 11 години
"Ако кара Бентли значи е богат. Ако кара Мерцедес ЦЛ значи е някой богат чичка."Значи..... Като стана чичка, ще си сменя Бентлито за Мерцедес ЦЛ.Умен си. ВЕрно.

Спонсорирани публикации